I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] chuligan/jb1

Příspěvekod pero » 03 lis 2023, 22:45

1. Váš nick a ID pero STEAM_0:0:616727810

2. Popis situácie - 11:39 - Měl jsem za to že to byli dva rozdělené příkazy, byl to jeden příkaz a jediný chuligán skočil po dokončení příkazu, moje chyba, nedával jsem pozor.

15:35 - Simon dal poslední reakci na skok, zebra neskočila a skočila až dlouho po reákci, hlásím ať mu dá dvě nevýhody, vd skočilo poslední, měl jsem za to že si je toho simon vědom. Simon si toho vědom nebyl takže v čase 16:47 mu řikám "teď to védéčko" simon nereaguje. 17:00 Mu uprostřed příkazu řeknu opět ať pošle vd (mohl jsem to říct dříve ať mu neskáču do řeči ale myslel jsem že už ví že má poslat VD). Simonovi řeknu za co má jít VD a dostanu přehoz.

Věděl jsem že kdybych ty nevýhody psal do team chatu tak si toho simon nevšimne dokuď mu to neřeknu do MIKROFONU, na začátku kola byl spamovaný team chat aby rozdal VD, hráči by VD v životě nedostali dokuď jsem mu to neřekl.

3. Dôkaz - http://hltv.fakaheda.eu/20312-2311032100-jail_bailonX.dem.zip
pero
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] chuligan/jb1

od Rumcajz » 03 lis 2023, 22:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: chuligan/jb1

Příspěvekod Maxikk » 03 lis 2023, 23:19

Ahoj

Už na serveri som ti písal , že si prehoz nedostal kvôli tomu čo sa dialo pri spomínanej druhej situácii, ale naväzovalo to práve na tu prvú situáciu,ktorú sme spolu riešili. Reagoval si arogantne a upozorňoval som ťa nato aby si dával väčší pozor.

Žiaľ po zhliadnutí Dema, som prišiel nato, že v druhej situácii si mal pravdu, za čo sa ti ospravedlňujem. Opäť si tam hulákal do mikrofónu, pôsobil si arogantne, preto došlo k prehozu. Nepáčil sa mi tvoj prejav, na základe neho som konal ako som konal. :roll:.
Maxikk
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod pero » 03 lis 2023, 23:47

Maxikk píše:Ahoj

Už na serveri som ti písal , že si prehoz nedostal kvôli tomu čo sa dialo pri spomínanej druhej situácii, ale naväzovalo to práve na tu prvú situáciu,ktorú sme spolu riešili. Reagoval si arogantne a upozorňoval som ťa nato aby si dával väčší pozor.

Žiaľ po zhliadnutí Dema, som prišiel nato, že v druhej situácii si mal pravdu, za čo sa ti ospravedlňujem. Opäť si tam hulákal do mikrofónu, pôsobil si arogantne, preto došlo k prehozu. Nepáčil sa mi tvoj prejav, na základe neho som konal ako som konal. :roll:.

V první situaci zním docela jak pičus, o upozornění tuším že nic nepadlo a grabl si mě abych ti odpověděl na otázku na skle. Nebral jsem to jako upozornění (jestli ten grab byl myšlen jako upozornění tak by o tom mohla být aspoň menší zmínka ať mu nekecám do hry nebo tak)

O holůkání do mikrofonu nevim, mluvil jsem ohledně hry.
pero
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Whh » 06 lis 2023, 11:55 VIP

Po zhlédnutí situace byl za mě přehoz přehnaný trest. Ovšem musíme brát v potaz celou vaší interakci během těch 5 minut. Ty Pero jsi vůbec nepůsobil příjemně, proto se nemůžeš divit, že admin tvoje chování a skákání do řeči simonovi vyhodnotil tak, že bude lepší, když u CT nebudeš.

Každopádně admin pro příště místo insta přehozu upozorní hráče, aby neskákal simonovi do řeči a jestliže se CT bude domáhat, aby nějaký hráč dostal nevýhodu a simon ho bude ignorovat, tak se pokusí zjistit, zda tomu opravdu tak je či nikoliv. Nejlepší by v tomto případě bylo, kdyby jsi ty Pero napsal adminovi do chatu, že tě simon neposlouchá, kde by potom admin mohl zastavit hru a vše vyřešit.

Admin se za druhou situaci omluvil a věřím že pro příště bude více komunikovat, aby vše proběhlo dle pravidel jak má. Pro tebe Pero mám jen doporučení, aby jsi při interakci s ostatními byl příjemnější a tím se vyhnul podobným situacím.

Vyřešeno.
Obrázek
Whh
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy