• Stránka 1 z 1
[Přijat]Crasherqoo - JB
Nick na serveru: ✪ Crasherqoo
SID: STEAM_0:1:202823296
Sekce, na které chci práva: JB
Věk: 18
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=9914
Bany, které jsem dostal: žiadne
Něco o mně: Čaute, volám sa Benjamín a pochádzam z východoslovenského kraja. Chodím na strednú odbornú školu a zaúčam sa za odbor Hutník operátor. Medzi moje záľuby patria PC hry a posilka. Ak by vás niečo zaujímalo, kľudne mi napíšte
Proč právě já: Ja si myslím, že som celkom bezproblémový hráč a správam sa slušne. Rád poradím, ukážem a aj potrestám keď bude treba. na JB mam nahratých okolo 230 hodín a myslím si, že za tú dobu som sa tie pravidla celkom dobre naučil.
Zkušenosti s CS:GO: tak nemam vôbec tušenia, že kolko mam nahratých hodín, ale určite to bude viac ako 1000. Za tých 5 rokov som prestriedal veľa účtov. Strielať viem a movement celkom ovládam
.
Případné poznámky: Lachy je moja láska
SID: STEAM_0:1:202823296
Sekce, na které chci práva: JB
Věk: 18
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=9914
Bany, které jsem dostal: žiadne
Něco o mně: Čaute, volám sa Benjamín a pochádzam z východoslovenského kraja. Chodím na strednú odbornú školu a zaúčam sa za odbor Hutník operátor. Medzi moje záľuby patria PC hry a posilka. Ak by vás niečo zaujímalo, kľudne mi napíšte

Proč právě já: Ja si myslím, že som celkom bezproblémový hráč a správam sa slušne. Rád poradím, ukážem a aj potrestám keď bude treba. na JB mam nahratých okolo 230 hodín a myslím si, že za tú dobu som sa tie pravidla celkom dobre naučil.
Zkušenosti s CS:GO: tak nemam vôbec tušenia, že kolko mam nahratých hodín, ale určite to bude viac ako 1000. Za tých 5 rokov som prestriedal veľa účtov. Strielať viem a movement celkom ovládam

Případné poznámky: Lachy je moja láska

-
Crasherqoo - Kolemjdoucí
[Přijat]Crasherqoo - JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Crasherqoo - JB
Admini můžou posílat reference od PM.
-
Wurst1 - CS2 HLSA
Re: Crasherqoo - JB
Moc se mi nelíbí, jak jsi od podání žádosti vytvořil sotva jedno nahlášení (půl měsíce).
Reference skoro žádné.
Ještě s tebou zkusím zahrát na serveru a uvidíme.
Reference skoro žádné.
Ještě s tebou zkusím zahrát na serveru a uvidíme.
-
Wurst1 - CS2 HLSA
Re: [Přijat]Crasherqoo - JB
Přijat jako admin-akademik 1. kola.
-
Wurst1 - CS2 HLSA
• Stránka 1 z 1