• Stránka 1 z 1
[V] chronic/neopravněný ban
zombie chronic# 1 /IPlayForYouBaby/od kossa(nebo přesneji nevim
Nickname IPlayForYouBaby
Herni ID STEAM_0:0:211526461
SteamCommunity ID 76561198383318650
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod gs script / chh (by separ)
Zabanován dne 15.09.2020 - 16:53:50
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od kosso
Zabanovaný na Webové stránky
Celkem obdržených banů 14
v konzoli mi to nic nenajde i přesto, že napišu /ban
Hral jsem na tom serveru a jen tak ze srandy jsem napsal separovi jestli natačí, že mam scripty, protože si většína lidi na tom serveru myslí, že mam scripty, ale žadne nemam gs dělam pomoci bindu na myši nic víc.
Ano mam vip
od chickEZ » 15 zář 2020, 21:51
IPlayForYouBaby píše:
gs dělam pomoci bindu na myši nic víc.
Ako inak..
Nemôžeš používať makro/bind na myši, berie sa to ako script.
Tvoje možností:
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
PS: Ak sa nájde dobrá duša (extr3mer) a pekne ho poprosíš o skrátenie banu, tak si myslím, že to aj spraví.
Vyriešené.
Ne to není vyřešene a mi řekni kdo na těch serverech ví, že když si da nějaky jiny bind než ten default co tam je nastaveny, tak ma automaticky scripty... to rovnou zabanujte cely chronic, protože tričtvrtina hraču tam ma na kolečku jump/čup, protože se jim s tim hraje lepe... Nevim jestli znate hrače OFF CHAT +8450 Je to hrač co to hraje fakt dlouho a je znamý tim, že umi dobře bhop(pomoci kolečka, protože jinak to nejde) takže i ho mužete zabanovat za to, že ma scripty na kolečku což je uplna blbost.Když si stahnete csko, tak mate na kolečku defaul bind s přehazovanim zbrani(něco take), tak přeba někomu to nevyhovuje, tak si ho jenom vyměni ne ? to je jako zakazane mít jiny bind na kolečku než je určeny ? To rouvnou napište co se považuje za script a co ne ....Ja si myslim, že většina lidi na serverech si mysli, že script je nějaky soubor ktery se vklada do hry, ale to že si zmeni bind přeba na čup/jump, tak je to automaticky script...Za mě totalni blbost, aby jste davali permu lidem co neví, tyhle věci.Četl jsem jeden članek tady a taky byl tady jeden člověk co psal, že at napišete lidem co je u vas script a co neni.
(JINAK mi to demo nejde zpustit nevim proč, ale asi vim co na něm bude hraju tahkle celych 7 měsicu a žadnemu adminovi to nevadilo, naopak to někteří admini taky robí a nikdo to neřeší stačí se kouknout na ten server a byt tam aspon 20 minut a rovnou zabanovat ccely server jak uvidite ty lidi co použivaji nejaky jiny bind na kolečku) Díky
Nickname IPlayForYouBaby
Herni ID STEAM_0:0:211526461
SteamCommunity ID 76561198383318650
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod gs script / chh (by separ)
Zabanován dne 15.09.2020 - 16:53:50
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od kosso
Zabanovaný na Webové stránky
Celkem obdržených banů 14
v konzoli mi to nic nenajde i přesto, že napišu /ban
Hral jsem na tom serveru a jen tak ze srandy jsem napsal separovi jestli natačí, že mam scripty, protože si většína lidi na tom serveru myslí, že mam scripty, ale žadne nemam gs dělam pomoci bindu na myši nic víc.
Ano mam vip
od chickEZ » 15 zář 2020, 21:51
IPlayForYouBaby píše:
gs dělam pomoci bindu na myši nic víc.
Ako inak..
Nemôžeš používať makro/bind na myši, berie sa to ako script.
Tvoje možností:
PS: Ak sa nájde dobrá duša (extr3mer) a pekne ho poprosíš o skrátenie banu, tak si myslím, že to aj spraví.

