• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Counter Strike 1.6 - "MOD PACK"
Ale, jak říkám, chce to pořádně odladit, jelikož to má také vyšší nároky na PC, ale zatím to vše fachá bez lagů, jen mi to občas celé padne.
-
Scorpy - Mistr
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Scorpy;), velký palec na horů (y), protože super práce se vždy má ocenit..

-
ArveN - Pokročilý
Krasa, uz vyckavam, i kdyz momentalne diky technickym chybam mi to asi moc platny neni xD
Co se tyce modu Avatar battle, tak to je obdoba zp 4.3 modu, neni to tezke. Kdo zvladne ZM by nemel mit problemy snad ani s AV. Doma jsem si jej delal taky sam
A ty HUD zpravy o nakaze v ZP modu bych mozna smazal (je to v zakladnim smacku modu), mne osobne se nelibi a navic se to tam stale prekryva, jakmile je vice hracu a nakaza jde rychle.
Co se tyce modu Avatar battle, tak to je obdoba zp 4.3 modu, neni to tezke. Kdo zvladne ZM by nemel mit problemy snad ani s AV. Doma jsem si jej delal taky sam

A ty HUD zpravy o nakaze v ZP modu bych mozna smazal (je to v zakladnim smacku modu), mne osobne se nelibi a navic se to tam stale prekryva, jakmile je vice hracu a nakaza jde rychle.

- KiNdErMaN
- Pokročilý
Ahoj, je to všechno hodně práce a dělám na tom sám, upřímně nikoho dalšího ani nechci. Všechno se bude upravovat, módovat, přidávat, optimalizovat atd
Ale hlavní je udělat klient hratelný plně na všech GS serverech a ostatních aby ho nadšenci mohli vyměnit za klasický Non-Steam klient 

-
Scorpy - Mistr
Se zombíky si ještě určitě pohraju, pouprávím možná nějaké další vlastnosti, přidám nějaké "bláznivé" zombíky se speciálními vlastnostmi, přeci jen je to "Single-Player" a hlavní je, aby se hráč bavil, takže uvažuji o nějakém super-rychlém zombie s menším útokem a Méně HP. Kdyby někdo měl nějaký rozumný nápad, tak ať napíše do komentáře, jestli zombieho přidám do hry, hráč bude v "kreditech" s pomlčkou jeho zombím, kterého navrhl.
Mohl by mi někdo říci, kde požádát o "Edit" funkci
e Kinder: vepsal jsem to editem do jednoho z tvych predeslych postu, az budu OK zase plne, mrknu se, co s tim udelame, ale neni to tak easy, protoze individualni prava se nedavaji a vsechno musi byt rozumne dle skupin, takze vyckej. Radeji si to zapisu
2. Zombie bych navrhnul nejakeho, co ma mensi hitboxy napriklad a nastavila by se mu patricna rychlost. Popripade vyuzivt klasickeho speed zombie a upravit mu hodnoty (hp..)
3. S vecma okolo ZP/ZM modu jsem ochoten pomoci, protoze to je muj konicek
Mohl by mi někdo říci, kde požádát o "Edit" funkci
e Kinder: vepsal jsem to editem do jednoho z tvych predeslych postu, az budu OK zase plne, mrknu se, co s tim udelame, ale neni to tak easy, protoze individualni prava se nedavaji a vsechno musi byt rozumne dle skupin, takze vyckej. Radeji si to zapisu

2. Zombie bych navrhnul nejakeho, co ma mensi hitboxy napriklad a nastavila by se mu patricna rychlost. Popripade vyuzivt klasickeho speed zombie a upravit mu hodnoty (hp..)
3. S vecma okolo ZP/ZM modu jsem ochoten pomoci, protoze to je muj konicek

