Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Cho'Gath

Příspěvekod xSlayee » 26 pro 2016, 09:10

Cho'Gath
Obrázek
hrůza z Prázdnoty


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Top, Mid
RP: 585
IP: 1350



SCHOPNOSTI


Masožravec (Passivka)
Obrázek

Když Cho'Gath někoho zabije, obnoví se mu část zdraví a many. Čím má Cho'Gath vyšší úroveň, tím je tato hodnota větší.

Protržení (Q)
Obrázek
Dosah: 950

Na zaměřené pozici popraská zem. Nepřátelské jednotky kouzlo vyhodí do vzduchu, způsobí jim poškození a zpomalí je.
Na zvoleném místě protrhne zem. Nepřátelé, kteří se ocitnou v trhlině, budou na 1 sek. vyhozeni do vzduchu, utrpí 80/135/190/245/305 (+100% síly schopností) bodů magického poškození a budou na 1.5 sek. zpomaleni o 60 %.


Divoký výkřik (W)
Obrázek
Dosah: 300

Cho'Gath ze sebe vydá děsivý řev, který způsobí magické poškození nepřátelům v kuželové výseči a také nepřátele na pár sekund utiší.
Na 1.5/1.625/1.75/1.875/2 sek. umlčí nepřátele v zasažené kuželové výseči a způsobí jim 75/125/175/225/275 (+70% síly schopností) bodů magického poškození.

Vorpálové bodáky (E)
Obrázek
Dosah: 40

Cho'Gathovy útoky pasivně vysílají smrtící bodce, které způsobují poškození všem nepřátelským jednotkám před ním.
Přepnutí: Základní útoky vypustí bodáky, které způsobí 20/35/50/65/80 (+30% síly schopností) bodů magického poškození. S každým novým stupněm schopnosti Hodovat, jejž Cho'gath získá, budou bodáky širší.


Hodovat (R)
Obrázek
Dosah: 175

Pozře nepřátelskou jednotku, čímž jí způsobí velké přímé poškození. Pokud je cíl zabit, Cho'Gath vyroste a zvýší se mu maximální zdraví (může se nasčítat až 6krát). Cho'Gath po smrti ztratí polovinu nashromážděných stupňů. Dojde-li k zabití poskoka nebo příšery, získá zpět polovinu přebíjecí doby a many potřebné pro seslání.
Hladově se zakousneš do nepřítele, čímž způsobíš přímé poškození, a to ve výši 300/475/650 (+70% síly schopností) bodů šampionům nebo 1000 (+70% síly schopností) bodů poskokům a příšerám. Pokud schopnost Hodovat zasadí smrtící úder, Cho'Gath získá stupeň efektu Hodovat, díky čemuž se zvětší a získá 1000 bodů maximálního zdraví.Zabití šampiona přidá jeden stupeň efektu Hodovat navíc.Zabití poskoků a příšer ti obnoví 50 % přebíjecí doby a ceny schopnosti Hodovat.Cho'Gath nemůže mít víc než 6 stupňů hostiny najednou, a když zemře, přijde o polovinu svých stupňů.

MYTOLOGIE


Existuje jisté místo mezi dimenzemi, v mezeře mezi světy. Někteří mu říkají Vnější svět, jiní Neznámo. Ovšem pro všechny, kdo znají jeho skutečnou podstatu, to je Prázdnota. Navzdory svému jménu není Prázdnota prázdná. Je domovem nepopsatelných hrůz, jaké lidská mysl ani nedokáže pochopit. Cho'Gath se zrodil v Prázdnotě. Jeho pravá podstata je tak příšerná, že mnozí se obávají i jen vyslovit jeho jméno. Tvorové jako on se neustále snaží vytvořit trhlinu mezi dimenzemi, kterou by mohli proniknout na Runeterru, kterou by přetvořili ve vlastní ráj hrůz na zemi. Říká se jim Děti Prázdnoty. Jsou to stvoření tak prastará a hrozivá, že byla odstraněna ze samé podstaty historie. Vyprávějí se však zkazky o tom, že na ostatních světech Děti Prázdnoty velí mohutným armádám nepopsatelných stvůr a že byly z Runeterry kdysi dávno vyhnány mocnou magií, která již zmizela v propadlišti dějin.

Pokud to tak skutečně je, je možná pravdivá i další legenda. Že se Děti Prázdnoty jednoho dne vrátí. Vždyť i právě teď v Ikacii působí nějaké temné síly. Síly, které překrucují vyvolávací rituály Ligy a umožňují Cho'Gathovi existovat v našem světě. Cho'Gath je prapodivné stvoření plné zloby a násilí, před kterým se jen ti nejodvážnější netřesou strachy. Svou kořist požírá, čímž viditelně roste a sílí. A co je nejhorší, tenhle tvor je inteligentní - možná dokonce velice inteligentní. Až se nechce věřit, že je takové monstrum možné udržet na uzdě. Síla Ligy naštěstí dokáže vyvolaného Cho'Gatha udržet v rámci hranic Polí spravedlnosti. Na nich vyvolávači využívají Cho'Gathovy schopnosti z Prázdnoty k rozhodování o osudu Runeterry. Není ovšem pochyb o tom, že pokud by záleželo přímo na vůli samotné Hrůzy Prázdnoty, potkal by Runeterru osud zcela odlišný.

Bojme se dne, kdy Cho'Gatha Liga omrzí.


STAVĚNÍ POSTAVY

Top
Mid

SKINY
Cho'Gath
Noční můra Cho'Gath (Unavailable)
Gentleman Cho'Gath (1,820)
Lochnesský Cho'Gath (520)
Jurský Cho'Gath (975)
Prehistorický Cho'Gath (750)
Robotický Cho'Gath (1,820)
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Cho'Gath

od Rumcajz » 26 pro 2016, 09:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník