• Stránka 1 z 1
Čo spadá pod titul "SUPPORTER" ?
Zdravím,
celkom by ma zaujímalo čo spadá pod titul "supporter". Ako mám pod obrázkom môj nick "Elwyn" pod ním pravdaže skupinu "CS 1.6 Support" a pod ním ten titul v žltom rámčeku "supporter". Neviem ako by som to zistil a verím, že všetci vyšší, čo majú právo to nahadzovať do toho vidia. Tak by ma zaujímalo čo všetko pod ten titul spadá, respektíve aké skupiny. Tak sa mi nato prosím mrknite
Ďakujem
celkom by ma zaujímalo čo spadá pod titul "supporter". Ako mám pod obrázkom môj nick "Elwyn" pod ním pravdaže skupinu "CS 1.6 Support" a pod ním ten titul v žltom rámčeku "supporter". Neviem ako by som to zistil a verím, že všetci vyšší, čo majú právo to nahadzovať do toho vidia. Tak by ma zaujímalo čo všetko pod ten titul spadá, respektíve aké skupiny. Tak sa mi nato prosím mrknite

Ďakujem
-
Elwyn - Mistr Yoda
Čo spadá pod titul "SUPPORTER" ?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Čo spadá pod titul "SUPPORTER" ?
Zdar, tento "titul" má každý, kdo je support nějaké sekce a má nahozenou skupinu supporta jako prioritní. Když má někde práva a má skupinu admina nahozenou jako prioritní, je tam pak namísto tohoto supportera například administrátor.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
SponErko píše:Zdar, tento "titul" má každý, kdo je support nějaké sekce a má nahozenou skupinu supporta jako prioritní. Když má někde práva a má skupinu admina nahozenou jako prioritní, je tam pak namísto tohoto supportera například administrátor.
Takže CS:GO akademici jsou vlastně supporti? Protože mají taky hodnost "Supporter". Dle tvé teorie, by to tak mělo být.
-
Ekblad - Zkušený
Ekblad píše:SponErko píše:Zdar, tento "titul" má každý, kdo je support nějaké sekce a má nahozenou skupinu supporta jako prioritní. Když má někde práva a má skupinu admina nahozenou jako prioritní, je tam pak namísto tohoto supportera například administrátor.
Takže CS:GO akademici jsou vlastně supporti? Protože mají taky hodnost "Supporter". Dle tvé teorie, by to tak mělo být.
Ajo, už to vidím.. Nejspíše špatně nastavená skupina. Nedává smysl proč by ti tam jinak bylo.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Spon.Erko to nie je nič nové. To je predsa logické a až taký debil som neni
Len spadajú tam aj mapery a tak ma ešte zaujímalo, čo všetko. Či nie náhodou aj redaktor atď.
Nebavíme sa o supportoch a adminoch

Nebavíme sa o supportoch a adminoch

-
Elwyn - Mistr Yoda
Nevím hele, jestli se někomu bude chtít dělat to "za tebe".
Hele, jdi si do profilu, dej si Skupiny a tam máš seznam všech dostupných skupin na fóru. Klikni na skupinu která tě zajme a nebo si dej těch pár minut a prohlídni si všechny skupiny a tak jednoduše zjistíš, které skupiny mají hodnost "Supporter". Dle mě jediné možné řešení krom toho, že by ti Vedení vyfotilo seznam ranků na fóru v administraci.

-
Ekblad - Zkušený
Super, díky
Nevedel som, že to ide takto pozrieť. Môžte lock
Nevedel som, že to ide takto pozrieť. Môžte lock

-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1