• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Cod sekcia
nema niaky admin prava riešiť porušovanie pravidiel na Cod sekciji nikto to tam nerieši pisal som aj na email gamesites a nič
prvy nevirišeny je ešte z 7 maja 2016 pišem to tu preto lebo admin sieur destro je asi naj aktivnejši admin na fore či bi to nemohol on poriešiť
prvy nevirišeny je ešte z 7 maja 2016 pišem to tu preto lebo admin sieur destro je asi naj aktivnejši admin na fore či bi to nemohol on poriešiť
Prosím vas čitajte Pravidla je to sice strašna otrava vas davať na forko ale aspoň dostanete ban !!!
-
Articuno - Pokročilý
[Vyřešeno]Cod sekcia
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Cod sekcia
Díval jsem se na tu COD sekci, opravdu tam jsou poměrně dost staré, nevyřešené témata, nicméně já jako admin ZM a BB sekce s danou sekcí nic neudělám, HLSA CODu má dát na starost PP sekci tolika adminům aby to stíhali, když to nestíhají má jich tam nahodit víc, to já však nijak neovlivním, můžu dané HLSA kontaktovat ale to je vše co můžu udělat zbytek už je na vyšších.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
HLSA CODu se mi ozvalo, má tam dostatek lidí jen jsou teď časově vytížení, napsal, že PPčko udělá až dojede dnes odpoledne domů.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1