• Stránka 1 z 1
Co to je?
Dobrý den,mužete mi vysvětlit co to hraje na servru za lidi?,např robin co ma evip a campi kazdou mapu každy kolo,hrajou tam lidi co se schovavají za turetku a čučí až nekomu tureta ubere,a defuse je třeba nezajma,hrajou tam hrači co chodí jen do overu,bylo by fajn aby se rozhazeli hrači do teamu podle statistík a ne jak oni se dohodnou.Tož vše odemně,udělejte stim něco.
- Klaunik
- Amatér
Re: Co to je?
Ahoj, pokud máš problém s tím jak kdo hraje, máš možnost nahlašovat. Věř mi, že ani nás adminy nebaví neustále lidi upozorňovat, že campí. Většina z vás dokáže pročupět celou mapu na téměř stejným místě a tvrdit, že necampí. Já třeba tyto hráče napomínám a posléze grabuju, ale to je tak vše. Ale pokud hráči neplní povinnosti mapy, tak to máš točit a hlásit... všichni si na to stěžujete, ale nikdo nezakročíte a nenahlásíte to. Přitom natočit demo je fakt snadný.. Co se týče overů, tak ty si vy hráči vytváříte sami a nějak nevím, co bychom s tím my měli dělat, my vyrovnáme strany, pokud to neudělá automat a hlídáme hru jako celek, nemyslím si, že bych měl právo posuzovat tě podle toho jak moc jsi dobrej nebo ne. To se musíte snažit vy, aby nevznikl over.
Takto to vidím já a pokud má někdo jiný názor, rád ho vyslechnu
Takto to vidím já a pokud má někdo jiný názor, rád ho vyslechnu

Isle of Jura = nejlepší whiskey

-
frydas - Zkušený
OK diky,a mam posledni otazku/stiznost,je zakazano hraci radit kde kdo je? treba ct poradi t kde je ct ?,mam mensi problem s hracem pa!n ktery radi hraci jancus,docela mne stve když hlidam plant a on omne nevi,a pain mu rekne kde sem tak to je pak hra o ničem.
- Klaunik
- Amatér
OK ok,jako beru když někdo napovi nekomu kde je neskuseny hrac co campi a nezajma ho defuse,ale neco jine je když nekdo napovi hrači kde je skušeny hrač a hlida plant,rad bych aby se to vyřešilo,protože absolutně nechapu jak mužu získat důkaz že mu poradil,protože si to píšou do posty,když skončilo kolo tak mu jancus poděkoval,takže je jasny že mu poradil,kdyby to nebylo jasne tak ma zřejmě wh.
- Klaunik
- Amatér
jejich poštu můžeš sledovat přes hlstats, dodej důkazy a hlaš hráče

-
frydas - Zkušený
přes forum si najed na statistiky serveru a tam už si u jednotlivých hráčů můžeš rozklikávat chat..

-
frydas - Zkušený
Radění je váš problém, za který můžete nést i těžké následky. U spectovacího admina to může vypadat jako WH a hle ban je na světě.
hlstats pro cod máš tu: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66442/hlstats.php
hlstats pro cod máš tu: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66442/hlstats.php
-
zedy - Drbna
v tomhle s tebou zedy souhlasím, někteří hráči jsou dokonce tak drzí, že i před tebou píšou, že volají...

-
frydas - Zkušený
• Stránka 1 z 1