• Stránka 1 z 2 • 1, 2
cpu 100%
zdravim,
ako uz z nazvu vyplyva mam problem s cpu
zo dna na den sa zacal vyuzivat na 100% a to som bol len na ploche, neskor sa to ukludnilo a teraz hodnoty skacu z malych hodnot cez 50-60% az na 100 (screen)
na nete som nasiel navod kde bolo napisane ze mam zistit ktore sluzby sa pri tom vyuzivaju(alebo ako to mam povedat)
a tie vypnut, lenze mne tu nenaslo 1 ale viac a bojim sa ich vypnut(screen2)
notebook som uz prebehol Malwarebytesom, ktory nasiel nejake viry ktore som zmazal a cakam na dokoncenie kontroly v node
nejake rady ako tento problem fixnut?
btw. neviem ci to sposobuje toto(ale pravdepodobne ano), no ma to za nasledok low fps v hrach
ako uz z nazvu vyplyva mam problem s cpu
zo dna na den sa zacal vyuzivat na 100% a to som bol len na ploche, neskor sa to ukludnilo a teraz hodnoty skacu z malych hodnot cez 50-60% az na 100 (screen)
na nete som nasiel navod kde bolo napisane ze mam zistit ktore sluzby sa pri tom vyuzivaju(alebo ako to mam povedat)
a tie vypnut, lenze mne tu nenaslo 1 ale viac a bojim sa ich vypnut(screen2)
notebook som uz prebehol Malwarebytesom, ktory nasiel nejake viry ktore som zmazal a cakam na dokoncenie kontroly v node
nejake rady ako tento problem fixnut?
btw. neviem ci to sposobuje toto(ale pravdepodobne ano), no ma to za nasledok low fps v hrach
Steam: jesterqo
-
JeSTeRSK - Pokročilý
Re: cpu 100%
Skúsil si to preinštalovať ? 

-
kompanko1321 - Kolemjdoucí
neviem coho ked reinstal, ked windowsu tak je posledna volba
btw. to video nepomohlo
btw. to video nepomohlo
-
JeSTeRSK - Pokročilý
Sluzby si zbytocne pozeras, musis ist na Procesy a tam vidis ktory kolko % vyuziva. A povypinas ich tak ze si otvoris google a napsies "can i turn off -nazov procesu- ?" a takto si prejdes vsetky ktore nepoznas. Vacsinou by si vsak mal vediet lebo budu mat v skratke nazov programu ktory ich spustil.
Mne toto robilo ked som nainstaloval strasne staru hru.
Mne toto robilo ked som nainstaloval strasne staru hru.
Moja masinka 
i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w

i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w
-
Thony - Mistr
tak ja som mal problemy so zvukom, ktore som vyriesil nainstalovanim noveho driveru a od vtedy to zacalo cize mam taky pocit ze to zacalo tym
btw nemoze to byt nejaky virus?
btw nemoze to byt nejaky virus?
-
JeSTeRSK - Pokročilý
Virus to moze byt vzdy 

Moja masinka 
i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w

i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w
-
Thony - Mistr
nod nenasiel nic a malwarebytes mi nasiel nejake a tie som vymazal a nepomohlo
takze mam skusit povypinat tie procesy? a odkial? tie co su v sluzbach ci ten svchost?
takze mam skusit povypinat tie procesy? a odkial? tie co su v sluzbach ci ten svchost?
-
JeSTeRSK - Pokročilý
Co se týče virů a podobných věcí, PC program to z 99% není (pokud není zaseklý nebo nějakým způsobem buglý - neodpovídá apod.). Největší zkušenost při tomto je že máš v PC nějaký druh Malwaru. Pokud ti to nějaké našlo jak si psal, ulož je do karantény nebo je nějak vymaž. Hlavně se podívej do programů po spuštění jestli tam nemáš něco velmi podezřelého.
Doporučím Wise disk cleaner a Wise registry cleaner (oba zdarma a velmi slušné).
S pozdravem, Matony
Doporučím Wise disk cleaner a Wise registry cleaner (oba zdarma a velmi slušné).
S pozdravem, Matony

