I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Comabt surf / LynxQ

Příspěvekod Rin » 21 dub 2020, 18:22

Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/LynxQ

Popis situace/prohřešku admina: Dobrý den,
snažím se brát situace na serveru do vlastních rukou při absenci admina, když někdo začne pouštět hudbu do hry, tak to oplatím tím, že zapnu tvrdší hudbu a ten dotyčný většinou toho nechá, takže vlastně zamezím nechtěnému a nevkusnému spamu ve voice.

Jenže tentokrát to bylo trošku jiné, když jsem se pokoušel vzdorovat jednomu hráči, tak jsem byl potrestán kickem a mutem na 10minut, dotyčný si libovolně pouštěl hudbu i nadále a já zůstal jenom zírat :shock:
Mohu Vás požádat o vysvětlení situace? Děkuji.

Poznámka: Můžete mi prosím vysvětlit, jak toxičtí hráči můžou dostat mute jenom na 12 hodin a potom další den pokračovat v jejich práci, děkuji.

Důkaz o jeho pochybení: http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/Su ... go.dem.bz2
Čas: 05:50-07:30

Ve hře padají sprostá slova, hudba hraje celou mapu.
Rin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] Comabt surf / LynxQ

od Rumcajz » 21 dub 2020, 18:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Comabt surf / LynxQ

Příspěvekod LynxQ » 21 dub 2020, 18:53

Ahoj,
na začiatok chcem povedať, že púštanie pesničiek neberiem ako spam, pokiaľ to nieje earrape apod. Taktiež, keď niekto napíše, že mu púšťanie pesničiek vadí, tak upozorním hráča nech to vypne, ak neposlúchne, dostane kick,mute atď.

Rin píše:snažím se brát situace na serveru do vlastních rukou při absenci admina, když někdo začne pouštět hudbu do hry, tak to oplatím tím, že zapnu tvrdší hudbu a ten dotyčný většinou toho nechá, takže vlastně zamezím nechtěnému a nevkusnému spamu ve voice.

Tvoje riešenie situácie je spamovat voice ešte horšie? Tvoje riešenie by malo byť také, že upozorníš hráča, pokiaľ ti vadí púšťanie pesničiek, keď neposlúchne, tak zavoláš admina alebo ho hodíš na fórum.

Rin píše:Jenže tentokrát to bylo trošku jiné, když jsem se pokoušel vzdorovat jednomu hráči, tak jsem byl potrestán kickem a mutem na 10minut, dotyčný si libovolně pouštěl hudbu i nadále a já zůstal jenom zírat :shock:
Mohu Vás požádat o vysvětlení situace? Děkuji.

Tak isto ako už spomenuté vyššie, som napísal hráčovi, že ak to nekomu bude vadiť, tak to ihneď vypne. Ty si hneď na to ako to on pustil, zapol svoje pesničky, ktoré boli nahlas. Ja som ťa kickol, ty si sa znova pripojil a znova si to aj po kicku začal púšťať, tak si dostal mute. Vedel si, že je admin na serveri, nenapísal si mi, že ti to vadí, že ho mám upozorniť apod.

Rin píše:Můžete mi prosím vysvětlit, jak toxičtí hráči můžou dostat mute jenom na 12 hodin a potom další den pokračovat v jejich práci, děkuji.

Toxickí hráči dostanú mute 10/2h/12h, keď to opakujú dostanú 2dni, keď im to nepomôže, tak sa môže podať návrh o predlžení mutu.

Rin píše:Ve hře padají sprostá slova, hudba hraje celou mapu.

Demo som si nepozrel, takže neviem, či tam padajú sprosté slová, pretože som vtedy ihneď išiel do spectu a riešil Daisa, ktorý mal mať Permu.

