Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Čoud / TTT

Příspěvekod CodouDAKING » 21 črc 2020, 13:31 VIP

Ahoj, rád bych požádal na TTT server pravomoce.

Nick ve hře: Codou

Nick na forum: CodouDAKING

Můj profil na forum:
Zde

Věk: 23

Steam Nick: Codou

Steam ID:
STEAM_0:0:53714443

Hlstats: HL

Nejaké bany nebo prohřešky ( GS, iný portál ): 1.Měl jsem oprávněný ban za AB ale důvod jeho použití byl ten že hráč "Baltazar" používal hacky a až do včerejšího dne nebyl zabanovaný. Po banu jsem jak jinak než ban obešel a obdržel IP ban, ovšem ten také není těžké obejít, ale pak na dohodě s členy teamu jsem si zakoupil svobodu a proháním se opět na GS serverech.
2. Porušil jsem pravidlo mapy a hitoval detektiva (30minut banned), byl jsme si vědom že se to stane, ale když admin nekonal jak měl vrátil jsem útočníkovi to co on sám dělal (Hitování,kill na začátku kola) Ovšem já to udělal jen jednou a to bohůžel viděl, tak proto.

Byl jsem i členem akademii ale dostal jsem kick (Když jsem měl 55/50 bodů) z důvodu že jsem si 3x ztěžoval na admina že s dotyčným hráčem nic nedělá, a nebo že mi dá slay za txt přitom se o txt vůbec nejednalo.

Něco o sobě: Čau, ahoj. Moje přezdívka je Codou, je mi 23 let pracuji jako řezník a ve volném čase programuji metin [Privátní servery - (systémy v hře)]

Proč bych chtěl na gs adminovat? TTT je bez adminu nehratelné, opakovaný spam voicu, porušení pravidel.. kdyby tam CHzB nechodil teď tak často tak by ten server byl jak zoo s otevřeným výběhem.
Tím nikterak nechci urazit chod serveru, jen konstatuji daný fakt.
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[Z] Čoud / TTT

od Rumcajz » 21 črc 2020, 13:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Čoud / TTT

Příspěvekod Seweee » 21 črc 2020, 14:03

Byl jsem i členem akademii ale dostal jsem kick (Když jsem měl 55/50 bodů) z důvodu že jsem si 3x ztěžoval na admina že s dotyčným hráčem nic nedělá, a nebo že mi dá slay za txt přitom se o txt vůbec nejednalo.

Nevím proč tady lžeš, ptal ses mě na důvod a toto jsem Ti rozhodně nenapsal...
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod CodouDAKING » 21 črc 2020, 15:12 VIP

"Jako napsal Effi: úmyselne podrývaš adminom na serveri autoritu ak neskáču jak ty pískaš a namiesto toho aby admin na serveri mohol riešiť problémy, tak musí vysvetľovať tebe ako sa máš správať a keď ti to bohužiaľ nedôjde tak dostaneš ban, nikoho si sa nedotkol, len vážne keď prídeme na server nemáme jediný dôvod si na seba nechať kydať hnoj od nejakého teraz už "ex-akademika".

Více adminů má s Tebou problémy, porušuješ pravidla serveru, za což jsi dostal i ban. Na fóru pak urážíš admina, že je šašek a má koupená práva. Na co bys pak měl akademika, když ta práva stejně nedostaneš? Pokud je Ti skutečně 23, trošku se nad tím zamysli, co je špatně a pochopíš to.

Ahoj."

Zvlášní, podrazil jsem autoritu adminovi tím že mi dal slay a následovně jsem se do něj obul a znovu vlezl na dané místo?
Admin nevěděl že to není txt a to jsme si vysvětlili.

Dál opakované hitování i když admin stál u mě a mohl to sledovat tak radši pokračoval v hraní hry než-li by něco udělal.

To 3. už ani nevím za co bylo. ale pokud už je někdo admin, tak má hlídat chod serveru a že hráči neporušují pravidla..

Když máš v práci službu tak se snad jdeš v klidu vyspat? Ne.

Proč semnou neměl problém admin který zná chod serveru viz.
CHzB, Extrem, Fajko, B, Venca, Newt?
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod CodouDAKING » 21 črc 2020, 15:17 VIP

Ale ano, vím kde jsem udělal chybu a poučil se, a navzdory tomu to zkouším znova, když se ukáže zas kazení hry tak admina jen upozorním a pokud nic neudělá tak hru radši vypnu nebo jdu na jb
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Dandeenka » 22 črc 2020, 07:17 VIP

Projdi si akademií, zamítnuto.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [Z] Čoud / TTT

Příspěvekod CodouDAKING » 22 črc 2020, 10:24 VIP

Nemyslím si že mě Lucka vezmě zpět, ale opravdu se mi znova vše dělat nechce.
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Dandeenka » 22 črc 2020, 12:02 VIP

CodouDAKING píše:Nemyslím si že mě Lucka vezmě zpět, ale opravdu se mi znova vše dělat nechce.

Když máš strach, že se nedostaneš ani do akademie, proč myslíš, že byses měl dostat do admin týmu?
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod CodouDAKING » 22 črc 2020, 21:40 VIP

Ale ne, já si věřím ale vzhledem k tomu že jsem byl na podmínku tak nevěřím tomu že mě vezme zpět, a i kdyby vzala tak bych musel zas od začátku zejo, takže to je ve finále zbytečné, to radši budu nahlasovat lidi do pp a třeba pak i admini na mě změní názor a dáte mi možnost se předvést jako člen týmu (admin-akademik)
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod DeNto » 23 črc 2020, 06:11 VIP

Keď to raz hlsa napíše, že máš íst do akadémie, tak do nej aj máš isť. Zase další človek ako jejda, čo namiesto toho aby spravil
akadémiu si bude každý mesiac žiadať o práva. Nič iné ako opakované zamietnutie z toho nevyjde.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
DeNto
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod CodouDAKING » 23 črc 2020, 06:33 VIP

Dobrý, s Lucinko už jsem domluvený, zde to můžete klidně locknout děkuji :)

e.Dento - tak sa mi to páči ;)
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Nábory Adminů