- Bývalý GG HLSA. Dnes už CS už nehraji.
- Potřebuješ pomoci nebo poradit? Máš dotaz ohledně Gungame serverů? Napiš mi.
-
Mattonius - Mistr
jo a svchost nekilluj
to by si dosiel o dost podstatne sluzby... ale predpokladam, ze driver od zvukovky sa s niecim hada (mne to robila zvukovka na doske). Neskor vydali vraj update driveru, kde to bolo opravene. Neviem to potvrdit, nakolko som si radsej kupil soundblaster a mam svaty pokoj.

hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
R4gn4r0K - PC Support
Zdar mohol by si to skúsiť cez msconfig. Stlač Windows key + R a napíš tam "msconfig" samozrejme bez ". Hore máš services a startup, tak si to skontroluj cez googla čo môžeš vypnúť a čo nie
Ale rozhodne si prejdi Startup (po spustení) môžu tam byť skryté updaty a rôzne somariny čo nepotrebuješ aby sa vôbec zapli...

[MC Support kapitán] 
[PC Support]
[MC Admin C1]
Vaše problémy mi píšte na TS, kde Vám určite odpoviem.
Tunnelbreaker │Acrox

[PC Support]

[MC Admin C1]

Vaše problémy mi píšte na TS, kde Vám určite odpoviem.
Tunnelbreaker │Acrox
-
Acrox - Amatér
R4gn4r0K píše:jo a svchost nekillujto by si dosiel o dost podstatne sluzby... ale predpokladam, ze driver od zvukovky sa s niecim hada (mne to robila zvukovka na doske). Neskor vydali vraj update driveru, kde to bolo opravene. Neviem to potvrdit, nakolko som si radsej kupil soundblaster a mam svaty pokoj.
a neda sa to nejak zistit ze s cim ma problemy?
-
JeSTeRSK - Pokročilý
JeSTeRSK píše:R4gn4r0K píše:jo a svchost nekillujto by si dosiel o dost podstatne sluzby... ale predpokladam, ze driver od zvukovky sa s niecim hada (mne to robila zvukovka na doske). Neskor vydali vraj update driveru, kde to bolo opravene. Neviem to potvrdit, nakolko som si radsej kupil soundblaster a mam svaty pokoj.
http://www.bleepingcomputer.com/tutoria ... e-process/
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-
R4gn4r0K - PC Support
R4gn4r0K píše:JeSTeRSK píše:R4gn4r0K píše:jo a svchost nekillujto by si dosiel o dost podstatne sluzby... ale predpokladam, ze driver od zvukovky sa s niecim hada (mne to robila zvukovka na doske). Neskor vydali vraj update driveru, kde to bolo opravene. Neviem to potvrdit, nakolko som si radsej kupil soundblaster a mam svaty pokoj.
link mi ani moc nepomohol bo sluzby uz som pozeral(vid screen2)
skor som potreboval vediet ze s cim by mohla mat zvukovka problem(ked to ukazuje v sluzbach tak pardon nevyznam sa v tomto)
-
JeSTeRSK - Pokročilý
JeSTeRSK píše:R4gn4r0K píše:JeSTeRSK píše:R4gn4r0K píše:jo a svchost nekillujto by si dosiel o dost podstatne sluzby... ale predpokladam, ze driver od zvukovky sa s niecim hada (mne to robila zvukovka na doske). Neskor vydali vraj update driveru, kde to bolo opravene. Neviem to potvrdit, nakolko som si radsej kupil soundblaster a mam svaty pokoj.
link mi ani moc nepomohol bo sluzby uz som pozeral(vid screen2)
skor som potreboval vediet ze s cim by mohla mat zvukovka problem(ked to ukazuje v sluzbach tak pardon nevyznam sa v tomto)
keby si si riadne pozrel ten link, tak vies, ze sa nebavime o sluzbach, ale procesoch... a dany navod ti umozni presne zistit, co pod ktorym svchost.exe bezi...
-
R4gn4r0K - PC Support
• Stránka 1 z 2 • 1, 2