Vyriešené.
Ne to není vyřešene a mi řekni kdo na těch serverech ví, že když si da nějaky jiny bind než ten default co tam je nastaveny, tak ma automaticky scripty... to rovnou zabanujte cely chronic, protože tričtvrtina hraču tam ma na kolečku jump/čup, protože se jim s tim hraje lepe... Nevim jestli znate hrače OFF CHAT +8450 Je to hrač co to hraje fakt dlouho a je znamý tim, že umi dobře bhop(pomoci kolečka, protože jinak to nejde) takže i ho mužete zabanovat za to, že ma scripty na kolečku což je uplna blbost.Když si stahnete csko, tak mate na kolečku defaul bind s přehazovanim zbrani(něco take), tak přeba někomu to nevyhovuje, tak si ho jenom vyměni ne ? to je jako zakazane mít jiny bind na kolečku než je určeny ? To rouvnou napište co se považuje za script a co ne ....Ja si myslim, že většina lidi na serverech si mysli, že script je nějaky soubor ktery se vklada do hry, ale to že si zmeni bind přeba na čup/jump, tak je to automaticky script...Za mě totalni blbost, aby jste davali permu lidem co neví, tyhle věci.Četl jsem jeden članek tady a taky byl tady jeden člověk co psal, že at napišete lidem co je u vas script a co neni.
(JINAK mi to demo nejde zpustit nevim proč, ale asi vim co na něm bude hraju tahkle celych 7 měsicu a žadnemu adminovi to nevadilo, naopak to někteří admini taky robí a nikdo to neřeší stačí se kouknout na ten server a byt tam aspon 20 minut a rovnou zabanovat ccely server jak uvidite ty lidi co použivaji nejaky jiny bind na kolečku) Díky
- IPlayForYouBaby
- Amatér
[V] chronic/neopravněný ban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: chronic/neopravněný ban
Co mas na tom kolecku nabindovano?
Pokud je to cokoli kde je vic nez 1 prikaz tak je to zakazano. Priklad:
Samozrejme plati jen pro veci ktere te zvyhodnuji pri hre, nikdo ti neda ban za neco takoveho - https://pastebin.com/SeSy5kz0
Pokud je to cokoli kde je vic nez 1 prikaz tak je to zakazano. Priklad:
- Kód: Vybrat vše
bind "mwheeldown" "+duck" // v pohode
bind "mwheeldown" "+jump; wait; -jump" // zakazano
alias "jmp" "+jump; wait; -jump"
bind "mwheeldown" "jmp" // zakazano
Samozrejme plati jen pro veci ktere te zvyhodnuji pri hre, nikdo ti neda ban za neco takoveho - https://pastebin.com/SeSy5kz0
-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Fajn, bind myslíš to čo uviedol hore useless ?..
Alebo bind na myške tzv. makro? Lebo si to napísal ako keby si stlačil makro na myši, pretože na deme to je vcelku zreteľne vidno.
Nemusíš tu robiť z toho haló, a písať druhú ub žiadosť. Mohlo sa to v kľude obnoviť, ostatní chh by sa na to pozreli a dali by verdikt.
Ale z toho, čo si teraz napísal vyplýva, že máš bind mwheeldown(mwheelup) +duck..
Dorieši sa to sem.
Alebo bind na myške tzv. makro? Lebo si to napísal ako keby si stlačil makro na myši, pretože na deme to je vcelku zreteľne vidno.
Nemusíš tu robiť z toho haló, a písať druhú ub žiadosť. Mohlo sa to v kľude obnoviť, ostatní chh by sa na to pozreli a dali by verdikt.
Ale z toho, čo si teraz napísal vyplýva, že máš bind mwheeldown(mwheelup) +duck..
Dorieši sa to sem.
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
no na kolečku mam MWHEELDOWN +CTRL / mwheelup +jump
nic víc
nic víc

- IPlayForYouBaby
- Amatér
ja jsem ty bindy dělal přes nastavení, že jsem klik na skok a dal kolečkem nahoru a pak na čup a kolečkem dole
přes consoli jsem maximalně bindoval jako na chat př.: bind p (say timeleft)

