• Stránka 1 z 1
COD 3- JE MI LITO
Ahojte je mi to luto,čo dokázalo vedenie spraviť zo serverom cod 3! Rok som ho nehral a ked som tam znovu prišiel tak som nič nevedel pochopiť! Nabrali 10-13 ročné admini a každýsa na nich akurat tak vysral a teraz tam hrajú tzv. výlevy z najlepšieho... Byval som v tope a teraz mi každy hovori že som kopirka.... no čo už. Kto si myslí že vedenie všetko pokazilo,tak si môžme písať.
-
DavenQo - Pokročilý
COD 3- JE MI LITO
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: COD 3- JE MI LITO
Chvili pockej, bude novy update a skus jestli ti pujde, nemuze byt cely zivot 1 a ten samy update...
-
seatin456 - Zkušený
ja vim ale kedy? su tam sami kidi co si nakupovali evip ,nadavaji,a admini ich este aj podporuju
-
DavenQo - Pokročilý
DavenQo píše:nadavaji,a admini ich este aj podporuju
Pokud je to pravda, vyfoť nadávky a dej je na fórum, to stejné adminim pokud je pdoporují, vyfoť to a dej to na fórum

-
Rainox - Spamer
Nerozprávaj prosím, že sme nabrali kidov, či samé lamy ktoré ešte podporujú tých, ktorí robia bordel. Takéto plané reči si nechaj pre seba. Alebo máš dôkaz? dodaj mi ho a ja veľmi rád ukážem danému adminovi ako sa správať.
Ale v opačnom prípade, si podobné komentáre nechaj pre seba.
Čo sa update týka - je plánovaný, na kedy je otáze. Vždy sa stane, že do toho niečo vojde. Ale všetci pevne veríme, že do konca mája bude update hotový.
Ale v opačnom prípade, si podobné komentáre nechaj pre seba.
Čo sa update týka - je plánovaný, na kedy je otáze. Vždy sa stane, že do toho niečo vojde. Ale všetci pevne veríme, že do konca mája bude update hotový.

-
GroupleadeR - Zkušený
Ahoj group keď toto čitaš tak prosím ťa choď za Vedenim a odkaž im že prečo 1.5 nahodili na Pokemon Mod update a na Call of Duty servery kašlu.
Call of Duty je jeden z najhranejšich modov na gs ale pomaly sa tam hrači stracaju a ako sa to tu už spomínalo tak ten UPDATE ta Call of Duty potrebuje.
Pochopte konečne že čim ďalej tym stracate viac hračov a stracate viac šanc nato že niekemu mamka kupí evip/vip...
Všetci vieme že vam ide iba o peniaze (vedeniu) tak prosím keď vam už o tie peniaze ide tak sa starajte o servery a peniazi budete mať viac a viac.
Call of Duty je jeden z najhranejšich modov na gs ale pomaly sa tam hrači stracaju a ako sa to tu už spomínalo tak ten UPDATE ta Call of Duty potrebuje.
Pochopte konečne že čim ďalej tym stracate viac hračov a stracate viac šanc nato že niekemu mamka kupí evip/vip...
Všetci vieme že vam ide iba o peniaze (vedeniu) tak prosím keď vam už o tie peniaze ide tak sa starajte o servery a peniazi budete mať viac a viac.
PS:Registrace: 22.11.2011

-
Bohdan225 - Pokročilý
Bohdan225 píše:Ahoj group keď toto čitaš tak prosím ťa choď za Vedenim a odkaž im že prečo 1.5 nahodili na Pokemon Mod update a na Call of Duty servery kašlu.
Vem si ty tvoje chytry reci a jdi hrat jinam ty sasku
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1