I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] Chyba admina :) nepřizná chybu

Příspěvekod Danielbar007 » 05 črc 2017, 11:13

Takže admin jménem Effi na serveru jailbreak 3 ...přehodil mě k T za to že jsem byl na jedné atrakci...byl jsem varován a hozenej o zem...dobře řekl jsem si fajn...nebudu si hrát ale admin mě přehodil když jsem se ho ptal tak neodpovídal,,odepisoval jen občas...nepřizná si chybu...dobře po pár kolech jsem šel k CT a admin mi dal ban na hodinu za nerespektování admina...dobře...ptal jsem se proč? admin mi napsal že za barevnej nick jinak by mě nepřehodil ,,prostě když jsem s nim pak mluvil tak nevedel co mi odpovedet...hráči říkaly že mám pravdu já že jako co to má znamenat...admin po té leavnul...nějaké fotky: https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ ... 56C6F3542/ další: https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ ... 56C6F3542/
a ještě bonus : https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ ... BCAF6AD62/ každopádně si myslím že mám pravdu já a admim se spletl děkuji za odpověd... :)
Danielbar007
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] Chyba admina :) nepřizná chybu

od Rumcajz » 05 črc 2017, 11:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Chyba admina :) nepřizná chybu

Příspěvekod Danielbar007 » 05 črc 2017, 11:22

http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =964981036
omlouvám se za 2 stejné fotky tejta je důležitá
Danielbar007
Amatér
Amatér

Příspěvekod Xample » 05 črc 2017, 11:49

Zdravím, pravdupovediac som to čakal.

.přehodil mě k T za to že jsem byl na jedné atrakci...byl jsem varován a hozenej o zem...

Hovoril som ti že aj predtým si nám v boxe skákal po hlavách a že som prižmúril oko a kedže sme mali ísť za simonom tak som to nehal. Potom si vyskočil na hojdačku na ktorej chcel dať práve simon atrakciu zo snahou znepríjemniť simonovi hru.

jsem se ho ptal tak neodpovídal,,odepisoval jen občas...

Klameš, hneď som sa ti snažil odpísať a všetko som ti chcel vysvetliť, ešte som písal simonovi nech ti dá mikrofón aby sme si to mohli vyriešiť na serveri.

dobře po pár kolech jsem šel k CT a admin mi dal ban na hodinu za nerespektování admina...dobře...ptal jsem se proč? admin mi napsal že za barevnej nick jinak by mě nepřehodil

Zasa klameš, dostal si ban za Nerespektovanie prehodenia od CT. Napísal som len "Keby si nemal aspoň ten zelený nick tak ťa neprehodím." Áno napísal som to ale prehodený si nebol za farebný nick ale za tie tvoje blbé poznámky po tom čo som ti dal slay.

2017-07-05 11:18:59 škoda. Gamesites.cz ^JailBreak #3 jail_andaman
2017-07-05 11:18:55 umři. Gamesites.cz ^JailBreak #3 jail_andaman
2017-07-05 11:18:50 na te houpačce. Gamesites.cz ^JailBreak #3 jail_andaman
2017-07-05 11:18:46 aby jsi tak umřel ted. Gamesites.cz ^JailBreak #3 jail_andaman

prostě když jsem s nim pak mluvil tak nevedel co mi odpovedet...hráči říkaly že mám pravdu já že jako co to má znamenat...admin po té leavnul...

Vybavil som ti mikrofón lebo som sa chcel o tom s tebou baviť a ty mi napíšeš že som nevedel co odpovedať?
Jasne som ti povedal že je na mne ako ťa potrestám a že potrestaný si nebol za zelený nick. Hovoril som že na serveri nemáš robiť bordel len preto že je tam admin ale preto aby si nekazil hru ostatným hráčom.
Kto hovoril že máš pravdu? [Bongo]? Hráč ktorý keď ma vidí na serveri tak mi dá len tak zo srandy FK a snaží sa stále znepríjemňovať mne aj hráčom hru? To hádam nie...

...admin po té leavnul...

Končila mapa, ja som považoval vec za vyriešenú tak som odišiel preč... :D

Tu si ma dostal, áno povedal som že by som ťa volal "kbofoa" keby ti idem dať príkaz, lebo keď som stlačil tab dokázal som prečítať len tieto písmená. Ak by si nereágoval dostal by si kill, hold zelený nick zo snahou frajeriť pred ostatnými sa niekedy nevypláca.
Xample
Mistr
Mistr

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 05 črc 2017, 11:54

Pokud má hráč nick, který kazí hru, bude mu adminem změněn. Pokud to nebude respektovat a nadále bude kazit hru, bude mu přístup na server odepřen.
Admin příště bude reagovat více v klidu a řešit situace jasně a přehledně.

Stížnost se zamítá.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Zamítnuto] Chyba admina :) nepřizná chybu

Příspěvekod Danielbar007 » 05 črc 2017, 12:30

Dobře effi je to vyřešené...zkus příště více respektovat ty co nemají práva a jsou normální hráči na gamesites...tak já se ti omlouvám taky za špatnej přístup
Danielbar007
Amatér
Amatér

Zpět na Stížnosti na Adminy