• Stránka 1 z 1
CFG a bindy.
Ahojte ! :]
Mnoho lidí si na knife serverech mislý, že CFG (config) je cheat, a má se za něj dávat perma, já vás přivedu k omylu
Ok rozepíšeme si teda co je to CFG.
CFG(Neboly Config): Je nastavení, bez kterého se v CS 1.6 ani nelze pohibovat. Do tohodle souboru se dávají bindy najdete ho v D:\Counter-Strike 1.6 Non-Steam\cstrike nebo
C:\Counter-Strike 1.6 Non-Steam\cstrike tam máte soubor: Config.cfg (Tohle je vaše nastavení, pokud ho vymažete tak se vám po připojení na server stáhne nový, ať se připojíte na Single a nebo MultiPlayer).
Pár bindů, a jak na bind:
Bindování je jedna z nejlehčích věcí v CS 1.6 a binduje se následovně: bind "tlačítko" "příkaz" např JB: bind "x" "say /simon"
Tento bind napíšete do konzole kterou otevřete pod tlačítkem Esc (vlevo nahoře).
Poté jak bind napíšete a dáte portvrdit, tak jen zmáčknete ve hře písmeno x , a napíšete do chatu /simon.
Bind se automaticky uloží do tzv "CFG". Pokud už bind nepoužíváte můžete ho odbindovat: unbind x (také napíšete do konzole) a nebo bind přebindujete. (nabindujete na tlačítko x jiný bind)
Tento Topic nebyl nikdy zkopírován, a byl napsán ručně uživatelem Rapper7 z jeho vlastní zkušeností.
Doufám, že vám tento topic pomohl. Jinak dobrou noc, a krásné bindování, s pozdravem: G[S]ame l Rapper7

Mnoho lidí si na knife serverech mislý, že CFG (config) je cheat, a má se za něj dávat perma, já vás přivedu k omylu

Ok rozepíšeme si teda co je to CFG.
CFG(Neboly Config): Je nastavení, bez kterého se v CS 1.6 ani nelze pohibovat. Do tohodle souboru se dávají bindy najdete ho v D:\Counter-Strike 1.6 Non-Steam\cstrike nebo
C:\Counter-Strike 1.6 Non-Steam\cstrike tam máte soubor: Config.cfg (Tohle je vaše nastavení, pokud ho vymažete tak se vám po připojení na server stáhne nový, ať se připojíte na Single a nebo MultiPlayer).
Pár bindů, a jak na bind:
Bindování je jedna z nejlehčích věcí v CS 1.6 a binduje se následovně: bind "tlačítko" "příkaz" např JB: bind "x" "say /simon"
Tento bind napíšete do konzole kterou otevřete pod tlačítkem Esc (vlevo nahoře).
Poté jak bind napíšete a dáte portvrdit, tak jen zmáčknete ve hře písmeno x , a napíšete do chatu /simon.
Bind se automaticky uloží do tzv "CFG". Pokud už bind nepoužíváte můžete ho odbindovat: unbind x (také napíšete do konzole) a nebo bind přebindujete. (nabindujete na tlačítko x jiný bind)
Tento Topic nebyl nikdy zkopírován, a byl napsán ručně uživatelem Rapper7 z jeho vlastní zkušeností.
Doufám, že vám tento topic pomohl. Jinak dobrou noc, a krásné bindování, s pozdravem: G[S]ame l Rapper7

Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
Ex PP Admin Furien
-
KillerRapper7 - Profesionál
CFG a bindy.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CFG a bindy.
Myšlenka na téma pěkná ale konečné zpracování celkem o ničem.
Od CFG na Knife serverech, přes samotný CFG jsi se dostal až k JB a nabindování simona ale proč? Čekal jsem odpověď na: 

KillerRapper7 píše:Mnoho lidí si na knife serverech myslí, že CFG (config) je cheat, a má se za něj dávat perma, já vás přivedu k omylu

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
"Od CFG na Knife serverech, přes samotný CFG jsi se dostal až k JB a nabindování simona ale proč?"
Protože v CFG a samotné CFG je o bindech, a JB bind na simona byl jenom příklad. :]
PS: Bindy jsem tu dal. Patříčně si přečti název topicu.
Protože v CFG a samotné CFG je o bindech, a JB bind na simona byl jenom příklad. :]
PS: Bindy jsem tu dal. Patříčně si přečti název topicu.

Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex PP Admin Furien
-
KillerRapper7 - Profesionál
Config je soubor bindů a příkazů. Každý hráč si jej může svobodně upravit. Není to cheat ani jiná zakázaná věc.

„Nič neni také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať.“
-
Retia - Kazatelův učeň
Retia má pravdu, i když na serveru cituji, "Lamka která má cfg", "lowka bez cfg nic" apodobné a taky vulgární příklady..
Prostě někteří mladší lidé ještě nechápou
Ano, cfg není cheatt, ?!
Cheat/hack je podle mého ( Bog,KB)
DanRo.
Prostě někteří mladší lidé ještě nechápou

Ano, cfg není cheatt, ?!
Cheat/hack je podle mého ( Bog,KB)
DanRo.
„Každý, s kým se v životě potkám, mě v něčem předstihuje. Tak se od něho učím.“
-
DanRo - Zkušený
• Stránka 1 z 1