Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Chudák Nyte

Příspěvekod AliA » 26 čer 2020, 18:10

Zdar,
dneska se stala perfektní situace, admin dement zkopíroval soukromý chat s Knedlajsem, následně jej vložil veřejně na JB. Opravdu miluju, jak všichni káráte za sprostá slova, že hráči, co mluví sprostě se neumí chovat. A najednou přistane do veřejného chatu zpráva, která je mířena na hráče, který není rodilý čech ani slovák ve stylu, že pokud neumí mluvit, tak ať neleze k CT. Děláte si kozy? Ten člověk si přišel zahrát, je to cizinec, nezná všechny výrazy, a vy zavalíte toto :D Ještě v době, kdy je rasismus kvůli Floydovi tak řešené téma.... Nemožný hovada :D Kdyby to psal nějaký NS DIPkař, neřeknu nic, ale jeden z hlavních adminů? :D To už je minimálně zarážející, nojo, a jsme zase u zametání před prahem, je mi z Vás špatně, normální hráči, vyjádřete se, pokud máte podobné zkušenosti.
Peace. All press F for Nyte, my friend, who has been discriminated! <3
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

Chudák Nyte

od Rumcajz » 26 čer 2020, 18:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Chudák Nyte

Příspěvekod Nyte1 » 26 čer 2020, 18:57

Diky ze jsi se za me postavil, ale ve skutecnosti nema to smysl protoze kazdej den nekdo ma semnou problem ze jak pisu, nebo jak mluvim. Chapu ze neni to hezke poslouchat kdyz nekdo mluvi jak idiot, ale pamatujte jak jsem se po prve pripojil na server po 6 letech neumel jsem vubec cesky psat ani skoro mluvit, ale byli, aj porad tam sou dobry lidi co mi pomohly psat aj mluvit cesky takhle ze kdyz neco jsem rekl spatne tak mne opravili a od te doby co jsem se ucil tak se mi zlepsila hodne cestina. Ucim se tak jak vy se ucite anglictinu, protoze cestina neni muj rodny jazyk.

Ale si myslim ze je to nejlepsi napad abych prestal hrat i kdyz mam EVIP protoze kazdej den nekdo na mne krici rasisticky komenty a kdyz ne jen na mne tak aj na moji rodinu bez duvodu.

Je to sad koncit v gamesites po 6 letech jen kvuly rasismus.

Dekuji vsem <3
Nyte1
Amatér
Amatér

Příspěvekod etherbliq » 26 čer 2020, 19:44

Floyd verze 2 xdxd "nic ve zlém" xd.
„Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“

Obrázek
etherbliq
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod TovarNI » 26 čer 2020, 19:51

lol ja si rikal ze typecek mluvil nejak divne
*DEAD* Daniel : ale ani ten peace neni nejhorsi admin
(VIP) Knedlajs : Kolko si ochotny na to stavit?
(VIP) StrapataPani : ale je
*DEAD* Patricie : je
*DEAD* (VIP) tovarna na inzulin : je
*DEAD* IM GOING TO KUPIT KILO CHLEBA : mam demo
TovarNI
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Focusss » 26 čer 2020, 21:42

Me stale zajima PROČ ADMIN MISELIN MÁ TOLIK OPRAVNENYCH STÍŽNOSTI A FURT JE ADMIN???
GS JE PROSTĚ V ÁMÉNU
Akadémia nie je nikdy zlá voľba
Focusss
Drbna
Drbna

Příspěvekod CodouDAKING » 26 čer 2020, 21:52 VIP

Když se na to kouknete z obou stran..
Dojdete k závěřu že neměl u CT co dělat.
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Focusss » 26 čer 2020, 22:59

Codou píše:Když se na to kouknete z obou stran..
Dojdete k závěřu že neměl u CT co dělat.

Bože jdi spát akademičku
Focusss
Drbna
Drbna

Příspěvekod YeaZ » 27 čer 2020, 01:31 VIP

Súhlasím z nytom chudák Ban nemál dostať nikdy a mal žiadať o práva ale niekto ti pokazil
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D

Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158

Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod eeeaaaeee » 27 čer 2020, 07:18

Knedlajs by si měl stoupnout před zrcadlo a vstoupit si do svědomí, protože to je jen vypatlany na kytaru hrající poleno
VOLUMO je nejlepší
eeeaaaeee
Amatér
Amatér

Příspěvekod etherbliq » 27 čer 2020, 07:47

To samé bych mohl říci o Slovácích atd..
Jejich výslovnost, gramatika, mluva jsou strašné. Často jim ani nejde rozumět, takže často dostávám Freekilly od Simona/CT.
Souhlasím. xdddddddddddd
„Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“

Obrázek
etherbliq
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Knedlajs » 27 čer 2020, 07:48 VIP

JB je hra, kde je nutné používať voice.
Každý Simon, ktorý na JB hraje, musí mať dobrý prejav a musí mu byť rozumieť, pretože v opačnom prípade hrozí, že budú na serveroch padať ďalšie FK-y a ostatným hráčom bude hra kazená. Aj keď možno neúmyselne.

Nikto nikomu nemá za zlé, že je zo zahraničia, a že chce hrávať na GS. Práve naopak. Sme radi, že aj tam sa o GS vie.
Ale pokiaľ daný človek nedokáže splniť to, čo sa od neho vyžaduje (v tomto prípade dávať jasné a zrozumiteľné príkazy), tak nemôže byť Simonom a najlepšie bude, ak bude sledovať hru od T.

