Postřehy z prostředí herního průmyslu

Co si myslíte o ...

Příspěvekod Mutlovicc » 22 lis 2014, 22:21 VIP

Zdravím.. jelikož vyšlo spoooustu nových her, tak bych jsem se chtěl zeptet, jaký máte na něj názor... co se týče grafiky, příběhu a dalších hovadin ... :D

Podlě mě Ubisoft a další vývojářské firmy vylepšily v grafice a ohledně ve všem .. :D

Např : FarCry 4, Assasins Creed Unity, Call Of Duty Adavanced Warfare, The Evil Within a ještě Battlefield, ale teď nevím jak se přesně menuje .. :D

PS : tento příspěvek byl vytvořen z nudy a z toho abych nasbíral nějáký ten příspěvek ! :D
Steam : Mutlovic
Mutlovicc
Zkušený
Zkušený

Co si myslíte o ...

od Rumcajz » 22 lis 2014, 22:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Co si myslíte o ...

Příspěvekod danny1337 » 23 lis 2014, 23:47

Ahoj.

Tak já bych asi začal tím AC:Unity..Jako správný fanda celé série sem si zakoupil další díl do mé AC sbírky.Dohromady to má asi 50GB a na Uplay je omezené stahování, takže sem to stahoval docela dlouho..Pak přišlo ještě lepší překvapení a to 2GB update.Když sem to viděl, tak sem si řekl."Tak to snad nebude žádný problém".Čekal sem nějaké ty FPS dropy, ale né až tak velké..Potom mě docela štvou grafické chyby.Je toho hodně, co je špatně.Ale doufám že to Ubisoft v příštím updatu opraví. :geek:
Grafické zpracování Far Cry 4 se mi líbí, protože je kolem skvělé prostředí v podobě Himalájí.
Call of duty vypadá jako obvykle a Evil Within má také dost dobrou grafiku.Akorát bylo ošizeno pozadí některých rozlehlých prostředí.Battlefield myslíš Hardline?Vypadá skoro stejně jako BF3 a BF4.
old playa
danny1337
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Mutlovicc » 24 lis 2014, 00:08 VIP

Hmmm.. napsal si to pěkně a prakticky jak si to myslím i já ... xD

A yop, mylel jsem Hardline, ale nevzpomenul jsem si na název a nechtělo se mi kvůli tomu to hledat na vševědoucím googlu ;D
Steam : Mutlovic
Mutlovicc
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Taygete » 25 lis 2014, 22:48 VIP

Já sázím na Unity3D v poslední době se díky tomu vyvinulo hodně dobrých her (Rust, TheForest, 7 Days to die).
Které jsou ovšem Alfa verze a budou se i nadále rozvíjet díky nekonečným možnostem C Sharp a C++ , takže se máme stále naco těšit.
Obrázek
Taygete
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Maxzhimus » 29 lis 2014, 02:24

FC 4 Nádhera ! Nečekal jsem to takové krásné
V životě se každý musí držet svého "Cíle"... Jinak ničeho nedokáže! /Max/
Maxzhimus
Amatér
Amatér

Zpět na Diskuze o hrách