Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Přijat] chaz \ TTT

Příspěvekod chaaz » 19 zář 2021, 16:05

Nick na serveru:
chaz

SID:
STEAM_0:0:488208557

Sekce, na které chci práva:
TTT

Věk:
18

Mé HlStats:
https://bit.ly/2XsWdCW

Bany, které jsem dostal:
-

Něco o mně:
Jsem chaz, avšak mé osobní údaje nerad sděluji na veřejnost. Je mně 18 let a studuji IB Programme na soukromém gymnáziu PORG. Jsem velmi klidný, rázovitý a snažím se řešit problémy s klidem, nicméně někdy vybouchnu. Rád fotím a upravuji fotky (nejlépe Adobe programy, zvládnu to ale i na mobilu v Snapseedu:D), obchoduji s crypto, sportuji, dělám grafický design, kompozuji beaty (FL Studio>Ableton) nebo hraju hry; nejlépe CS, Trackmanii, WOT či další, hraju na klavír od sedmi let, na kytaru od třetí třídy a na flétnu bohužel také od třetí třídy kvůli střelenému třídnímu učiteli. Baví mě technika a IT, poněvadž od malička dělám něco s elektronikou. Dále mě baví práva a zeměpis. Miluji zvířátka, avšak žádný vegetarián nejsem; sežeru denně masa kolik se mně zachce.

Proč právě já:
Nesnesu, když je na TTT bordel v čase, kdy nikdo z a-teamu aktivní není a většina lidí; ghosterů a grieferů, si dělá co chce. Také cheatery nemá rád nikdo a já bych se o to ve volném čase postaral. Ty poznám, jelikož za lifespan cska jsem jich viděl nespočet a moc jim to schovat nejde. Na gamesites jsem aktivní každý den, tudíž si myslím, že by nebyl problém udržet pořádek v pravidlech a hratelnosti na serveru. Dále rád pomáhám novým hráčům na serveru nebo s čímkoliv, s čím si neví rady nebo má jakoukoliv otázku ohledně hry; pravidel, mapy etc. V poslední době jsem zahlédl dost nových hráčů, o nichž jsem ještě neslyšel, proto jsem se jim snažil pomoct jak v chatu, tak ve voice comms. Snažím se eliminovat všechny nadávky v chatu i ve voice, abych vyzněl lépe. Udělám vše proto, aby byl na TTT serveru pořádek a zábava!

Zkušenosti s CS:GO:
CS hraji od roku 2016; od doby, kdy bylo ještě vše v naprostém pořádku a žádná panorama neexistovala; většina 'veteránů' se mnou bude souhlasit. Mám nahraný enormní počet hodin, o němž se nechci moc bavit... Rád chodím na KZ a hns servery, kde užívám pohody a zlepšuji svůj movement. Do budoucna v průběhu studia na VŠ plánuji hrát csko profesionálně, pokud bude čas. Pokud ne, zůstanu věrný svému českému hernímu portálu.;) TTT jsem původně hrál na americkém portálu od roku 2017(jelikož mluvím převážně anglicky), kde mají uber-komplexní pravidla. Na české TTT jsem přešel z důvodu timezone - přes den tam nikdo není a večer je to přeplněné. Mám tu s Vámi nahráno desítky hodin a moc mě to baví; chtěl bych se stát součástí Vaší komunity.

Ode mě to je vše, přeji příjemnou neděli:)
                         graduated IB Student
             [ eGo Admin & Head CH2017-2020, 2022-? ]

                            http://axiome.ga
                              hvh masta
Uživatelský avatar
chaaz
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 122
Registrován: 21 srp 2021, 00:19

[Přijat] chaz \ TTT

od Rumcajz » 19 zář 2021, 16:05

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: chaz \ TTT

Příspěvekod GuHHH666 » 27 zář 2021, 14:57 VIP

Ahoj,
omlouvám se za tak pozdní odpověď, ale byl jsem teď týden mimo.
Ale k věci, až budeš mít čas a uvidíš mě na ts tak mě kontaktuj, zkusíš si testy ;)
Uživatelský avatar
GuHHH666
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA
 
Příspěvky: 843
Registrován: 15 bře 2017, 09:59
Bydliště: Gamesites

Re: [Pohovor] chaz \ TTT

Příspěvekod GuHHH666 » 27 zář 2021, 17:47 VIP

Po testech přijat.

Vítej mezi náma.
Uživatelský avatar
GuHHH666
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA
 
Příspěvky: 843
Registrován: 15 bře 2017, 09:59
Bydliště: Gamesites


Zpět na Nábory Adminů

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků