• Stránka 1 z 1
CHYBA U ExtraVIP
Omylem jsem napsal u aktivace ExtraVIP (SMS) GAMR 8 Místo GAMS 8 Dá se s tím něco udělat díky
budu rád za každy komentář..

-
PrvniZombie - Kolemjdoucí
CHYBA U ExtraVIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CHYBA U ExtraVIP
Strhlo ti to peniaze?
-
CouRse - Mistr
ano strhlo,no podle mě to strhne vždy,stačí jen napsat to číslo a poslat prazdnou sms a strhne to.. v mem připadě jsem napsal GAMR 4 a strhlo... na mobilu je r vedle s... 

-
třeba se zpusob najde no
a třeba mi daji evip no co já vím.. 

-
Je divne že ti to strhlo peníze, každopádně to je tvoje chyba příště se trošku víc divej jak to maš psat tato chyba se stala i mi.
-
LolinkoDubz - Amatér
Napíš do rady a návody 

-
CouRse - Mistr
Zkus se ozvat na e-mail [email protected] a popiš problém a dodej jim tam potřebné info ..
Jednou jsem taky poslal špatnou SMS a přeposlali mi nový

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Diesko píše:Zkus se ozvat na e-mail [email protected] a popiš problém a dodej jim tam potřebné info ..
Ak sa mýlim tak sa ospravedlnujem, ale ako Ti mohli poslať nový - asi kod alebo neviem čo, keď si za VIPko nezaplatil? Bohužial treba si davať pozor, dvakrat meraj a raz sekaj.. Treba si skontrolovať potrebne údaje ku aktivácii, tak isto aj číslo či obsah správy pred odoslaním.
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
l0wShine píše:Diesko píše:Zkus se ozvat na e-mail [email protected] a popiš problém a dodej jim tam potřebné info ..
Ak sa mýlim tak sa ospravedlnujem, ale ako Ti mohli poslať nový - asi kod alebo neviem čo, keď si za VIPko nezaplatil? Bohužial treba si davať pozor, dvakrat meraj a raz sekaj.. Treba si skontrolovať potrebne údaje ku aktivácii, tak isto aj číslo či obsah správy pred odoslaním.
Vlastně to nebylo VIPko/eVIPko ale kód na změnu SMS, poslal sem to špatně a poslali mi e-mail

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Napsal si špatný tvar místo GAMS, GAMR takže ti spapal penízky operátor a nám nic nepřišlo
Zkus kontaktovat svého operátora jestli by se stim dalo něco dělat vysvětli jim co se stalo, popiš jim svůj problém, my stim nic nemůžem udělat (příště si překontroluj co a kam to posíláš.)
Lock.

Zkus kontaktovat svého operátora jestli by se stim dalo něco dělat vysvětli jim co se stalo, popiš jim svůj problém, my stim nic nemůžem udělat (příště si překontroluj co a kam to posíláš.)
Lock.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1