V hre si mi ešte napísal, že neriešim nadávky. K tomu napíšem toľko, že niesom vaša učiteľka, aby som vám za každé sprosté slovo dával poznámku. Ja vás tam nemám vychovávať, preto nebanujem každú nadávku ako robot na mutovanie. Pokiaľ sa jedná o hádku, alebo hráč nadáva bezdôvodne na niekoho osobu, tak ho/ich upozorním(záleží od situácie), alebo dostane mute.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198413472904
LynxQ
Drbna
Drbna

Příspěvekod Rin » 21 dub 2020, 19:20

na začiatok chcem povedať, že púštanie pesničiek neberiem ako spam, pokiaľ to nieje earrape apod. Taktiež, keď niekto napíše, že mu púšťanie pesničiek vadí, tak upozorním hráča nech to vypne, ak neposlúchne, dostane kick,mute atď.

Opravdu? Proč jsem teda dostal mute já, když jsem pouštěl hudbu? Tady vidím protiřečení si :D

Tvoje riešenie situácie je spamovat voice ešte horšie? Tvoje riešenie by malo byť také, že upozorníš hráča, pokiaľ ti vadí púšťanie pesničiek, keď neposlúchne, tak zavoláš admina alebo ho hodíš na fórum.

Ano, pro danou situaci je to moje řešení, zatím mám 100% úspěšnost, hráč to vždycky vypne. Adminy neznám, nevím jak bych je měl volat, když tu nemáte calladmin.
A hodit je na fórum? Aby dostali ban na večer a ráno jim vyprchá mute? Ne, děkuji, máte to tu špatně nastavené.

Tak isto ako už spomenuté vyššie, som napísal hráčovi, že ak to nekomu bude vadiť, tak to ihneď vypne. Ty si hneď na to ako to on pustil, zapol svoje pesničky, ktoré boli nahlas. Ja som ťa kickol, ty si sa znova pripojil a znova si to aj po kicku začal púšťať, tak si dostal mute. Vedel si, že je admin na serveri, nenapísal si mi, že ti to vadí, že ho mám upozorniť apod.

Vadilo to lidem, ozývali se ve voice chatu, já jsem pustil hudbu na protest, nebo si myslíš, že jsem se s tím hráčem snažil udělat symfonii? Tohle by došlo snad každému.
Samozřejmě, že hudba je nahlas :lol:

Toxickí hráči dostanú mute 10/2h/12h, keď to opakujú dostanú 2dni, keď im to nepomôže, tak sa môže podať návrh o predlžení mutu.

To se mi zdá jako vtip, s tímhle řádem tu budeme mít stále bordel a nikoho takto nevytřídíte.

Demo som si nepozrel, takže neviem, či tam padajú sprosté slová, pretože som vtedy ihneď išiel do spectu a riešil Daisa, ktorý mal mať Permu.

To je chyba, kdyby jo, tak bys mi tu nepsal takové chybné argumenty, příště si laskavě prohlédni důkazy... když jsem nahlášen, tak se snažím mít přehled o svým přestupku, nebo ne? Zajímavé, že se ty sprosá slova děli ve chvíli, kdy jsem dostal ten mute, tady se snažíš vykroutit.

V hre si mi ešte napísal, že neriešim nadávky. K tomu napíšem toľko, že niesom vaša učiteľka, aby som vám za každé sprosté slovo dával poznámku. Ja vás tam nemám vychovávať, preto nebanujem každú nadávku ako robot na mutovanie. Pokiaľ sa jedná o hádku, alebo hráč nadáva bezdôvodne na niekoho osobu, tak ho/ich upozorním(záleží od situácie), alebo dostane mute.

To je taky chyba, když už adminuješ na serveru tak se vším všudy. A kdybys byl přítomný ve hře a nebo si pustil to demo, tak ten hráč co pouští hudbu nadává na mojí osobu.
Rin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod LynxQ » 21 dub 2020, 19:54

Rin píše:Opravdu? Proč jsem teda dostal mute já, když jsem pouštěl hudbu? Tady vidím protiřečení si :D

Ak hráči začnú púšťat pesničky naraz, tak ich oboch upozorním nech to vypnú alebo nech sa dohodnú kto ude púšťať.
Hráč sa ma normálne opýtal, či môže pustiť pesničky, ja som mu na to odpovedal, že áno, pokiaľ to nikomu nebude vadiť a záleží, taktiež na tom aké pesničky, no ty si tam rovno na hulváta aj po tom ako som mu to povolil, začal púšťať svoje na "protest".

