• Stránka 1 z 1
Chronic BUG
Ahoj, zase jeden príspevok pre adminov/vedenie.
Mám ďalšie 2 bugy na zombie chornicu.
Možno o nich viete ale tak aj tak to napíšem
.
Prvý bug, keď máte special gun, a stanete sa vyvolenym, prežijete kolo a ďalšie kolo si zase chcete kupiť SG tak to nejde a píše - "Už vlastníš special gun" .
Druhý bug, keď máte dragon cannon a stanete sa vyvolenym dragon sa "bugne" na minigun. Hučí to ako minigun, strieľa to ako DC
..
Niesú to obrovské chyby ale niekedy to prekáža
.
Ďalšia pripomienka je, aby ste na Chornicu dali možnosť spectate . Veľmi mi to tam chýba.
Ďakujem za vyjadrenie.
PS: Poprosim adminov chodte častejšie na chronic 1 aj pod iným menom a spectujte si hráčov Heinken a Vipper-King.
Majú totiž WH. Vipper není istý ale Heinken ma WH na 100%. Rád by som ho natočil ale do spectu sa nejde premiestniť.
Mám ďalšie 2 bugy na zombie chornicu.
Možno o nich viete ale tak aj tak to napíšem

Prvý bug, keď máte special gun, a stanete sa vyvolenym, prežijete kolo a ďalšie kolo si zase chcete kupiť SG tak to nejde a píše - "Už vlastníš special gun" .
Druhý bug, keď máte dragon cannon a stanete sa vyvolenym dragon sa "bugne" na minigun. Hučí to ako minigun, strieľa to ako DC

Niesú to obrovské chyby ale niekedy to prekáža

Ďalšia pripomienka je, aby ste na Chornicu dali možnosť spectate . Veľmi mi to tam chýba.
Ďakujem za vyjadrenie.
PS: Poprosim adminov chodte častejšie na chronic 1 aj pod iným menom a spectujte si hráčov Heinken a Vipper-King.
Majú totiž WH. Vipper není istý ale Heinken ma WH na 100%. Rád by som ho natočil ale do spectu sa nejde premiestniť.
-
j4nkom - Zkušený
Chronic BUG
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Chronic BUG
Ahoj.
Ohledně bugů - budou zredukovány až při dalším update.
A na ty hráče se podívám.
Ohledně bugů - budou zredukovány až při dalším update.
A na ty hráče se podívám.

-
Xter - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1