• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] chicken/JB1
Zdravím popis situace simon bachar dal příkaz že mají jít vězni na lavičky.Hráč chicken šel na lavičku pak v zápětí opustil místo určené simonem.Zabila jsem ho.Na to jak psal proč jsem ho zabila napsala jsem mu že tam nebyl proto dostal kill.Následně mi začal psát jestli se chci hádat tak jsem mu psala že ano že tam nebyl a dostal kill za to.Násladně mi dal slay a přehoz bezdůvodně.Neuznal svou chybu.Žádám o potrestání admina a následnou omluvu.
Jako důkaz HLTV kde jde vidět že opravdu porušil příkaz http://leteckaposta.cz/783839567
Čas 24:00 Porušení příkazu
Čas 25:10 Slay
Mě píšeš at se podívám na HLTV?Ty by ses měl podívat první a uznat svou chybu
Děkuji za kladné vyřízení a přeji krásný den.
Jako důkaz HLTV kde jde vidět že opravdu porušil příkaz http://leteckaposta.cz/783839567
Čas 24:00 Porušení příkazu
Čas 25:10 Slay
Mě píšeš at se podívám na HLTV?Ty by ses měl podívat první a uznat svou chybu

-
AnickaTerka - Amatér
[Zamítnuto] chicken/JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: chicken/JB1
Niekto tu je slepý.. nevadí. Pozri si to z každého uhlu to demo, potom zistíš, že som bol na lavičke stále. 
Takže ospravedlnenie od teba čakám ja. Btw, zabudol som dať baník za FK, ale to sa porieší.

Takže ospravedlnenie od teba čakám ja. Btw, zabudol som dať baník za FK, ale to sa porieší.
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
chickeylolz píše:Niekto tu je slepý.. nevadí. Pozri si to z každého uhlu to demo, potom zistíš, že som bol na lavičke stále.
Slepý jsi asi ty,podívej se pořádně hráči tam už byli ty ne.A ještě si opustil místo.Takže si počkáme na vyjádření někoho z vyšších

-
AnickaTerka - Amatér
Ne ze bych ji veril, vim ze pravidla neumi, ale Knedlik nebo Gustik kouknou demo z hltv. Na demu urcite bude, jak ji admin diky voice vysvetluje v cem udelala chybu. Ona se i pak hadala a proto byla potrestana. Admin by urcite netrestal aniz by hraci prohresek vysvetlil. Kazdy vi, jak ma postupovat a ze by za to mohl byt zrusen..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Awee (cti ejvi) píše:Ne ze bych ji veril, vim ze pravidla neumi, ale Knedlik nebo Gustik kouknou demo z hltv. Na demu urcite bude, jak ji admin diky voice vysvetluje v cem udelala chybu. Ona se i pak hadala a proto byla potrestana. Admin by urcite netrestal aniz by hraci prohresek vysvetlil. Kazdy vi, jak ma postupovat a ze by za to mohl byt zrusen..
Ve voice mi nic nevysvětlil neřekl ani púl slova a hned dal slay.A nehádala jsem se nějak jen jsem napsala že dostal kill když opustil místo určené simonem.Díky
-
AnickaTerka - Amatér
AnickaTerka píše:Ve voice mi nic nevysvětlil neřekl ani púl slova a hned dal slay.A nehádala jsem se nějak jen jsem napsala že dostal kill když opustil místo určené simonem.Díky
Hm, nic nevysvetlil a hneď slay. Aspoň prestaň klamať, dík. Dôkaz, že som ti vysvetľoval, že ja som bol na tej lavičke, a begripoval som, keďže zákaz begripovať nám nedal je na hlstats v mojom chate, taktiež aj na deme. Na moje odpovede si vo voice odpovedala.
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
No, me uz prislo info, ze ti admin napsal cos udelala spatne. Takze ti to bylo vysvetleno ale stale sis stala za svym. Neklesej vsak na mysli, z dema kluci zjisti kdo z vas ma pravdu a kdo lze a bude potrestan 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) píše:No, me uz prislo info, ze ti admin napsal cos udelala spatne. Takze ti to bylo vysvetleno ale stale sis stala za svym. Neklesej vsak na mysli, z dema kluci zjisti kdo z vas ma pravdu a kdo lze a bude potrestan
Stojím si za svojím do voice mi nic neřekl ani púl slova.Na demo jsem se dívala znova.Z mého pohledu to vypadalo že opravdu na lavičce nejsi.Pak jsem si spectla tebe a ano byl si tam tak za ten FK se omlouvám.Ale to že si mi dal slay aniž by si mi něco řekl za tím si stojím.Jen si něco psal nic víc nic mín.Já když udělám chybu tak si jí uznám.Takže ještě jednou se omlouvám adminovi chickenovi za FK.Ale to že si nemluvil do mikrofonu je pravda.Měl si říct normálně a ne hned slay a přehoz.
-
AnickaTerka - Amatér
Ospravedlnenie prijímam. Btw, odo mňa spolu s ejvošom máš bonus k tomu. Dúfam, že vydržíš. 

XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
Z hlstats admina je patrne, ze te upozornil a vysvetlil ti co a kde delal. I pres vysvetleni si s adminem nesouhlasila a jela si svoje. Proste zenska..
Kdybys tady uznala chybu a omluvila se, ze ti admin vse vysvetlil ale mylne ses domnivala ze ty mas vzdycky pravdu, nechali bychom to tak. Nicmene po tve snaze pospinit admina a zbytecne poukazovat na to, ze admin te neupozornil pres voice a zamerneho zamlceni faktu ze ti bylo vse vysvetleno, ti byl udelen docasny zakaz k CT.
Zamitnuto.
Kdybys tady uznala chybu a omluvila se, ze ti admin vse vysvetlil ale mylne ses domnivala ze ty mas vzdycky pravdu, nechali bychom to tak. Nicmene po tve snaze pospinit admina a zbytecne poukazovat na to, ze admin te neupozornil pres voice a zamerneho zamlceni faktu ze ti bylo vse vysvetleno, ti byl udelen docasny zakaz k CT.
Zamitnuto.
-
Awee (cti ejvi) píše:Z hlstats admina je patrne, ze te upozornil a vysvetlil ti co a kde delal. I pres vysvetleni si s adminem nesouhlasila a jela si svoje. Proste zenska..
Zamitnuto.
Trest přijimám a omluvila jsem se adminovi

-
AnickaTerka - Amatér
• Stránka 1 z 1