• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Char✡n-eXe / AIM Sekce
Nick na serveru: Char✡n-eXe
SID: STEAM_0:1:195000484
Sekce, na které chci práva: AIM sekce
Věk: Jsem už skoro střední stařešina = 25 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=139261
Bany, které jsem dostal: Na žádném serveru nikde nič. <3
Něco o mně: Jsem chlapec, moje křestní jméno vám neprozradím (sorry) a jsem dost aktivní na csku když nemám zrovna práci.
Proč právě já: NO protože mě ti lidé co porušují pravidla a hlavně ti lidé co se to snaží skrýt mě nebaví. Hlavně když jsou jasní a nebo jsou velice špatní a nevědí proti komu hrají.
Zkušenosti s CS:GO: Mám dlouho letou zkušenost obecně s cskem, 1y cs1.5, 11y cs1.6 a 6 let csgo kde mam aktuálně 5 účtů.
Případné poznámky: :*
SID: STEAM_0:1:195000484
Sekce, na které chci práva: AIM sekce
Věk: Jsem už skoro střední stařešina = 25 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=139261
Bany, které jsem dostal: Na žádném serveru nikde nič. <3
Něco o mně: Jsem chlapec, moje křestní jméno vám neprozradím (sorry) a jsem dost aktivní na csku když nemám zrovna práci.
Proč právě já: NO protože mě ti lidé co porušují pravidla a hlavně ti lidé co se to snaží skrýt mě nebaví. Hlavně když jsou jasní a nebo jsou velice špatní a nevědí proti komu hrají.
Zkušenosti s CS:GO: Mám dlouho letou zkušenost obecně s cskem, 1y cs1.5, 11y cs1.6 a 6 let csgo kde mam aktuálně 5 účtů.
Případné poznámky: :*
- CharoneXe
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Char✡n-eXe / AIM Sekce
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Char✡n-eXe / AIM Sekce
Ahoj,
za tento měsíc nemáš nahráno ani 10 hodin, k tomu ti chybí 5 nahlášení v PP. Zlepši aktivitu, nahlas někoho do PP ať vím, že to myslíš vážně a za měsíc to zkus znovu.
Zamítnuto.
za tento měsíc nemáš nahráno ani 10 hodin, k tomu ti chybí 5 nahlášení v PP. Zlepši aktivitu, nahlas někoho do PP ať vím, že to myslíš vážně a za měsíc to zkus znovu.
Zamítnuto.

Ano to je Ostrava krásná a špinavá, je riziko, je zábava !!!
-
robiNN - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1