• Stránka 1 z 1
CS 1.6 Error
Čaute všetci,
Mám problém, ktorý tu bol už viacej krát riešený...nie len tu, ale aj na steampowered, ale nedá mi to a chcem sa opýtať tu Vás cskárov
Vždy mi tu niekto dobre poradí, tak skúsim šťastie.
Samozrejme problém mám v spustení Old cska. (konkrétne error : SteamMountAppFilesystem(10,4294967295,0x1a00fd54) failed with error 5: no cs online with app 0ver 55 prihadzujem aj screenshot : http://postimg.org/image/bofzjrcg7/). Jedná sa mi oto, či sa dá tá stará verzia cska nejako fixnúť, aby to išlo. Či je už, alebo či bude nejaký fix nato (čítal som, že fix byť má...ale je to z nedôverihodného zdroja). Tak sa chcem spýtať tu Vás, či viete o tom niečo, alebo či viete nejako poradiť. Viem, že viacero debát končí tím, že si mám nechať updatnuté csko, lenže to nechcem. Tak Vás prosím, kto má nejaký kultivovaný a hlavne rozumný komentár k veci.
Ďakujem popredu, majte sa GL. 
Mám problém, ktorý tu bol už viacej krát riešený...nie len tu, ale aj na steampowered, ale nedá mi to a chcem sa opýtať tu Vás cskárov

Samozrejme problém mám v spustení Old cska. (konkrétne error : SteamMountAppFilesystem(10,4294967295,0x1a00fd54) failed with error 5: no cs online with app 0ver 55 prihadzujem aj screenshot : http://postimg.org/image/bofzjrcg7/). Jedná sa mi oto, či sa dá tá stará verzia cska nejako fixnúť, aby to išlo. Či je už, alebo či bude nejaký fix nato (čítal som, že fix byť má...ale je to z nedôverihodného zdroja). Tak sa chcem spýtať tu Vás, či viete o tom niečo, alebo či viete nejako poradiť. Viem, že viacero debát končí tím, že si mám nechať updatnuté csko, lenže to nechcem. Tak Vás prosím, kto má nejaký kultivovaný a hlavne rozumný komentár k veci.

- sirica
- Kolemjdoucí
CS 1.6 Error
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS 1.6 Error
Ja mam stejnej problem.. Ale pokud hrajes jen JB tak si reinstaluj CS a hraj.. Dwandy totiz na JB pridal modul na voice abys ho slysel aniz bys mel downgrade. Jenze ten zvuk je celkem nekvalitni a je lepsi downgrade ale pry downgrady uz nepujdou nikomu.. Proste jen modul na voice na JB je a na ostatnich serverech asi ne... Takze pokud vi taky nekdo co s timto errorem a vi co s tim tak at napise.. Mam uplne stejny problem takze zatim hraju bez downgradelu.
-
RelayVodka - Kolemjdoucí
Tak, ja hrám ESL a shifters ligy, čiže JB nehrávam, to určite nie. Sem tam si dám public, tu na GS, Dust2 only alebo dajaký DM. Chcem len to Old csko, ktoré bolo dlho bez nejakej chyby a zrázu bum...vo februáry bol update a tiež sa hovorilo, že fix na to nebude, ale bol.
Nejako sa mi nejedná o to, teda nejako extra (myslím, že to csko k životu nepotrebujem
). Len chcem vedieť čo a ako, lebo má s tím problém fakt veľa ľudí, čo som pozeral aj na ligách po fórach a tak, čiže Fix či už ,,officiálny" alebo ,,neofficiálny" by byť mohol...Inak Ďakujem za radu, za snahu...vážim si to.
Ja som csko od tej doby nehal, čiže už je to vyše 4 dni..
Keď budete ešte niekto vedieť, rád privítám komentár.

Keď budete ešte niekto vedieť, rád privítám komentár.

- sirica
- Kolemjdoucí
Kazdopadne downgrade nedelat. Gamesites hleda reseni a pak ho sem asi daji... Psal to " jhs "
-
RelayVodka - Kolemjdoucí
Downgrade som robil pred 4 dňami, lebo moje csko malo 3.8gb (což je veľká pálka
) tak som to chcel ,,preinštalovať" nech to neni také zaprasené a tak som skopíroval ešte raz old csko a pri spustení mi to už vypísalo hentamtú chybu hore. Tak to budem veľmi rád, keď nájdu riešenie a nepomôžu tím len mne/nám, ale aj ostatním ľuďom, ktorí majú takúto chybu...btw. je ich fakt veľa 

- sirica
- Kolemjdoucí
reinstalovat cs a veškerej problém vyřešen
-
nulkypod - Kolemjdoucí
Asi tu niekto nepochopil, že nechcem nový update. To si radšej počkám, než to vyriešia. 

- sirica
- Kolemjdoucí
Poradim ti dobre radšej si preinštaluj csko a hraj na aktualizovanej verzi lebo nikto nevie kedy sa to opravi ten dowgrade a či sa vobec opravi.A GS hlada riešenia tak to tiež nevieme kedy skusia najst niečo aby to nahradilo downgrade.
CS Support
-
jns - Mistr
Ehm..Na JailBreak serveroch budeš počuť voice ostatných aj keď budeš hrať update.A ten downgrade už ani nepôjde
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
jns, Ďakujem za odpoveď, len na tom updatnutom csku hrať nemôžem, strašne sa mi to sere a stále mám nejaké problémy s tím...nevytiahnem viac ako 40fps a to mám dobrú PC zostavu...
Preto chcem ten downgrade, na ktorom som nemal žiadny problém dlhú dobu. Keď budete mať nejaké informácie alebo keď budeš mať ty nejaké informácie, pridaj si ma na steame : cuga1 ... Ďakujem popredu. 

- sirica
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1