• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Chronic 1 / [$] E P A R
Nick v hre : ManaGer*[$] E P A R
Nick na fóre : 3skrtel31
Profil na fóre : [url]3skrtel31-u4973.html[/url]
Vek : 16
Steam nick : [$] E P A R
Steam ID : STEAM_0:0:162586299
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... er=1229115
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Aspoň čo ja viem tak som nemal.
Niečo o sebe : Zdravím, volám sa Dominik chodím na školu SOŠ Drevárska. Bývam v malej dedinke na východnom slovensku pri Vranove nad Topľou. Baví ma vymýšľať nové veci v podstate nové pesničky. Mám rád vtipy keď mi niekto povie dobrý vtip tak dostanem záchvat smiechu a nemôžem sa prestať smiať. Momentálne si hľadám nejakú brigádu na zarobenie si keď už sú tu tie prázdniny. Vo voľnom čase si zahrám ping-pong, chodím na prechádzky, vyjdem si von s kamarátmi pokecať, rád počúvam hip-hop (rap) - Strapo, Separ, Pil C, AK, Momo atď.... ale tiež si pozriem aj nejaký dobrý film nejakú komédiu kde sa zasmejem, v poslednom rade je tu moja srdcovka hranie CS 1.6 - Hrám už od cca 9 rokov naučil som sa ho hrať sám veľa som sledoval brata to on mi ukázal práve csko.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem pomáhať adminom zastavovať cheaterov alebo kohokoľvek kto porušuje pravidlá inak npr. ako nadávky či už sú mierené na neho/ňu alebo na kohokoľvek z rodiny. Myslím že by som to zvládal chcem byť prínosom GS a nie ho ničiť.
Dúfam že po 2x to už vyjde.
Vopred ďakujem za zváženie či ma už zoberiete alebo nie.
Nick na fóre : 3skrtel31
Profil na fóre : [url]3skrtel31-u4973.html[/url]
Vek : 16
Steam nick : [$] E P A R
Steam ID : STEAM_0:0:162586299
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... er=1229115
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Aspoň čo ja viem tak som nemal.
Niečo o sebe : Zdravím, volám sa Dominik chodím na školu SOŠ Drevárska. Bývam v malej dedinke na východnom slovensku pri Vranove nad Topľou. Baví ma vymýšľať nové veci v podstate nové pesničky. Mám rád vtipy keď mi niekto povie dobrý vtip tak dostanem záchvat smiechu a nemôžem sa prestať smiať. Momentálne si hľadám nejakú brigádu na zarobenie si keď už sú tu tie prázdniny. Vo voľnom čase si zahrám ping-pong, chodím na prechádzky, vyjdem si von s kamarátmi pokecať, rád počúvam hip-hop (rap) - Strapo, Separ, Pil C, AK, Momo atď.... ale tiež si pozriem aj nejaký dobrý film nejakú komédiu kde sa zasmejem, v poslednom rade je tu moja srdcovka hranie CS 1.6 - Hrám už od cca 9 rokov naučil som sa ho hrať sám veľa som sledoval brata to on mi ukázal práve csko.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem pomáhať adminom zastavovať cheaterov alebo kohokoľvek kto porušuje pravidlá inak npr. ako nadávky či už sú mierené na neho/ňu alebo na kohokoľvek z rodiny. Myslím že by som to zvládal chcem byť prínosom GS a nie ho ničiť.
Dúfam že po 2x to už vyjde.
Vopred ďakujem za zváženie či ma už zoberiete alebo nie.
Chronic 1
Gungame 1
Jailbreak 1
Gungame 1
Jailbreak 1
-
3skrtel31 - Amatér
[Zamítnuto]Chronic 1 / [$] E P A R
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Chronic 1 / [$] E P A R
Prepáčte
Profil na fóre : https://www.gamesites.cz/forum/3skrtel31-u4973.html
Profil na fóre : https://www.gamesites.cz/forum/3skrtel31-u4973.html
Chronic 1
Gungame 1
Jailbreak 1
Gungame 1
Jailbreak 1
-
3skrtel31 - Amatér
Re: Chronic 1 / [$] E P A R
Zdravím,
budoucí admin by se neměl vyjadřovat ve hře, tak jak se vyjadřuješ ty. To jsou furt nějaké nadávky..
Zlepši chování, prokaž snahu nahlašováním hráčů do PP a zkus to minimálně za měsíc znovu.
Zamítnuto
budoucí admin by se neměl vyjadřovat ve hře, tak jak se vyjadřuješ ty. To jsou furt nějaké nadávky..
Zlepši chování, prokaž snahu nahlašováním hráčů do PP a zkus to minimálně za měsíc znovu.
Zamítnuto
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1