Co to je CS 2 Akademie?

Příspěvekod BrooKlyGS » 21 led 2017, 14:10 VIP

Obrázek

Kompetentní osoby
_____________________________________________________________________________________________________________

WhoikWeb
    Obrázek Vedení CS2 sekce
    PuNkoWeb
    Obrázek Vedení CS2 sekce

catjamWeb
      Obrázek Správce akademie JailBreak sekce
      BruttWeb
      Obrázek Správce akademie JailBreak sekce

GuHHH666Web
      Obrázek Správce akademie TTT sekce
      ChatCoolGameWeb
      Obrázek Správce akademie TTT sekce

Co je to akademie?
    _____________________________________________________________________________________________________________

• CS 2 Akademie slouží pouze pro herní módy JailBreak a TTT.

• Akademie je možnost pro ty, kteří z nějakého důvodu nesplňují podmínky pro přijetí nebo si na admina ještě nevěří.

• Cílem akademie je akademika připravit na adminské testy a práva.

• Akademik nemá žádné speciální pravomoce na serveru. Je prakticky obyčejný hráč, který má ale pár výhod, které vám sdělí Správci akademie.

• Vašim úkolem je nahlašovat hříšníky do PP, pomáhat lidem na serveru a být pomocnou rukou A-Týmu, který ne vždy musí stíhat.

Co akademie nabízí?

• Akademie jako taková nabízí průpravu k získání adminských práv a jakousi prestiž.

• V CS 2 Akademii nabízíme přátelské prostředí, kde poznáte spoustu nových lidí, získáte patřičné zkušenosti, které se vám, budoucím adminům, budou hodit.

• Akademie taktéž cílí na zvýšení znalosti pravidel.

Co od vás požadujeme?

• Požadujeme splnění základních podmínek, díky kterým si ověříme váš zájem o to patřit mezi nás.

• Taky byste měli dosahovat nějakých norem, co se týče chování na serveru a respektování sebe navzájem.

Často kladené otázky

• Mám dotaz, na koho se mám obrátit?

- S dotazy, co se týče akademie, se vždy obracejte na Správce akademie.

• Chtěl bych se stát akademikem, ale nesplňuji podmínku věku, co mám dělat?

- Pokud nesplňujete věk, tak vás bohužel přijmout nemůžeme. Samozřejmě výjimka potvrzuje pravidlo a lze ji udělat, avšak pouze po domluvě s někým ze Správců.

• Na žádost mi nikdo dlouho neodpovídá, proč?

- Jsme taky jenom lidé a musíme se především věnovat vlastním věcem. Vyčkejte a zbytečně nám nepiště, my se vám ozveme.

• Jak dlouho mi bude akademie trvat?

- Délka akademie je individuální, protože nikdo na světě neví, jak dlouho vám to bude trvat. Nejčastěji akademie trvá 1-3 měsíce.

• Kdy si budu moct požádat o práva?

- Akademik musí akademii úspěšně dokončit a získat svolení od Správců, aby si mohl požádat v náborech adminů.

• Jak se dají získat body?

- Způsobů pro akademiky je mnoho, hlavními z nich jsou: nahlašování hříšníků do PP, vysvětlování situací na serveru hráčům, nahlašování bugů, vysoká aktivita a další.
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Co to je CS 2 Akademie?

od Rumcajz » 21 led 2017, 14:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot