• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Chyby na zombie blood
Nemo ja ti verim sp sa daju lahko nazbierat s tym ja problem nemam i ked za zombie.... A tu si to vystihol dal si 5 termov.... Term uz nema ani poriadnu imunitu staci 2-3 rany zo zadu a je po termovi pritom 2 rany treba aj na normal cloveka. Ano mas pravdu rad beham a vzdy som rad behal ale len na niektorych mapach kde mam tazko dostupne miesta ako army,cplbiohazard, inde kempim. Tu si ma ani ty nepochopil ako to myslim so smokerom ale nevadi nejdem to uz dalsi krat pisat. Mne osobne mody nevadia ked su rozumne rozdelene napr. V 1 kole super nakaza je super ale ked pride pocas hry 6 krat mod z 8 kol tak vacsina ludi nie je nadsena nie len ja aj ked je to o nahode ako aj tie zbrane. Ejha to mate dakych amaterov ked ti s frostom ubere len 200 ap ... U nas ti par hracov ako kero jamboree a par dalsich uberu na jeden hit aj 200-300 na ranu teda ak by si aj prezil a 200 bodov prec zostalo by ti tak maximum 50 ap a to ten frost nie je mrtviale bije ta dalej
nie je zarucena nakaza ale aspon by bola vacsia sanca nakazy... To je pekne ze si vcera hral ja ju hravam skoro kazdy druhy den a vidim ze vacsina nenakazi ......este daco k Lutherovi to nemala byt urazka cenim si ze vytvaras nove mapy no niektore sadnu niektore nie za niekore ako basehumans,dust2_2k15, cplbiohazard,armytn beta 3 , school, dd_evolution aztec2015 a hlavne moja naj energy neon za tie ruky nohy bozkavat(neviem ci su vsetky tvoje) . ja neviem kto sa na 2015 aztec stazoval ale to bola mapa uplne pre kazdeho aj pre kemperov aj pre tych co behali a aj pre smokerov a nakaza bola takmer vzdy rychla ...... V novej si nemozem ani zabehat po krajoch mozno aj to je dovod preco sa mi nepaci ale mozno xy dalsim prave preto vyhovuje 

- MgrTERENCE
- Amatér
Re: Chyby na zombie blood
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 2 z 2 • 1, 2