Rin píše:Ano, pro danou situaci je to moje řešení, zatím mám 100% úspěšnost, hráč to vždycky vypne. Adminy neznám, nevím jak bych je měl volat, když tu nemáte calladmin.
A hodit je na fórum? Aby dostali ban na večer a ráno jim vyprchá mute? Ne, děkuji, máte to tu špatně nastavené.

Na tom záleží, kedy to admin zkontroluje a nahodí mu to. Je stále lepšie ho dať na fórum, ako spamovať voice tiež, pretože sme zase pri tom, že hráč môže dostať dlhší a dlhší mute.

Rin píše:Vadilo to lidem, ozývali se ve voice chatu, já jsem pustil hudbu na protest, nebo si myslíš, že jsem se s tím hráčem snažil udělat symfonii? Tohle by došlo snad každému.
Samozřejmě, že hudba je nahlas :lol:

Pozrel som si to do 10min. Ľudia ti tam hovorili, že TY nemáš púšťať sr*čky, že chcú pesničky. Potom ako som ti dal mute, tak sa nikto nesťažoval.

Rin píše:To je chyba, kdyby jo, tak bys mi tu nepsal takové chybné argumenty, příště si laskavě prohlédni důkazy... když jsem nahlášen, tak se snažím mít přehled o svým přestupku, nebo ne? Zajímavé, že se ty sprosá slova děli ve chvíli, kdy jsem dostal ten mute, tady se snažíš vykroutit.

To je taky chyba, když už adminuješ na serveru tak se vším všudy. A kdybys byl přítomný ve hře a nebo si pustil to demo, tak ten hráč co pouští hudbu nadává na mojí osobu.

Myslel som, že myslíš sprosté slová v hudbe, no tie tam neboli. Za to, že nedostal mute za nadávky na tvoju osobu ihneď na serveri, sa ti ospravedľnujem.
Nahodil som mu mute na 2h za nadávky, ty si dostal ban do hry na 10min za obchádzanie mutu.
LynxQ
Drbna
Drbna

Příspěvekod Rin » 21 dub 2020, 20:25

Ak hráči začnú púšťat pesničky naraz, tak ich oboch upozorním nech to vypnú alebo nech sa dohodnú kto ude púšťať.
Hráč sa ma normálne opýtal, či môže pustiť pesničky, ja som mu na to odpovedal, že áno, pokiaľ to nikomu nebude vadiť a záleží, taktiež na tom aké pesničky, no ty si tam rovno na hulváta aj po tom ako som mu to povolil, začal púšťať svoje na "protest".

V tom se mýlíš, přišel jsi na server později, neměl jsi vůbec přehled o situaci, ten hráč si pouštěl hudbu už než jsi přišel :)
Takže né že rovnou na hulváta ale já mu to dělal i před tím, než jsi mu to povolil!

Na tom záleží, kedy to admin zkontroluje a nahodí mu to. Je stále lepšie ho dať na fórum, ako spamovať voice tiež, pretože sme zase pri tom, že hráč môže dostať dlhší a dlhší mute.

Nezáleží vám na účinnosti? Tak takhle řešíte přestupky? Já jsem si myslel, že hraju na kvalitním cs:go portálu.

Pozrel som si to do 10min. Ľudia ti tam hovorili, že TY nemáš púšťať sr*čky, že chcú pesničky. Potom ako som ti dal mute, tak sa nikto nesťažoval.

Musel jsi se přeslechnout, jeden hráč si tu stěžoval a já také, sice v jiné formě, měli jsme dostat trest oba a nebo vůbec.

Nahodil som mu mute na 2h za nadávky, ty si dostal ban do hry na 10min za obchádzanie mutu.