- IPlayForYouBaby
- Amatér
ale jestli si myslite že mam .... Bind MWHEELDOWN +jump ;wait ;-jump ;wait ;+jump ;wait ;-jump nebo něco takove tak to fakt nemam, ale nevim proč mi nejde zapnout to demo
- IPlayForYouBaby
- Amatér
Demo pôjde znova na expertízu k našému CHH tímu. Dovtedy si vyčkaj.
No nemysli si, že mi budeš vypisovať o tom ako ideš zapnúť scripty, a potom na fóre hrať mŕtveho chrobáka.
... alebo si zaplať 4€ unban, no sľubujem ti, že si ťa prizriem.
No nemysli si, že mi budeš vypisovať o tom ako ideš zapnúť scripty, a potom na fóre hrať mŕtveho chrobáka.
... alebo si zaplať 4€ unban, no sľubujem ti, že si ťa prizriem.
#YNWA
#YNWA
https://www.youtube.com/watch?v=ZE_Z8On5tdo

https://www.youtube.com/watch?v=ZE_Z8On5tdo
-
Separko69 - Profesionál
Ahoj, ban som ti skrátil na týždeň, nepožívaj takúto myšku alebo vymaž softvér, respektívne ak to je kolečko tak to kolečko.
Ban oprávnený
Tvoje možnosti:

Ban oprávnený
Tvoje možnosti:
❤
-
SwitchFavy - Spamerův sluha
Re: [V] chronic/neopravněný ban
Meleš nesmysly, bind není script. Prostě jsi cheatoval.
positive
mental
attitude
mental
attitude
-
Evis - Kazatelův učeň
Bohužel, pišeš nesmysly ty, protože jsem necheatoval.D nenam to zapotřebí
jak jsem psal
mam čistě bindy na kolečku když potahnu dole čupne si
když potahnu nahoru tak vyskoči pokud mi nevěřiš tak se přijd podivat na ten server jak to budu dělat scripty jsem nikdy neměl a nikdy nepoužil
a když už, tak proč tvoji kamaradi pišou že bind na kolečku je script a ty pišeš že bind není script tak se rozhodni co to vlastně je ja jsem necheatoval
a ani necheatuju a ani nemam v planu cheatovat bohužel, vy nepoznate rozdil mezi čistym bindem jako mam ja, že si to udělam přes nastaveni
a scriptem... přiště se více koukej a až pak něco piš, že mam scripty.... všichni co robí gs/sgs mi psali, že to jako script nevypada. jenom je divne, že mam takovy boost.D ja za to nemužu, že mam takovy boost.asi to bude fpskama LOGICKY .D a kdybych cheatoval, tak se tady s vama nebudu hadat. D ne ? eště k tomu kdyyž mate demo
protože když někdo cheatuje nebo použiva sccripty tak to jde dost vidět, ale když je někdo tak dobrej, že mu to jde, tak nezname, že ma automaticky script
ale i tak nevim proč je ban opravněny .D když jsem vam řekl co mam
a vy jste psali co je povoleno
a ja mam to co je povoleno
tak pokud s tim nesouhlasiš, tak si to vyřid s nima .P
jak jsem psal
mam čistě bindy na kolečku když potahnu dole čupne si
když potahnu nahoru tak vyskoči pokud mi nevěřiš tak se přijd podivat na ten server jak to budu dělat scripty jsem nikdy neměl a nikdy nepoužil

- IPlayForYouBaby
- Amatér
a navic .D ja nepsal, že bind je script .D to administratoři
tak si přecti kdo co piše, a pak to piš tomu dotyčnemu ju ?

- IPlayForYouBaby
- Amatér
jde vidět, že eště nemaš v tom tu praxi... 2 roky jsou jenom 2 roky, tak se radši přiště nevyjadřuj a nechaj ty co tu už jsou dele jak ty , aby pracovali
- IPlayForYouBaby
- Amatér
• Stránka 1 z 1