• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Counter-Strike a zpožděná myš
Operační systém: Windows 7 Professional 32bit
Verze: Steam
Kdy se problém začal projevovat, popř. jakou příčinou se mohl objevit: Od doby nainstalování hry (a Update hry).
Váš pohled na situaci:
K vůli staženým modelům jsem musel přeinstalovat hru. Po přeinstalování hry mi bohužel zlobí myš. Když otáčím myší tak se mi zdá, že je zpožděná a jako by nepřesná. Po vypnutí vertikání synchronizace v menu to bylo ok, ale nonSteam se stále ovládá trochu lépe než Steam verze. Tak Váš žádám, jestli byste mi napsali příkazy, které se zadávají přímo do Steamu (položka Nastavit možnosti spuštění). Příkazy si z hlavy nemůžu vybavit.
Ještě bych se Vás zeptal na příkaz "fps_max ["hodnota"]". Pro zvýšení fps se píše fps_max "101" nebo fps_max "100"? Každý návod tam má jiná čísla.
Děkuji za rady.
Verze: Steam
Kdy se problém začal projevovat, popř. jakou příčinou se mohl objevit: Od doby nainstalování hry (a Update hry).
Váš pohled na situaci:
K vůli staženým modelům jsem musel přeinstalovat hru. Po přeinstalování hry mi bohužel zlobí myš. Když otáčím myší tak se mi zdá, že je zpožděná a jako by nepřesná. Po vypnutí vertikání synchronizace v menu to bylo ok, ale nonSteam se stále ovládá trochu lépe než Steam verze. Tak Váš žádám, jestli byste mi napsali příkazy, které se zadávají přímo do Steamu (položka Nastavit možnosti spuštění). Příkazy si z hlavy nemůžu vybavit.
Ještě bych se Vás zeptal na příkaz "fps_max ["hodnota"]". Pro zvýšení fps se píše fps_max "101" nebo fps_max "100"? Každý návod tam má jiná čísla.
Děkuji za rady.

-
stargate - Drbna
[Vyřešeno]Counter-Strike a zpožděná myš
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Counter-Strike a zpožděná myš
Ahoj. Na zvýšení FPS potřebuješ napsat "fps_max <hodnota> (já dávám na strafy třeba 300) a potom napiš "fps_override 1" Aby ti to povolilo.. Ale na některých serverech to nejde, jelikož jsou tak nastavené cvary serveru.
-
Lachtanis - Amatér
Re: Counter-Strike a zpožděná myš
Do možnosti spuštění můžeš napsat celý tento řádek:
Pro zvýšení FPS, jsou nutné dva příkazy:
1) fps_override 1 - tento příkaz ti povolí mít ve hře více FPS (pokud to dovoluje nastavení serveru), funguje pro steam (pro NS je to příkaz developer 1)
2) fps_max "hodnota" - Tím si určíš, kolik chceš mít FPS. Pro příklad, chci mít fps na 300, napíšu tedy fps_max 300
- Kód: Vybrat vše
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -noomsa -stretchaspect
Pro zvýšení FPS, jsou nutné dva příkazy:
1) fps_override 1 - tento příkaz ti povolí mít ve hře více FPS (pokud to dovoluje nastavení serveru), funguje pro steam (pro NS je to příkaz developer 1)
2) fps_max "hodnota" - Tím si určíš, kolik chceš mít FPS. Pro příklad, chci mít fps na 300, napíšu tedy fps_max 300

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Re: [Řeší se]Counter-Strike a zpožděná myš
Ako napísal Karmik nadomnou, -nomousegrab napíš do SET LAUNCH OPTIONS
-
dwaynejohnson - Amatér
Přesně tyto příkazy jsem potřeboval. Díky moc.
Můžete LOCK.
Můžete LOCK.

-
stargate - Drbna
Vyřešeno,
lock.
lock.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support