• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Counter strike
Zdravim
WINDOWS 8
Nonsteam
Takze zacnem takto lognem sa na server od gamesites a asi po minute mi napise:Hra obsahuje zakazany softwer,stahni si ciste CSko z gamesites bla bla bla
Jedine co som spravil tak som si dal ku oblibenym serverom 2servery od ineho potralu (gretzone)
WINDOWS 8
Nonsteam
Takze zacnem takto lognem sa na server od gamesites a asi po minute mi napise:Hra obsahuje zakazany softwer,stahni si ciste CSko z gamesites bla bla bla

Jedine co som spravil tak som si dal ku oblibenym serverom 2servery od ineho potralu (gretzone)
-
ratatas - Zkušený
[Vyřešeno]Counter strike
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Counter strike
Zdravím, zřejmě máš ve hře něco zakázaného, buďto si to z CSka odstraň nebo ho přeinstaluj
tj. odinstaluj CS, vymaž všecky soubory co tam zůstaly a na novo nainstaluj.
Pokud to bude dělat i po reinstalaci, kontakuj zde na foru pomocí soukromé zprávy Dwandyho
Edit: Postupuj podle tohoto návodu
hra-obsahuje-zakazany-software-t67947.html

Pokud to bude dělat i po reinstalaci, kontakuj zde na foru pomocí soukromé zprávy Dwandyho
Edit: Postupuj podle tohoto návodu

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Re: Counter strike
Ano ako on hovori mne to tiez robilo ale mne to pomohlo az ked som Si reinstaloval pc a mam tiez windows 8 a neslo mi skus Si preinstalovat hru a ked to nepojde skus windows reinstalovat ak mas 8 tak lahko preinstalujes windows 8 

-
Makac - Pokročilý
• Stránka 1 z 1