Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Corki

Příspěvekod Sarmi » 14 kvě 2015, 19:35 VIP

Corki
Obrázek
odvážný bombometčík


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Adc
RP: 790
IP: 3150



SCHOPNOSTI


Magitechnické šrapnely (Passivka)
Obrázek
Corkiho základní útoky způsobují poskokům, příšerám a šampionům bonusové přímé poškození.

Fosforová bomba (Q)
Obrázek
Dosah: 825

Corki vystřelí na zaměřenou pozici bleskovou bombu, čímž způsobí magické poškození nepřátelům v oblasti. Tento útok navíc v dané oblasti na určitou dobu odhalí jednotky.

Corki vrhne bombu, která způsobí magické poškození nepřátelům v cílové oblasti. Kromě toho výbuch na 6 sekund zviditelní celou oblast a zasažené šampiony (ne však neviditelné).

Valkýra (W)
Obrázek
Dosah: 800

Corki vtrhne do cílové oblasti, přičemž shazuje bomby, které zasypou výbuchy všechny nepřátele, kteří se včas nestáhnou.

Corki vtrhne do cílové oblasti, přičemž každou sekundu způsobí magické poškození nepřátelům, kteří se ocitnou v ohni, který za sebou zanechal.

Rotační kulomet(E)
Obrázek
Dosah: 600

Corkiho rotační kulomet vypálí rychlou salvu v kuželové výseči před sebou, čímž nepřátelům způsobí poškození a sníží jim hodnotu brnění.

Corkiho rotační kulomet střílí po dobu 4 sek. po všech nepřátelích, kteří se nacházejí před ním. Každou sekundu jim tak způsobí fyzické poškození a sníží jim hodnotu brnění. Snížení hodnoty brnění se nasčítává a trvá po dobu 2 sekund.

Raketová salva (R)
Obrázek
Dosah: 1225

Corki na vybranou oblast vypálí raketu, která po dopadu vybuchne, čímž poškodí nepřátele v okolí. Corki si postupně ukládá rakety až do jistého limitu. Každá 3. raketa bude Velká, která působí poškození navíc.

Corki vypálí na vybranou oblast raketu, která vybuchne po zásahu prvního nepřítele. Každá raketa způsobí plošné magického poškození. Corki přebije jednu raketu každých 10 sek., v určitou chvíli však může mít maximálně 7 raket. Každá 3. raketa je Velká a způsobuje o 50 % větší poškození.


MYTOLOGIE

Když se Heimerdinger společně s dalšími yordly přistěhoval do Piltoveru, stala se pro ně věda novým smyslem života. Není divu, že zakrátko dokázali techmaturgické komunitě přispět celou řadou průlomových objevů. Yordlové jsou sice maličcí, svou pílí a houževnatostí to však víc než vynahrazují. Corki, odvážný bombometčík, si svůj titul vysloužil tím, že se stal testovacím pilotem jednoho z těchto vynálezů - zbrusu nové Rychlé operační frontové letecké koptéry, útočného letounu, jenž se stal páteří Expedičního sboru Bandle City (BCEF). Společně se svou letkou Ječících užovek křižuje Corki nebe nad Valoranem, pozoruje zemi a provádí odvážné akrobatické kousky pro pobavení diváků pod sebou.

Corki je ze všech Ječících užovek nejproslulejší svou schopností zachovat si i v žáru bitvy chladnou hlavu a také svou odvahou, která hraničí až se šílenstvím. Před účastí v Lize strávil v armádě několikanásobně delší dobu, než kolik mu velela povinnost, a často se dobrovolně hlásil na mise za nepřátelskou linií - ať už se jednalo o průzkumné lety, nebo o doručování zpráv do nebezpečných oblastí. Touží po nebezpečí a nic mu neudělá takovou radost, jako dobrý letecký souboj po ránu. Corki ovšem není jen špičkový pilot. Svou koptéru si sám upravuje a přidává do jejího arzenálu stále nové a nové zbraně. Zlí jazykové tvrdí, že jsou spíš jen na okrasu a bojeschopnost stroje už nijak nezvyšují. Když po založení Ligy ustaly otevřené boje, odešel Corki do nucené výslužby. Jak sám říkal, měl pocit, jako by mu „vypnuli motory a ustřihli křídla“. Snažil se přejít na akrobatické létání a průlety kaňony, bez všudypřítomné osvěžující vůně střelného prachu to však nebylo ono. Když se pak Heimerdinger rozhodl vstoupit do Ligy legend, nikoho příliš nepřekvapilo, že jej Corki krátce nato následoval. Nemohl se dočkat, až své bojové schopnosti ozkouší proti těm nejlepším z nejlepších.

Je to Corki - smrt z oblaků!



STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Corki
UFO Corki (Unavailable)
Ice Toboggan Corki (Unavailable)
Red Baron Corki (Unavailable)
Hot Rod Corki (520 RP)
Urfrider Corki (975 RP)
Dragonwing Corki (975 RP)
Fnatic Corki (Unavailable)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Corki

od Rumcajz » 14 kvě 2015, 19:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků