• Stránka 1 z 1
[Z]Counter-Strike 1.6 / Maxissss
Název: Counter-Strike 1.6 / Maxissss
Čest, žádám o práva na Public Server #1 a Dust2 Only #1 (prioritně)
Nick ve hře: Maxissss
Nick na fórum: Maxissss
Věk : 32
Steam nick : P_?
Steam ID: STEAM_0:1:42689002
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Neoprávněné bany za údajný cheating (Tuším, že i párkrát kdysi zde na GS - Po dodání SS a dema unban)
Něco o sobě: Jmenuji se Peťan, vystudován strojírenský průmysl, ve kterém desátým rokem podnikám. Aktivní týpek se zálibou ve fitness, futsalu, kola a mnoho dalšího.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat?: Vyloženě, ale opravdu vyloženě mi vadí chování některých hráčů na only D2, především nedodržování jednoduchých pravidel (Spawn kemp T, no plant, no deff, ...) S adminováním mám bohaté zkušenosti. Dlouholetý admin na legendárním portálu TechnoDrom.
Čest, žádám o práva na Public Server #1 a Dust2 Only #1 (prioritně)
Nick ve hře: Maxissss
Nick na fórum: Maxissss
Věk : 32
Steam nick : P_?
Steam ID: STEAM_0:1:42689002
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Neoprávněné bany za údajný cheating (Tuším, že i párkrát kdysi zde na GS - Po dodání SS a dema unban)
Něco o sobě: Jmenuji se Peťan, vystudován strojírenský průmysl, ve kterém desátým rokem podnikám. Aktivní týpek se zálibou ve fitness, futsalu, kola a mnoho dalšího.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat?: Vyloženě, ale opravdu vyloženě mi vadí chování některých hráčů na only D2, především nedodržování jednoduchých pravidel (Spawn kemp T, no plant, no deff, ...) S adminováním mám bohaté zkušenosti. Dlouholetý admin na legendárním portálu TechnoDrom.
- Maxissss
- Kolemjdoucí
[Z]Counter-Strike 1.6 / Maxissss
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Counter-Strike 1.6 / Maxissss
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... 388&page=1
Ahoj, s takovým slovníkem a nulovou snahou se nemáme moc o čem bavit.
Zamítnuto.
Ahoj, s takovým slovníkem a nulovou snahou se nemáme moc o čem bavit.
Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [Z]Counter-Strike 1.6 / Maxissss
Vyjadřovací schopnosti se odvíjí dle vážnosti situace. Netvrdím taky nikde, že jako řadový hráč nejdu pro slovíčko daleko. Oko za oko, zub za zub.
To by ovšem neplatilo v případě práv, jak říkám, s tím už zkušenosti mám. Ale rozumím.
Minimálně vás požádám o kontrolu této problematiky... Kemp meter?
To by ovšem neplatilo v případě práv, jak říkám, s tím už zkušenosti mám. Ale rozumím.
Minimálně vás požádám o kontrolu této problematiky... Kemp meter?
- Maxissss
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1