• Stránka 1 z 1
coconut/Neuvedené
Unique ID na TS: ch8+gWfvjol6jOBZHdveQ1eTBWI=
Výpis: You are banned temporarily. Reason: "nedodanie dema po gathery"
Try again in 334d 03:21:44
Popis situácie: Dobrý deň. Na GS som hral admin gather už asi 20 krát.. Nikdy nikdo odomňa nechcel demo. Po tomto gathery sme sa ešte s zvyškom admin teamu bavili, že to bol nice gather atď.. Veď to poznáte
. Boli sme v roomke asi 5-6 minút. Schválne som čakal či náhodou niekto nepríjde vypýtať si demo, no nikto neprišiel, naopak boli stále 4 v tej roomke (jeden leftol). Tak som si povedal že očividne nikto nič nechce.. Veď som ani nepodával taký výkon..
Pre istotu tu dodávam svoju Steam ID: STEAM_0:0:53504930
S pozdravom, coconut.
Výpis: You are banned temporarily. Reason: "nedodanie dema po gathery"
Try again in 334d 03:21:44
Popis situácie: Dobrý deň. Na GS som hral admin gather už asi 20 krát.. Nikdy nikdo odomňa nechcel demo. Po tomto gathery sme sa ešte s zvyškom admin teamu bavili, že to bol nice gather atď.. Veď to poznáte

Pre istotu tu dodávam svoju Steam ID: STEAM_0:0:53504930
S pozdravom, coconut.
-
strafemachine - Zkušený
coconut/Neuvedené
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: coconut/Neuvedené
no tak vidim ze si sa zobudil dost skoro. ban bol dany skoro pred mesiacom. A nehovor mi ze si nepodal ziadny extra vykon, hrali som aj ja aj whoik a pocas hry som ti este pisal, ze chcem od teba demo. povedal si mi ze neni problem. Nasledne po dohrani gatheru si sa hned odpojil a demo si nikam neposlal.
unban dostanes ked dodas to demo
unban dostanes ked dodas to demo
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
V prvom rade, ďakujem za unlock. Teraz ku žiadosti.
Bol som v tej roomke s ďaľšími adminmi, ešte si pamätám, že hovorili aby som zostal. Tak som tam bol ešte asi 5-6 minút, zatiaľ čo vy ste boli dolú v tej roomke. V hre neviem či si mi písal pretože mám bohužiaľ slabý PC a počas hrania musím používať príkazy ako: hud_draw 0, inak mi PC vytiahne max 50-60 FPS. Ak mi napíšeš aký dátum to bol, skúsim to demo pohladať pretože som si istý že som točil (keďže som non-admin).
Bol som v tej roomke s ďaľšími adminmi, ešte si pamätám, že hovorili aby som zostal. Tak som tam bol ešte asi 5-6 minút, zatiaľ čo vy ste boli dolú v tej roomke. V hre neviem či si mi písal pretože mám bohužiaľ slabý PC a počas hrania musím používať príkazy ako: hud_draw 0, inak mi PC vytiahne max 50-60 FPS. Ak mi napíšeš aký dátum to bol, skúsim to demo pohladať pretože som si istý že som točil (keďže som non-admin).
-
strafemachine - Zkušený
bolo to uz davno ak sa nemylim si mi este aj v hre odpisoval ... cize bolo to 22.5.
-
Ok, ospravedlňujem sa demo som síce našiel ale bolo točené až po GH :/. V každom prípade tu je link: http://leteckaposta.cz/379349910
Unban tým pádom nedostanem :/. Ešte raz, sorry, ďakujem za tvoj čas, s pozdravom coconut.
Unban tým pádom nedostanem :/. Ešte raz, sorry, ďakujem za tvoj čas, s pozdravom coconut.
-
strafemachine - Zkušený
Na tento gather si bol zavolan pocas hry, ked im odisiel 5. Tu si este skoro nic nehral ak si dobre pamatam. Z tohoto sme demo vobec nechceli. Demo ma byt z mapy D2, ktoru sme hrali ako dalsiu ...
-
Bohužiaľ demo z gatheru po tom som nenašiel, asi som zabudol znova točiť keďže som už dal natáčať demo, lenže po zmene mapy sa nahrávanie vypne. Dobre, ešte raz dík za čas.
-
strafemachine - Zkušený
No v tom pripade mi nic ineho neostava len to tu zavriet. Tvoja moznost je vymenit VIP za unban.
-
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku