• Stránka 1 z 1
CPU 100%
Ahoj mám CPU Intel core E7500 2,93 jednou sem to taktnul na 3,50 no ted to provozuji na defalutni frekvenci mam ale takovy problem kdyz mam spustene HD video na YT a k tomu např MC tak se PC seká a využití CPU je na 100% obě jádra napadá vás nejaká rada ?

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
Re: CPU 100%
Ja som davnejsie nainstaloval starsiu hru a po par dnoch som tiez mal vsetky jadrfa na 100%. Pozrel som do task managera a tam bol jeden schvost proces co mi to neskutocne vytazoval a to vzdy ked som spustil tu hru... Odvtedy som preinstaloval windows a problem zmyzol. Tak si mrkni task manager a mozno budes schopny identifikovat problem.
Ak tam nic nebude tak za dokladny test antivirusom nic nedas. Tiez si pozri teploty CPU ci nestupaju nad 60 a ci nahodou grafika nerobi problemy. A mozno staci preinstalovat prehliadac alebo updatnut nejake ovladace.
Ak tam nic nebude tak za dokladny test antivirusom nic nedas. Tiez si pozri teploty CPU ci nestupaju nad 60 a ci nahodou grafika nerobi problemy. A mozno staci preinstalovat prehliadac alebo updatnut nejake ovladace.
Moja masinka 
i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w

i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w
-
Thony - Mistr
Reinstaloval sem firefox a krapet taktnul CPU je to sviznejsi no HD videa se stale sekaji

-
Stiahni si ProcesExplorer.Tam si otvoríš vlastnosti procesu ktorý ti vyťažuje procesor na plné pecky a nájdeš tam službu alebo vlákno ktoré to sposobuje.Vlákno killneš a bude pokoj.Ptm to bud budeš furt killovať alebo si zistíš na nete ako fixnuť to vlákno.

-
Domin4tor - Pokročilý
Ano,svchost.exe je druh viru,který škodí počitači tak,že ihned při jakékoliv spuštěné aplikaci vytíží procesor na maximum. Já ho měl v PC taky,ale stáhnul jsem si opravdu skvělý drtič virů jménem Search and Destroy je freeware ke stažení a blokuje opravdu všechny viry! 

-
Smajlice - Zkušený
Smajlice píše:Ano,svchost.exe je druh viru,který škodí počitači tak,že ihned při jakékoliv spuštěné aplikaci vytíží procesor na maximum. Já ho měl v PC taky,ale stáhnul jsem si opravdu skvělý drtič virů jménem Search and Destroy je freeware ke stažení a blokuje opravdu všechny viry!
Díky za radu ale spybot je už dávno nedostanečný to nejlepší má za sebou a sám on zatezuje PC uzivam malware bytes a eset
a svchost v pc nemám ten se tuším naposeldy diky chybe microsoftu zobraoval u win xp a já mam win 7

-
svchost.exe nie je vir.Spravuje určité služby ako :Automatické aktualizácie,systémový čas,zvuk systému,klient DHCP.Vírus ho može iba modifikovať a "skryť" sa do neho ako služba.Alebo vírus sa može vydávať za svchost.exe.

-
Domin4tor - Pokročilý
• Stránka 1 z 1