• Stránka 1 z 1
čierna obrazovka
Ja viem, že to tu už bolo omielané niekoľko krát, ale riešenia, ktoré som našiel bohužiaľ nefungujú.
Po zapnutí CS 1.6 mi naskočí čierna obrazovka a do pár sekúnd cs vypne s tým, že program half-life prestal pracovať.
Už ma to vytáča, overená integrita, nahádzané príkazi do spustenia, downgrade nič z toho nepomohlo, už sa mi to raz stalo, všetko bolo pár mesiacov v pohode teraz znova, ale už bez riešenia.
Help me pls.
Po zapnutí CS 1.6 mi naskočí čierna obrazovka a do pár sekúnd cs vypne s tým, že program half-life prestal pracovať.
Už ma to vytáča, overená integrita, nahádzané príkazi do spustenia, downgrade nič z toho nepomohlo, už sa mi to raz stalo, všetko bolo pár mesiacov v pohode teraz znova, ale už bez riešenia.
Help me pls.
-
LOGISTIK - Kolemjdoucí
čierna obrazovka
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: čierna obrazovka
Vypni bránu firewall a skús zmeniť kompabilibitu.
-
Elwyn - Mistr Yoda
už som ti raz písal že spusti ako správca a kompabilita XP service pack 3!!!
-
MaGiNe - Amatér
Zdá sa mi, že je to rozlíšením, zmeň si rozlíšenie na pracovnej ploche na menšie a spusti csko
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Po 3 dňoch vyriešené, žiadna kompatibilita so service pack 3... dve grafické karty, Nvidia a Intel, nehcelo to šlapať na Nvidia, ale išlo to iba cez intel kartu kde sa to nedalo prehodiť. Vyriešené cez Nvidia inspektor, šikovný program, ktorý mi to prehodik s5 na Nvidiu a všetko šlape ako má.
-
LOGISTIK - Kolemjdoucí
Okej
Dávam LOCK.
Dávam LOCK.
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1