Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Connection problem

Příspěvekod Trevis158 » 16 říj 2022, 12:03

Zdravím Vás páni.
Mám Windows 10 Home.
Hrávam na Steam verzii CSka 1.6.

V posledných dňoch som zaregistroval problém v mojom počítači a ten je následovný.

Mám nejaký internetový problém, ale len v takpovediac v určitej časti internetu laicky povedané, neviem to presne popísať.
V skratke internet mi funguje, viem surfovať, funguje google, youtube všetko, ale akonáhle spustím CS 1.6 a snažím sa pripojiť na nejaký server, alebo pridať ho k oblubeným, tak ma nevie napojiť do hry , loading menu ani nenačítava. Podobná vec sa mi deje aj na online multiplayerových webbrowser hrách ako je alternatívne agar.io , tak po kliknuti na napojenie do serveru , nedostanem ziadnu odozvu ani pripojenie k lobby. Skrátka sa nedostanem do hry...

V cmd mi píše exception error 10060 (
Kód: Vybrat vše
10060 is a Connection Time-out error that usually appears when the client does not receive a response from the server for a specific command. Most often this occurs when you try to connect in PASV mode to a server that prefers PORT for data connections.
)

Skúšal som tento problém vyriešiť aj po prihlásení do routra, ale nenašiel som nič podozrivé, alebo aspoň som nemal pocit, že tam je niečo špatne. Tak isto som skúšal vypnutie zbytočných procesov v správcovi zariadení, no nič mi nepomohlo...

PS: pri googlení ako vyriešiť daný problém, som narazil na video, kde týpek spomenul, že problém môže byť v mp3 converteri , avšak nevedel prečo.... pridávam to ako poznámku k možnostiam rychlejšieho vyriešenia problému
odkaz na video
Obrázek
Trevis158
Amatér
Amatér

Connection problem

od Rumcajz » 16 říj 2022, 12:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Connection problem

Příspěvekod childhood » 20 říj 2022, 21:52 VIP

čus, nejsem na tohle expert ale stejně ti tu nikdo neodpovídá, tak zkusim helpnout

Tu máš pár rad co by "možná" mohlo pomoct,

1) Jelikož mi to připomíná port, tak je možný že ho nemáš povolený v nastavení, takže to udělej dle videa a restartuj router a celý PC. Pokud to nepomůže, tak pokračuj v dalších krocích.

https://www.youtube.com/watch?v=G7-amjXzPk8

2) Je i možné, že si odstranil něco ze svého PC, nebo nějaký update ve Windows a něco Ti to odstranilo, tak by se hodilo použit nějaký program, který Ti automaticky nějak nahradí ty soubory zpět a nebo novější.

https://wikifixes.com/cs/errors/0x/conn ... gLtWPD_BwE

3) Samozřejmě update Windows na nejnovější verzi by taky pomohl.

A to je tak všechno, co jsem našel xdd
takže jestli nepomůže tak nevím :d
Obrázek

dame rap battle?
childhood
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Rady a návody