-
Scorpy - Mistr
Nechci být kritik, avšak musím podotknout, že ze screenů a popisů lze poznat, že to obsahuje "slowhacking". Sice to dokáže upravit na hru s neobvyklým vzhledem, ale může to způsobit lagy, pády hry a totální přenastavení hry tak, že si jinde nezahraješ. Mimochodem 4gb? Cos tam proboha všechno nacpal?
The Legend in 2009 - 2014.
-
VOLUMEcz - Kazatelův učeň
Ahoj,
Sám, jelikož určitě víš a máš s něčím podobným zkušenosti, jak je těžké udělat něco "univerzálního" Proto nechci to "vypustit" v nynější fázi. Skiny jsou odpověď na tvojí otázku. Vše se spouští a nastavuje pomocí jednoduchého launcheru, kde si vybereš prvně mód, skiny postav, skiny zbraní, skiny hostagu a je to vyřešené tak, že v každém módu jsou všechny skiny a hráč si jednoduše volí mezi nimi. Není to nejšťastnější řešení, ale zatím bych to nazval celé tak "Alphou". Slowhacking nedělá problémy, takže zatím zůstane v nynější podobě.
PS. Vím, že někteří z vás by to možná dokázali vytvořit jinak/ lépe, jenže pro mě to je premiéra něčeho takhle velkého a teď je prioritou, aby vše fungovalo bezproblémově na GS servery a dalo se to využívat místo klasického klientu. Menší technické problémy se budou dát řešit "za chodu"
PSS. Plánuji na Zombících vylepšený obchod, kde bude klasická motorovka, RPG, nějaká speciální zbraň, protilátka, větší speed... Jen se musí vše dělat postupně a nemám zase tolik času, takže nějakou chvíli to zabere.
Sám, jelikož určitě víš a máš s něčím podobným zkušenosti, jak je těžké udělat něco "univerzálního" Proto nechci to "vypustit" v nynější fázi. Skiny jsou odpověď na tvojí otázku. Vše se spouští a nastavuje pomocí jednoduchého launcheru, kde si vybereš prvně mód, skiny postav, skiny zbraní, skiny hostagu a je to vyřešené tak, že v každém módu jsou všechny skiny a hráč si jednoduše volí mezi nimi. Není to nejšťastnější řešení, ale zatím bych to nazval celé tak "Alphou". Slowhacking nedělá problémy, takže zatím zůstane v nynější podobě.
PS. Vím, že někteří z vás by to možná dokázali vytvořit jinak/ lépe, jenže pro mě to je premiéra něčeho takhle velkého a teď je prioritou, aby vše fungovalo bezproblémově na GS servery a dalo se to využívat místo klasického klientu. Menší technické problémy se budou dát řešit "za chodu"
PSS. Plánuji na Zombících vylepšený obchod, kde bude klasická motorovka, RPG, nějaká speciální zbraň, protilátka, větší speed... Jen se musí vše dělat postupně a nemám zase tolik času, takže nějakou chvíli to zabere.
-
Scorpy - Mistr
Celkom rád by som sa spýtal, že kedy sem hodíš "download link" ?? Veľmi sa mi to páči a už teraz to vidím jasne, že si to stiahnem.. 

"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
A ešte ti chcem ukázať môj HUD, ktorý sa mi zdá o niečo lepší ako tento.. 
KNIFE
GLOCK
MP5
AK47
M4A1
Aspoň mne sa páči..

KNIFE
GLOCK
MP5
AK47
M4A1
Aspoň mne sa páči..

James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
BH666 Až budu poťrebovat otestovat launcher, tak ten link dostaneš jako první
- Ten nůž je myslím z Gamebanany, ale byl by si tak hodný a hodil mi ho někde uploadnutý do PMky. Jinak je to skin knifu ze. Hry CrossFire, myslím
Nebo je hodně podobný 

-
Scorpy - Mistr
Jinak Kindere, tobě jsem ještě nepoděkoval, takže dodatečně, díky a budu určitě potřebovat s shopem nějakou pomoc, takže se ti ozvu, Nevím, jak si na tom a co umíš, ale každá pomoc se hodí a věřím, že se vyznáš, jinak by si tu asi nepsal, dneska mám zase konečně čas, tak sepíšu GunXP mód tady na fórum.
-
Scorpy - Mistr
Nie..
Je z gamebanana, ale je to rambo knife.. Vyzerá dobre, ale trochu sa mi nepáči, mne sa páči len stab, inak nič moc.. 

James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
Takhle ale opravdu vypadá Knife na hře CrossFire nebo se mu podobá
Ale to je jedno
Najdu si ho na banánovi 

-
Scorpy - Mistr
Scorpy píše:Ahoj,
Sám, jelikož určitě víš a máš s něčím podobným zkušenosti, jak je těžké udělat něco "univerzálního" Proto nechci to "vypustit" v nynější fázi. Skiny jsou odpověď na tvojí otázku...
Chápu tě, že to nechceš měnit, ani já bych to nechtěl měnit, kdybych to dělal. Avšak "slowhacking" není mezi těmi, kdo tvoří pluginy/módy, a nebo je má na svých serverech, oblíbený. Dále mám spíše řečnickou otázku: "Domyslel jsi, jak by si to daný hráč stahoval? To by to museli všichni přes web nebo přímo při načítání serveru?" Protože oboje mi přijde jako kravina - nedokopeš většinu to stáhnout z webu a přes csko by to trvalo dva dny. A tak kdo by to neměl, by býl vlastně znevýhoďnován samotnou hrou... A jen abys nakonec nebyl naštvaný za odvedenou práci, doporučuji napsat Dwandymu, aby se ti k tomu nějak vyjádřil, zda by to svolil či ne.
The Legend in 2009 - 2014.
-
VOLUMEcz - Kazatelův učeň
Ja chci to Buy menu je to docela přehledné a pestré 

-
AwPGamer - Spamer
• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4