• Stránka 1 z 1
Crematoria - GG2
Seruste, vlastne to ani nie je nejaka extra staznost len momentalne o pol 2 rano mam chut to tu pisat. Hral som GG2 kde som bol o 3 urovne lead, ked ma medzitym super extra VIP bugger zufalec (ceknite moj topic na GG serveroch (speedknife je bug, ktory je neopraveny uz od oktobra
..)) knifuje
samozrejme sa nahnevam adresujem mu zopar peknych slov atd atd (viem, to sa nema :'( ). a potom ked som este stale leader niekto kickne, bez upozornenia, odovodnenia, proste kick a ja neviem odkoho,... pripojim sa a som z galila na pumpovacke (prva brokovnica
).. proste nasraty sa pytam, kto ma kickol, nikto nic a dalsi kick...tak sa pripojim znova ponadavam si ako spravny slovak a potom zase kick..ked sa 4krat pripojim a PYTAM sa , ze co za typka(mozno som pouzil slovo dement) ma tu kickuje sa mi ukaze krasne okienko BAN :'( .. ban za nadavky :/.... ano nadaval som ale co za cloveka by nebol nasraty, ked GAMESITES, nie su schopny za 5 mesiacov opravit jeden blby bug? - ako aj ked je na to dwandy sam, neverim, ze napisat asi az jeden IF -(" ak VIP prehodi pocas speedu na knife - vypni speed" )- je take tazke
... A aby som ukoncil svoj famozny topic o nicom , chcem poprosit admina Crematoria aby nabuduce aspon upozornil cez postu alebo staci say
, ze nemam nadavat
a samozrejme nech si precita forum a zisti, ze nadavam odovodnene
...kto docital do konca, ma moje uznanie ja by som to necital
howgh

- TitaniusOcelkuj
- Amatér
Crematoria - GG2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Crematoria - GG2
Ahoj, takže:
v tomto mezičase byly minimálně 3 nadávky a 30x spam
první slovní upozornění admina
další slovní upozornění
další 15x spam, kde už si byl i kicknut ze serveru
další zbytečný spam ukončený nadávkou - odměna BAN
Čiže můj milý, stížnost naprosto mimo mísu a buď rád, že si měl ban jen na 10 minut.
LOCK
2015-03-14 01:24:52 TitaniusOcelkujFantastaCornwood neplacte deti Gamesites.cz ^GunGame #2 gg_dev_platform
..
2015-03-14 01:16:41 TitaniusOcelkujFantastaCornwood hej moj Gamesites.cz ^GunGame #2 gg_dev_platform
v tomto mezičase byly minimálně 3 nadávky a 30x spam
2015-03-14 01:24:58 Crematoria ! ! ! klid ! Gamesites.cz ^GunGame #2 gg_dev_platform
první slovní upozornění admina
2015-03-14 01:26:57 TitaniusOcelkujFantastaCornwood trapko so seped Gamesites.cz ^GunGame #2 gg_crazy
2015-03-14 01:27:03 Crematoria ! ! ! klidni se Gamesites.cz ^GunGame #2 gg_crazy
další slovní upozornění
2015-03-14 01:27:17 TitaniusOcelkujFantastaCornwood jasne moj Gamesites.cz ^GunGame #2 gg_crazy
..
2015-03-14 01:30:15 TitaniusOcelkujFantastaCornwood si potrebuje pohonit ego Gamesites.cz ^GunGame #2 gg_crazy
další 15x spam, kde už si byl i kicknut ze serveru
2015-03-14 01:30:52 TitaniusOcelkujFantastaCornwood ASPON POVEDZ KTO :] Gamesites.cz ^GunGame #2 gg_crazy
..
2015-03-14 01:31:40 TitaniusOcelkujFantastaCornwood wno demen tok? Gamesites.cz ^GunGame #2 gg_crazy
další zbytečný spam ukončený nadávkou - odměna BAN
Čiže můj milý, stížnost naprosto mimo mísu a buď rád, že si měl ban jen na 10 minut.
LOCK
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
• Stránka 1 z 1