• Stránka 1 z 1
[V] cheater axaxaxax / mirage only
Vaše SID: 76561198343730862
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... mid&Submit
Popíšte čo sa stalo: cca tyden zpet jsem zacal hrat mirage only; nekolik hracu si mysli ze jsem cheater -> po par dnech hrani (dnes) jsem dostal ban, nevim z jake situace pan admin usuzuje, ale urcite bude mit dukazy z dema, ke kazde situaci co pan admin dolozi muzu dolozit zaznam ze shadowplaye a to od zapnuti cska az po ban a vysvetlit proc a jak jsem koho prefirnul atp.
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... mid&Submit
Popíšte čo sa stalo: cca tyden zpet jsem zacal hrat mirage only; nekolik hracu si mysli ze jsem cheater -> po par dnech hrani (dnes) jsem dostal ban, nevim z jake situace pan admin usuzuje, ale urcite bude mit dukazy z dema, ke kazde situaci co pan admin dolozi muzu dolozit zaznam ze shadowplaye a to od zapnuti cska az po ban a vysvetlit proc a jak jsem koho prefirnul atp.
- achkare
- Kolemjdoucí
[V] cheater axaxaxax / mirage only
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: cheater axaxaxax / mirage only
oprava, SID: STEAM_1:0:191732567
- achkare
- Kolemjdoucí
Ahoj, rovnou ti řeknu že dema cizincu nedělám máš mít na profilu že jsi CZ, za další koukal jsem na tebe nějaké to kolo a podle toho co jsem viděl to nebylo čísté, podle mě tak na jistotu do smoke (ne jedna taková situace) to je tak někdo nedá ale třeba jsem se spletl...
- engelblood
- Kolemjdoucí
Opravdu není moje povinnost mít na profilu že jsem CZ, pokud myslíš tuhle situačku - https://streamable.com/zw2z70 , tak jde vidět smoke na té liště více v pravé časti a to jsou ty typické oneway smoky kde koukas z leveho nebo praveho rohu okna, tak jsem zacal strílet do leveho jelikoz smoke byl více vpravo.
- achkare
- Kolemjdoucí
To není, ale kdyby jsi to tam měl tak bych se tě na tu situaci zeptal a nemuselo to tak třeba dopadnout. Ale jak jsem viděl už jsi měl tady problém i s jiným adminem..
- engelblood
- Kolemjdoucí
engelblood píše:Ahoj, rovnou ti řeknu že dema cizincu nedělám máš mít na profilu že jsi CZ, za další koukal jsem na tebe nějaké to kolo a podle toho co jsem viděl to nebylo čísté, podle mě tak na jistotu do smoke (ne jedna taková situace) to je tak někdo nedá ale třeba jsem se spletl...
Celkom nechápem, tejto správe. Takže, keď ma hráč na profile inú vlajku ako CZ, tak nemusíš točiť demo?

Vyvediem Ťa z omylu, takto to tu vážne nefunguje. Máš k dispozícií GOTV demo, kde by si mohol vyčasovať tie situácie.
-
AltairGS - Profesionál
engelblood píše:To není, ale kdyby jsi to tam měl tak bych se tě na tu situaci zeptal a nemuselo to tak třeba dopadnout. Ale jak jsem viděl už jsi měl tady problém i s jiným adminem..
Ano, ale nevím jestli nějaký admin měl narážky s tím, že cheatuju. Takže to moc nesouvisí s tímhle banem.
- achkare
- Kolemjdoucí
ANO cizincum je nedělám a nikdy jsem problém neměl, takže tohle asi řešit dál nebudeme...
- engelblood
- Kolemjdoucí
Příště, když mě budeš chtít zabanovat, tak aspoň s důkazama 

- achkare
- Kolemjdoucí
Dostaneš zrušení banu
- engelblood
- Kolemjdoucí
achkare píše:Příště, když mě budeš chtít zabanovat, tak aspoň s důkazama