Mohu se zeptat, jak jsem mute obešel? Jsou tu nějaké důkazy?
Rin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod LynxQ » 21 dub 2020, 20:58

Rin píše: V tom se mýlíš, přišel jsi na server později, neměl jsi vůbec přehled o situaci, ten hráč si pouštěl hudbu už než jsi přišel :)
Takže né že rovnou na hulváta ale já mu to dělal i před tím, než jsi mu to povolil!

Od začiatku mapy sa na neho nikto nesťažoval, každý sa sťažoval na teba. Keď som si to pozrel druhý krát, neviem, či nezvážim 2h mute za spam micu pre teba, kedže ty si bol ten spúšťač nadávok u každého.

Rin píše:Musel jsi se přeslechnout, jeden hráč si tu stěžoval a já také, sice v jiné formě, měli jsme dostat trest oba a nebo vůbec.

Môžeš mi napísať meno, čas kedy sa jeden z vás sťažoval?

Rin píše:Mohu se zeptat, jak jsem mute obešel? Jsou tu nějaké důkazy?

Keď už som vás riešil obidvoch, tak okolo 8minúty: * Rin.‎ changed name to Excuse me??? He can play songs?
Sám si povedal, že mám riešiť všetko.

Myslím si, že rozumnejšie je počkať na vyššich. My to sami asi nevyriešíme. ;)
LynxQ
Drbna
Drbna

Příspěvekod Rin » 21 dub 2020, 21:15

Od začiatku mapy sa na neho nikto nesťažoval, každý sa sťažoval na teba. Keď som si to pozrel druhý krát, neviem, či nezvážim 2h mute za spam micu pre teba, kedže ty si bol ten spúšťač nadávok u každého.

Opravdu mě chceš opít a ty tady "vejš", že 14 lidem nevadilo pouštění jeho vykopávek?
Sprostě tu lžeš, podívej se na to demo znova a fakt pořádně.

Môžeš mi napísať meno, čas kedy sa jeden z vás sťažoval?

06:40 hráč unconnected, byl jsem kicknutý, takže to nemohla být reakce na mě.
07:20 hráč demmy, stěžuje si v chatu, moje hudba nehraje.

Keď už som vás riešil obidvoch, tak okolo 8minúty: * Rin.‎ changed name to Excuse me??? He can play songs?
Sám si povedal, že mám riešiť všetko.

Tak jo, já jen doufám, že budeš víc aktivní od teď, když jsi za celý tento rok udělil 13 mute banů, chtěl bych tě vidět víc aktivního a všímavého tak jak jsi od teď, protože já na tom serveru chci hrát v klidu bez lidí co tu hru kazí.

Pardon za tu změnu jména v tu chvíli jsem se cítil velmi ukřviděný, stále si stojím za názorem, že to byla špatně vyřešená situace.

Myslím si, že rozumnejšie je počkať na vyššich. My to sami asi nevyriešíme. ;)

Souhlasím
Rin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Rin » 21 dub 2020, 21:34

neviem, či nezvážim 2h mute za spam micu pre teba, kedže ty si bol ten spúšťač nadávok u každého.

To je ovšem lež... dodal jsem čas v demu, kde to tak nevypadá a stěžovali si hráči na toho dotyčného, co pouštěl tu povolenou hudbu.
Ale kdybych ho měl tedy dostat, tak já půjdu za chvilinku spát, kdybych ho dostal teď, tak mě to vůbec omezovat nebude a ani si toho nevšimnu.

Nechcete zvýšit doby trestů? Protože to je celkem velká díra ve vašem trestacím pořádku.
Rin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Gustik » 23 dub 2020, 02:41 VIP

Porušovat pravidla, aby někomu zamezil porušovat pravidla není řešení. Nemůžeš se tedy divit, že jsi byl potrestán.

Lynx, ani jiný admin, nebude nechávat hráče na serveru pouštět hudbu a už vůbec ne nadávat. Když si chce někdo poslouchat hudbu, ať si pustí Spotify. Zároveň nebude dávat bany na 2 hodiny na chat, když má určené délky banů.

Lynx mě zároveň kontaktuje na TS.

Stížnost oprávněná.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy