• Stránka 1 z 1
Counter-Strike:Global Offensive | Jailbreak #1 Caukymnauky
Skopírujte výpis z konzole: Nemohu žádný výpis v mé PS4 najít sri
Popíšte čo sa stalo: Měl jsem se učit, nebo by mi máma zakázala PC a táta mi dal na zadek, ale já jsem chtěl strašně moc hrát Jailbreak a povídat si lidmi co nemají život, tak jsem začal mluvit vulgárně a nic, tak jsem vzal Negev, pustil nějaké to disco party s Ivetou Vondráčkovou a začal dávat virtuální zdarma zabití a očekával 24h ban, abych se mohl naučit pořádně Sexuální výchovu a nepropadal, když jsem druhý den dostal za 1 tak jsem chtěl jít hrát a bum mám perma a velmi pěkný kompliment od Tajemné myšky (diky). Polovinu peněz jsem prohrál na csgo landž a druhou polovinu jsem dal do sponzoringu Mišovo šíleností a jeho Dotou pro malé děcka, takže nemám na VIP.
Popíšte čo sa stalo: Měl jsem se učit, nebo by mi máma zakázala PC a táta mi dal na zadek, ale já jsem chtěl strašně moc hrát Jailbreak a povídat si lidmi co nemají život, tak jsem začal mluvit vulgárně a nic, tak jsem vzal Negev, pustil nějaké to disco party s Ivetou Vondráčkovou a začal dávat virtuální zdarma zabití a očekával 24h ban, abych se mohl naučit pořádně Sexuální výchovu a nepropadal, když jsem druhý den dostal za 1 tak jsem chtěl jít hrát a bum mám perma a velmi pěkný kompliment od Tajemné myšky (diky). Polovinu peněz jsem prohrál na csgo landž a druhou polovinu jsem dal do sponzoringu Mišovo šíleností a jeho Dotou pro malé děcka, takže nemám na VIP.
03-06-16 12:26
Darkmouse je pedofil a Lolinka je jeho holka ve sklepě.
Darkmouse je pedofil a Lolinka je jeho holka ve sklepě.
-
Caukymnauky - Kolemjdoucí
Counter-Strike:Global Offensive | Jailbreak #1 Caukymnauky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Counter-Strike:Global Offensive | Jailbreak #1 Caukymnau
Haha, velmi vtipne.. UB zamitam.
Jeste nejaky podobne hloupy prispevek a budes mit zamezen pristup na web.
Jeste nejaky podobne hloupy prispevek a budes mit zamezen pristup na web.
Q.Q, hophell, Zastupce, Shinta a kdo ví kdo ještě
EX HLSA JB
EX HLSA JB
-
Soliii7 - Mistr
• Stránka 1 z 1