Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Cheathunter sekcia

Příspěvekod Moravany » 31 kvě 2025, 17:34

Zdravím, chcem sa spýtať ako u vás v CHH prebieha kontrola či hráč cheatuje? Pozeráte si len časy, ktoré admin vyznačí aby ste si pozreli alebo ich pozeráte v celej dĺžke? Už som tu dostal neviem koľko banov za wh a nech si vraví kto chce čo chce, nemám nič bodka.
Dám príklad podozrivej situácie: na začiatku kola Tčka obsadia long a čupia tam vo vani, medzitým položia iné Tčka bombu na B a idem defusnuť bombu lenže letia flashe smerom na mid tak čakám, popritom mám stále v hlave že pôjdu nejaké T aj z toho longu tak tam pre istotu mierim, výjde niekto odtiaľ a ja ho zabijem.
Táto konkrétna situácia sa stala a na deme od admina vidno ako tam napísali všetci 3 admini, ktorí ma spectovali, že tak ten je jasný.. Toto bol len príklad, takýchto momentov je v každom deme, čo je na mňa natočené mnoho.
Reálne ma to zaujíma ako k tomu pristúpi niekto z CHH.
A ešte by ma zaujímalo či existuje nejaký anticheat program na stiahnutie ako je napr. vo faceite alebo iný spôsob ako vám dokázať že žiadne cheaty nemám

Vďaka za odpoveď
dancomaco
dancomaco
Moravany
Pokročilý
Pokročilý

Cheathunter sekcia

od Rumcajz » 31 kvě 2025, 17:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Cheathunter sekcia

Příspěvekod koliesko88 » 31 kvě 2025, 18:58

drž hubu
´
´
´
koliesko88
Amatér
Amatér

Příspěvekod Rab1nho » 31 kvě 2025, 19:10

Je úplne legitímne pýtať sa na postupy a žiadať vysvetlenie — každý má právo vedieť, ako sa kontroluje cheatovanie.
Bany sa nerobia na základe objektívnych dôkazov, ale čisto podľa "úsudku adminov" ktorí si pozrú demo.
Nemáte spoľahlivhý anticheat, nemáte žiadny nástroj na overenie, a celý proces kontroly je iba o vašom „pocite"
Viac o politike a sympatiách.
A tú tvoju reakciu "koliesko" ani nejdem rozoberať.
Ja sa tieť pýtam, ako máme zabezpečiť, že my ako VIP , čo znamená 16 eur , dokážeme v prípade BANU, že nemáme cheaty, keď samotné demo od nás nestačí. Napr ja si nahrávam každú hru od januára a som aj tak zajebanovaný.
Rab1nho
Amatér
Amatér

Příspěvekod s4l1m4ncz » 05 čer 2025, 06:55 VIP

koliesko88 píše:drž hubu
´
´
´

https://youtu.be/YkE3WuU1DT8?t=4
s4l1m4ncz
Pokročilý