• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Chodiaca Kapuca / Jail / Akademik
Nick ve hře: Chodiaca Kapuca
Nick na fóru: Radq
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 19
Steam ID: STEAM_0:1:147074484
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=423026
Proč chci akademika: Chcem skusit teda Akademika ..( kedže som už sice raz akademik bol ) Povzbudi ma to na viac nahlasovali atd co mi najviac chyba to nahlasovanie ... a trošku skludnit sa z provokáciou admina ( NICHTA )
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Na Jaile .. mal som ban --> Provokacia Admina ( vimeneny za VIP ) potom druhy ked som bol AFK .. tak ma admin prehodil a ja som sa znovu prehodil zato druhy ban . A možno ešte niejaky za Fk ... ale to bolo už dávnejšie nepametam sa naviac .. A zato chcem Aby som zmenil všetko preto aby som sa dostal do akademie a postupne z lepšenim chovani a žiadnou provokaciou k Admin teamu --
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ano bol som na COD .. ale zrušili mi pre neaktivitu na COD .. Sice bol som už akademik+ ... + som bol pozvany k pohovoru lenze som bol nedočkavý a Kavik sa rozhodol zamietnuť potom ..
Nick na fóru: Radq
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 19
Steam ID: STEAM_0:1:147074484
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=423026
Proč chci akademika: Chcem skusit teda Akademika ..( kedže som už sice raz akademik bol ) Povzbudi ma to na viac nahlasovali atd co mi najviac chyba to nahlasovanie ... a trošku skludnit sa z provokáciou admina ( NICHTA )
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Na Jaile .. mal som ban --> Provokacia Admina ( vimeneny za VIP ) potom druhy ked som bol AFK .. tak ma admin prehodil a ja som sa znovu prehodil zato druhy ban . A možno ešte niejaky za Fk ... ale to bolo už dávnejšie nepametam sa naviac .. A zato chcem Aby som zmenil všetko preto aby som sa dostal do akademie a postupne z lepšenim chovani a žiadnou provokaciou k Admin teamu --
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ano bol som na COD .. ale zrušili mi pre neaktivitu na COD .. Sice bol som už akademik+ ... + som bol pozvany k pohovoru lenze som bol nedočkavý a Kavik sa rozhodol zamietnuť potom ..
„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“

-
Radq - Zkušený
[Zamítnuto] Chodiaca Kapuca / Jail / Akademik
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Chodiaca Kapuca / Jail / Akademik
Zlepši chování a za deset dní si můžeš požádat znova. Zamítnuto.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1