• Stránka 1 z 1
CFG bug
Ahoj!
Veľmi potrebujem pomoc...
Stiahol som si CFG na knife ale hrávam aj Paintball (na PB*3 mám VIP), zo začiatku sa zdal fajn ale teraz, teraz je to absolútne na nič
CFG začalo blbnúť (samo mení predošlé nadstavenia) a nedá sa vypnúť. Skúšal som už aj preinštalovať CSko ale nepomohlo...CFG je stále aktívne. Naozaj neviem, čo mám robiť
Ďakujem za odpoveď
Mast3rio
Stiahol som si CFG na knife ale hrávam aj Paintball (na PB*3 mám VIP), zo začiatku sa zdal fajn ale teraz, teraz je to absolútne na nič

CFG začalo blbnúť (samo mení predošlé nadstavenia) a nedá sa vypnúť. Skúšal som už aj preinštalovať CSko ale nepomohlo...CFG je stále aktívne. Naozaj neviem, čo mám robiť

Ďakujem za odpoveď
Mast3rio
-
Mast3rio - Kolemjdoucí
Re: CFG bug
Třeba si najdi to cfg které si si tam dal a smaž, a dej si tam nové
Náké si stáhni.. na netu..
DanRo.

Náké si stáhni.. na netu..
DanRo.

„Každý, s kým se v životě potkám, mě v něčem předstihuje. Tak se od něho učím.“
-
DanRo - Zkušený
Ako napísal DanRo skús a uvidíš.
e.Waisek: Hádam Danrová rada pomohla a ak nie napíš =).
e.Waisek: Hádam Danrová rada pomohla a ak nie napíš =).
- waisek
- Kolemjdoucí
Mast3rio píše:Ahoj!
CFG začalo blbnúť (samo mení predošlé nadstavenia) a nedá sa vypnúť. Skúšal som už aj preinštalovať CSko ale nepomohlo...CFG je stále aktívne. Naozaj neviem, čo mám robiť![]()
Ďakujem za odpoveď
Mast3rio
Smaž ten config co jsi si stáhl a také vymaž config.cfg (v cstrike).
*Když reinstaluješ, odstraň celou složku s hrou.

-
kuk - Mistr
Ahoj!
Ďakujem za ochotu ale Vaša pomoc nepomohla :/
Našťastie sa poznám s Vašim bývalým Adminom Riderom, ten mi pomohol a už to funguje
Ďakujem za ochotu ale Vaša pomoc nepomohla :/
Našťastie sa poznám s Vašim bývalým Adminom Riderom, ten mi pomohol a už to funguje

-
Mast3rio - Kolemjdoucí
vyriesene, LOCK
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
• Stránka 1 z 1