• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] chuligan/bobbyn
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: chuligan/bobbyn
Ahoj Martanku
Pokud bereš jako zneužívání skla to,že kolegovi odpovím na to,jak napsal omylem na sklo,tak se moc omluvám,že nepochopíš humor a už se to nebude opakovat.... Nechci,aby si z toho měl nějaké trauma,tak mi to prosim z celého mého srdce odpusť...Fakt mě to mrzí....Snad jsem tím nezpůsobil nějakou tvoji újmu

Pokud bereš jako zneužívání skla to,že kolegovi odpovím na to,jak napsal omylem na sklo,tak se moc omluvám,že nepochopíš humor a už se to nebude opakovat.... Nechci,aby si z toho měl nějaké trauma,tak mi to prosim z celého mého srdce odpusť...Fakt mě to mrzí....Snad jsem tím nezpůsobil nějakou tvoji újmu

Není důležité, co se si stane,ale jak na to zareaguješ.
-
Bobbyyn5 - Amatér
Tak pri takýchto ,,sťažnostiach,, sa vždy opýtam sám seba či to má celé význam. Ako ti píše sám kolega, vlastne ako vieš aj ty sám, omylom som to napísal na sklo. Totiž , keď píšeš do admin chatu tak je to podobný príkaz, a nevšimol som si ,že nemám otvorený teamový chat. Ak ťa to nejako vyrušilo, prípadne ovplyvnilo pri hre tak sa ti ospravedlňujem. No prosím.. zamysli sa trošku nad tým čo hádžeš na forum.
Pekný deň
Maxik

Pekný deň
Maxik

-
Maxikk - CS 1.6 Admin
Tady se ukazuje Vase arogance panove, bobbyn to napsal zamerne a tim taky zneuzil prava.
- martanek0000
- Kolemjdoucí
Nebylo to nic hrozného, ale admin se pro příště vyvaruje zbytečného psaní na sklo.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1