• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Česká klávesnice v 1.6
Ahoj, mám jeden menší problémek. Týká se to české klávesnice v CS 1.6.
Na fórum jsem se obrátil už v nouzovém případě, jelikož ve hře mi nikdo nebyl schopný odpovědět, na TSku jsem čekal 3 a půl hodiny, a nikdo nepřišel (jak super support..).
Mám problém s tím, že jsem si stáhl 1.6, a je tam klasicky englická klávesnice, to znamená přehozené Z a Y, znaky, a písmenka bez háčků a čárek.
I přes to, že CSko hraju 4 roky, stále jsem si na to nezvykl, a už si na to ani zvykat nechci.
Když jsem se zeptal hráču ve hře, jak to dělají, že píšou písmenka s háčky, odpoveď zněla asi nějak takto: "Normálně.." -_-
Jinak ALT + SHIFT mi nefunguje, jiný způsob jsem na netu nenašel..
Předem děkuji za odpověd
Hudy
Na fórum jsem se obrátil už v nouzovém případě, jelikož ve hře mi nikdo nebyl schopný odpovědět, na TSku jsem čekal 3 a půl hodiny, a nikdo nepřišel (jak super support..).
Mám problém s tím, že jsem si stáhl 1.6, a je tam klasicky englická klávesnice, to znamená přehozené Z a Y, znaky, a písmenka bez háčků a čárek.
I přes to, že CSko hraju 4 roky, stále jsem si na to nezvykl, a už si na to ani zvykat nechci.
Když jsem se zeptal hráču ve hře, jak to dělají, že píšou písmenka s háčky, odpoveď zněla asi nějak takto: "Normálně.." -_-
Jinak ALT + SHIFT mi nefunguje, jiný způsob jsem na netu nenašel..
Předem děkuji za odpověd

Hudy
- Sevenrax
- Kolemjdoucí
[vyřešeno] Česká klávesnice v 1.6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Česká klávesnice v 1.6
No pokud máš nonsteam, tak si na anglickou klávesnici zvykni, nebo si stáhni takovou verzi, ve které Alt + Shift funguje. Nastavením ve windows to nebude, když nám tu píšeš pěkně s diakritikou, jednoduše nejspíš máš jen starou verzi, ve které je pouze ENG klávesnice.
Měla by to býti tahle, ovšem si nejsem úplně jistý, protože to nepoužívám. Můžeš se klidně zeptat ostatních hráčů, kterým to funguje, jakou verzi mají
Měla by to býti tahle, ovšem si nejsem úplně jistý, protože to nepoužívám. Můžeš se klidně zeptat ostatních hráčů, kterým to funguje, jakou verzi mají

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
To znamená, že pokud si zakoupím steam verzi, budu moci psát s diakritikou?
- Sevenrax
- Kolemjdoucí
Ahoj
Ano když si koupíš CS1.6 verzi na steamu tak tam budeš mít i CZ verzi klávesnice, ale jestli si chceš ponechat NS (Non-Steam) tak si hold budeš muset zvyknout
Podotýkám že to přináší spoustu výhod original CS1.6.....
Např.: CZ klávesnice, vlastní steam ID, žádosti o privilegia a podobně.....
Ano když si koupíš CS1.6 verzi na steamu tak tam budeš mít i CZ verzi klávesnice, ale jestli si chceš ponechat NS (Non-Steam) tak si hold budeš muset zvyknout
Podotýkám že to přináší spoustu výhod original CS1.6.....
Např.: CZ klávesnice, vlastní steam ID, žádosti o privilegia a podobně.....
Každý někdy udělá chybu důležité je to nevzdat - NEVER BACK DOWN
Hlavní tajemník BaseBuilder a ALL Zombie Serverů a COD#MW Serverů
Sponzor herního portálu Gamesites.cz
Hlavní tajemník BaseBuilder a ALL Zombie Serverů a COD#MW Serverů
Sponzor herního portálu Gamesites.cz
-
CapsGlock - Sponzor
Lze ji mít i na NS, už jsem viděl spoustu non-steam hráčů psát s diakritikou. Odpoledne se po něčem mrknu 
edit: No takže na té nonsteam verzi co jsem posílal (tj. na téhle) je CZ klávesnice.

edit: No takže na té nonsteam verzi co jsem posílal (tj. na téhle) je CZ klávesnice.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Děkuju moc za všechny odpovědi
.

- Sevenrax
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1