• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Conqueror práva na Jailbreak
Zdravím , chtěl bych požádat o admin práva na Jailbreak
Můj nick ve hře : Conqueror
Nick na forum : conqueror
Profil na webu : conqueror-u24517.html
Věk : 17 let (03.08.1999)
Steam nick : Conqueror
Steam ID : STEAM_0:1:114100198
HLstats z danej sekcie : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=5406
Nějaké bany či prohřešky ( GS , jiný portál ) : nemám nikde žádný aktivní/vypršelý ban
Něco málo o sobě : Ahoj .. Jmenuji se Robin ,jsem snaživý,přátelský,ale nestrpím vulgární chování na serveru. Je mi 17let. Ve svém volném čase se učím (naletěli jste mi
strašně nerad se učím ) .. Zatím studuji Střední Školu obor kuchař
. Tento obor mě baví
jak ve škole tak i na praxi (hlavně že se tam najím
). Jinak od svých 6let hraji závodně fotbal momentálně hraju fotbal 2 hodiny denně a JB na Counter Striku 1.6 asi 3/4 hodiky denně . Hráčům na serveru se snažím radit , když něco neví 
Proč bych chtěl na GS adminovat? : Chtěl bych vyčistit server od cheaterů či jiným hráčům co porušují pravidla.Na serveru si myslím, že se chovám podle pravidel. Hráči co jsou neukáznění co se týče nadávek a ostatních věcí všeobecně PP nejprve upozorním na jejich chybu a poté natáčím/vyscreenuju nebo rovnou píšu adminům. Kolikrát jsem se setkal s lidmi co se na první pohled zdáli přátelští, ale jakmile jsem se vrátil na server pod pseudonymem, tak byli vulgární a začali porušovat pravidla. Hned jsem to točil a dával na forum/popřípadě jsem volal admina na server. Nadále bych se chtěl podílet na chodu serverů a pomáhat jak hráčům na serveru, tak i třeba adminům. Jsem ochoten komunikovat se všemi osobami na TS,Skype atd.
Děkuji a doufám,že se mnou někdo zkusí pohovor.. s pozdravem Conqueror
Můj nick ve hře : Conqueror
Nick na forum : conqueror
Profil na webu : conqueror-u24517.html
Věk : 17 let (03.08.1999)
Steam nick : Conqueror
Steam ID : STEAM_0:1:114100198
HLstats z danej sekcie : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=5406
Nějaké bany či prohřešky ( GS , jiný portál ) : nemám nikde žádný aktivní/vypršelý ban

Něco málo o sobě : Ahoj .. Jmenuji se Robin ,jsem snaživý,přátelský,ale nestrpím vulgární chování na serveru. Je mi 17let. Ve svém volném čase se učím (naletěli jste mi

Proč bych chtěl na GS adminovat? : Chtěl bych vyčistit server od cheaterů či jiným hráčům co porušují pravidla.Na serveru si myslím, že se chovám podle pravidel. Hráči co jsou neukáznění co se týče nadávek a ostatních věcí všeobecně PP nejprve upozorním na jejich chybu a poté natáčím/vyscreenuju nebo rovnou píšu adminům. Kolikrát jsem se setkal s lidmi co se na první pohled zdáli přátelští, ale jakmile jsem se vrátil na server pod pseudonymem, tak byli vulgární a začali porušovat pravidla. Hned jsem to točil a dával na forum/popřípadě jsem volal admina na server. Nadále bych se chtěl podílet na chodu serverů a pomáhat jak hráčům na serveru, tak i třeba adminům. Jsem ochoten komunikovat se všemi osobami na TS,Skype atd.
Děkuji a doufám,že se mnou někdo zkusí pohovor.. s pozdravem Conqueror
Život se nikdy nestane lehčí .. Toty se musíš stát silnější
-
conqueror - Zkušený
[Zamítnuto] Conqueror práva na Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Conqueror práva na Jailbreak
Správné hlstats >>ZDE<<
-
Abee - Drbna
Dobře děkuji za opravu 

-
conqueror - Zkušený
Proč tě mám za dementa? Nebyl si zrušený za to že si hráče banoval když hodili HE?
Možná si tě pletu, ale byl bych rád, aby si mi tady o sobě a svém působení na GS napsal ještě něco navíc..
Možná si tě pletu, ale byl bych rád, aby si mi tady o sobě a svém působení na GS napsal ještě něco navíc..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Nene, Awee, to byl jinej expert. Tenhle byl zruseny za zneuzivani prav, kdyz si grabem priblizoval zbran, aby ji neziskal nekdo jiny. Par hodin po tom, co jsme ho prijali.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Joo vidíš, tady je to samej exot 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Maxipesi ..
Nepřibližoval jsem si zbraň
odhodil jsem hráče .. Hráče jsem pak gunu nechal vzít .. a jak už jsem napsal ..
uvědomil jsem si , že admin by se takto chovat neměl a hodně jsem si za to nadával a styděl jsem se. To že jsem stratil vaší důvěru mě mrzelo, ale bohužel už se to nedalo vrátit zpět 

-
conqueror - Zkušený
Awee (cti ejvi) píše: byl bych rád, aby si mi tady o sobě a svém působení na GS napsal ještě něco navíc..
Byl jsem dříve adminem na serverech CTF tam jsem byl adminem měsíc. Na Capture The Flag jsem problémy neměl (byla tam jedna stížnost ale byla zamítnuta) a vše tam šlo v pořádku

-
conqueror - Zkušený
Snaz se vic a casem uvidime.
Ted zamitam.
Ted zamitam.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto] Conqueror práva na Jailbreak
Už nevím jak se snažit víc
uvidíme časem no