Na tom, aby nešiel k CT, pokiaľ sa nevie vyjadrovať nie je absolútne nič rasistické a v žiadnom prípade to nebolo myslené nejak rasisticky. Je to len prostý fakt. Takže si tieto nezmyselné urážky nechajte pre seba. Je to úplne normálna veta, ktorú hovorím každému hráčovi, ktorý sa nevie vyjadrovať a na svojom prejave musí ešte niečo zlepšiť. Bez toho, aby som vedel odkiaľ je a ako vyzerá. Hlavne preto, aby bola hra plynulá. Pravidlá platia pre všetkých rovnako.

Nikdy som nerozlišoval a ani nemám v pláne začať rozlišovať medzi tým, kto je z akého štátu alebo akej farby má pleť. Každého hráča beriem rovnako. Takže vás prosím, prestaňte vymýšľať nezmysly.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod killermacka » 27 čer 2020, 10:40

To samé bych mohl říci o Slovácích atd..
Jejich výslovnost, gramatika, mluva jsou strašné. Často jim ani nejde rozumět, takže často dostávám Freekilly od Simona/CT.
Souhlasím. xdddddddddddd

Nemohol,lebo len vy ste retardovaní nevzdelaní idioti čo nerozumejú nám,česť výnimkám.To je ako keby si povedal že angličan a američan samí sebe nerozumejú alebo ukrajinec a rus alebo severské krajiny Švédsko,Dánsko a spol.... :)
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Focusss » 27 čer 2020, 12:09

Knedlajs píše:JB je hra, kde je nutné používať voice.
Každý Simon, ktorý na JB hraje, musí mať dobrý prejav a musí mu byť rozumieť, pretože v opačnom prípade hrozí, že budú na serveroch padať ďalšie FK-y a ostatným hráčom bude hra kazená. Aj keď možno neúmyselne.

Nikto nikomu nemá za zlé, že je zo zahraničia, a že chce hrávať na GS. Práve naopak. Sme radi, že aj tam sa o GS vie.
Ale pokiaľ daný človek nedokáže splniť to, čo sa od neho vyžaduje (v tomto prípade dávať jasné a zrozumiteľné príkazy), tak nemôže byť Simonom a najlepšie bude, ak bude sledovať hru od T.

Na tom, aby nešiel k CT, pokiaľ sa nevie vyjadrovať nie je absolútne nič rasistické a v žiadnom zmysle to nebolo myslené nejak rasisticky. Je to len prostý fakt. Takže si tieto nezmyselné urážky nechajte pre seba. Je to úplne normálna veta, ktorú hovorím každému hráčovi, ktorý sa nevie vyjadrovať a na svojom prejave musí ešte niečo zlepšiť. Bez toho, aby som vedel odkiaľ je a ako vyzerá. Hlavne preto, aby bola hra plynulá. Pravidlá platia pre všetkých rovnako.

Nikdy som nerozlišoval a ani nemám v pláne začať rozlišovať medzi tým, kto je z akého štátu alebo akej farby má pleť. Každého hráča beriem rovnako. Takže vás prosím, prestaňte vymýšľať nezmysly.

A už mi napíšeš proč Miselin308 ma furt prava? Kdyz jsou na neho opakovane stížnosti které jsou opravnene ty tajtrliku?
Focusss
Drbna
Drbna

Příspěvekod Knedlajs » 27 čer 2020, 12:24 VIP

Focusss píše:A už mi napíšeš proč Miselin308 ma furt prava? Kdyz jsou na neho opakovane stížnosti které jsou opravnene ty tajtrliku?

Síce ti nemusím nič vysvetľovať, ale možno to už pak necháš být.

To, že má Admin zopár oprávnených sťažností ešte neznamená, že bude hneď zrušený. V tomto ohľade hraje rolu viacero faktorov. Mimo iné aj to, akých chýb sa Admin dopustil, či ich ľutuje a či sa opakujú tie isté dookola.

Keď uvidíš, že nejaký Admin robí niečo zle, tak to určite daj vedieť. Ale nerieš to, ktorý Admin dostane aký trest. To nechaj na nás. Predsa len na fórku nie je všetko.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Focusss » 27 čer 2020, 17:18

Knedlajs píše:
Focusss píše:A už mi napíšeš proč Miselin308 ma furt prava? Kdyz jsou na neho opakovane stížnosti které jsou opravnene ty tajtrliku?

Síce ti nemusím nič vysvetľovať, ale možno to už pak necháš být.

To, že má Admin zopár oprávnených sťažností ešte neznamená, že bude hneď zrušený. V tomto ohľade hraje rolu viacero faktorov. Mimo iné aj to, akých chýb sa Admin dopustil, či ich ľutuje a či sa opakujú tie isté dookola.

Keď uvidíš, že nejaký Admin robí niečo zle, tak to určite daj vedieť. Ale nerieš to, ktorý Admin dostane aký trest. To nechaj na nás. Predsa len na fórku nie je všetko.

Určitě v tom hrajou i faktory jakožto známosti, a nadržovaní viď ?

e. Knedlík: To si nemyslím.
Focusss
Drbna
Drbna

Další

Zpět na Volná debata