• Stránka 1 z 1
chcel si ju mas ju tu :) staznost na admina
admin : Comador (aspon takto si sa volal v hre )
tak strucne dosiel som sem na tvoju ziadost ze sem mam ist
bol som simon a pytal som sa kto ma VD nikto nic nepovedal pozrel som sa do chetu este tam nic nebolo admin ma po 20s. grabol ci si robim srandu ze mi pise do chetu ze hrac mam mat VD. Ked raz nesledujem chet stale staci povedat do Mik. teamchat alebo mas to tam a obdobne veci admin ma hned premiestnil ct ! uplne neopravnene premiestnenie !
Toto admin pisal do chetu : (Counter-Terrorist) (VIP) Comador : pisem ti , (Counter-Terrorist) (VIP) Comador : si slepy ? , (Counter-Terrorist) (VIP) Comador : drobek vd , (Counter-Terrorist) (VIP) Comador : drobek vd ... demo nemam ked tak si pockam na HLTV dakujem sNox*
tak strucne dosiel som sem na tvoju ziadost ze sem mam ist

Toto admin pisal do chetu : (Counter-Terrorist) (VIP) Comador : pisem ti , (Counter-Terrorist) (VIP) Comador : si slepy ? , (Counter-Terrorist) (VIP) Comador : drobek vd , (Counter-Terrorist) (VIP) Comador : drobek vd ... demo nemam ked tak si pockam na HLTV dakujem sNox*
-
sNoxC - Pokročilý
chcel si ju mas ju tu :) staznost na admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: chcel si ju mas ju tu :) staznost na admina
aha pardon server: JB1
-
sNoxC - Pokročilý
zobral si simona, hned som ti napisal ze ma mat drobek VD, nato si sa spytal, ze kto ma mat VD. nato som ti napisal, ze som ti ho pisal. o chvilu som ti zase napisal ze drobek vd. ignoroval si to zas. pretom som ta chytil do grabu a vysvetlil ti to. Si simon a mas vediet ze VD sa hlasia do teamchatu.
nechal by som ta u ct ale namiesto toho aby si napisal, ze sorry nevismol som si, tak si zacal pisat veci typu: ze prehod ma a napisem staznost. nauc sa ako sa mas spravat a ze adminov sa vyhrazat nemas.
nechal by som ta u ct ale namiesto toho aby si napisal, ze sorry nevismol som si, tak si zacal pisat veci typu: ze prehod ma a napisem staznost. nauc sa ako sa mas spravat a ze adminov sa vyhrazat nemas.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
AKoooo ?
si povedal vysvetlil si mi to ??
Len preto lebo si ma nenehal poveda ani slovo a ani si mi to nevysvetlil si tu !
Tvoje slova boli robis si zomna srandu ja ti tu pisem do chetu a ty mu to nedas ? a grab,prehoz Prestan klamat prosim ta ked bude HLTV to sem dolozim aj tie tvoje klamstva
bol som rad ze konecne je tam normalny admin a ty toto spravis
ako prepac ale necakal som takuto reakciu. Keby si aspon neklamal
Ale si v situaci kde asi klamat musis co ? nemam rad toxickych ludi a adni sa nekamaradim s takymito ludmi... keby si ma nevyprovokoval ze "chod" mohli sme mat klud a pokoj 

Tvoje slova boli robis si zomna srandu ja ti tu pisem do chetu a ty mu to nedas ? a grab,prehoz Prestan klamat prosim ta ked bude HLTV to sem dolozim aj tie tvoje klamstva

-
sNoxC - Pokročilý
vazne ? ako ja ti sem skopirujem logy zo serveru, kde bude vidiet ze prehoz si dostal az po potom co si napisal to, ze ked ta prehodim tak sa pojdes stazovat. ale ked to pojdem hladat dostanes rovno aj ban, nech to nehladam zbytocne.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
PEto píše:vazne ? ako ja ti sem skopirujem logy zo serveru, kde bude vidiet ze prehoz si dostal az po potom co si napisal to, ze ked ta prehodim tak sa pojdes stazovat. ale ked to pojdem hladat dostanes rovno aj ban, nech to nehladam zbytocne.
Mne nejde o prehoz ale freegrab rozumies nenehal si ma ani povedat prepac alebo sa obhajit a hned si ma grabol povedal som ze to nieje pravda ze som to pisal ? ano je to pravda napisal som to po grabe .. tak co tu teraz riesis to co nemas ?tvoja reakciu bola na velmi zlej urovni na to ze som nenahlasil VD ... nerozumiem co tu pises priznal som ze som to napisal
-
sNoxC - Pokročilý
Ja nechcem dosiahnut aby si mal zle ale aby si si uvedomil ze to nehram 1 rok alebo mesiac ale trosku dlhsie a viem ako to chodi opakujem prehnana reakci jedine co cakam je ospravedlnenie nic proti tebe nemam a dufam ze ani nebudem 

-
sNoxC - Pokročilý
Keď chodíš k ct máš neustále sledovať aj chat aj team chat, keď to nezvládaš nemáš čo loziť k ct. Bol som na servery viem ako to bolo, neoprávnená stažnosť - zamieta sa. LOCK
-
Vani - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1