Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Combat surf admin

Příspěvekod JrBlade » 08 pro 2021, 15:38

Nick na serveru: Blade
SID: STEAM_0:1:454998401
Sekce, na které chci práva: combatsurf
Věk: 18 let
Mé HlStats:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_189275/hlstats.php?mode=playerinfo&player=104378
Bany, které jsem dostal: žadne
Něco o mně: -Ahoj, jmenuji se Tomáš je mi 18 (brzo 19) let. Na serveru hrají par dnu kdysi jsem tam hraval pod jiním nickem ale to už je dávno, myslím si, že mě lidi mě berou dobře (nejsem toxic). Mám za sebou už nějakou karieru admina byl jsem admin na overcoru,relaxgaming,nexus,gamestown,counterpart a par dalších.

-Mám discord,skype,ts umím i udělat dc servery a bots na danej server nebo spíš umím tak nějak naprogramovat uplně new bota podle toho co by bylo třeba

-Rád píšu scripty v lua,js a taky rád hraju csgo jak je jisté a chodím ven jak jsem psal předtím, pokud bych mohl pomoct v jakemkoliv způsobu tak bych rád pomohl pokud by to bylo možné.

Proč právě já: Jsem docela pohodář myslím si že do kolektivu zapadnu v pohodě, rád travím čas hraním csgo a dalších her a měl bych tudíž čas na to abych dohlížel na server aby tam bylo vše tak nějak v pohodě, lepe řečeno aby se tam dalo hrát bez potíží,cheateru,rasistu a dalších podobných hovadin.

Zkušenosti s CS:GO: na csgo mám ze všecz učtu co jsem vlastil dohromady přes asi 12K hodin (ano vím nemám život).
JrBlade
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z] Combat surf admin

od Rumcajz » 08 pro 2021, 15:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Combat surf admin

Příspěvekod M1kizzek » 08 pro 2021, 15:54

Jak uz si psal na serveru hrajes par dnu a uz si zadas o admina. Navic nesplnujes podminky pro prijeti. Takze az splnis podminky pro prijeti tak se muzeme dohodnout.

Prozatim zamitnuto. Zkus to po novym roce a spln podminky

Navic vidim ze na ostatnich portalech si za sebou nenechal pekny dojem.
Čím dýl to budeš vařit, tím dýl to bude dobrý.
ObrázekObrázekObrázek
M1kizzek
CS:GO Server Admin

Re: [Z] Combat surf admin

Příspěvekod M1kizzek » 08 pro 2021, 16:14

Neco jsem jeste dohledal a slysel. Lhare tu nepotrebujeme nemusis to ani zkouset na novy rok
Čím dýl to budeš vařit, tím dýl to bude dobrý.
ObrázekObrázekObrázek
M1kizzek

Zpět na Nábory Adminů