• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] CS 1.6 / fps problém
- Vaša mašina: Notebook
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Před půl rokem jsem klasicky hrál, bez lagů, vše v pohodě. Poté jsem přešel na goučko, a teď jsem se rozhodl zkusit zase 1.6. Tak jsem si 1.6 stáhnul a v nastavení jsem si chtěl vše překopat, jelikož jsem měl nastavený "software" namísto Opengl, rozlišení "640xYYY" , window mod, vsync a tyhle kraviny. No po změně to stejně nepomohlo.
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: 1) Mám "zpomalené menu", čekám třeba 0,3s na odezvu, když najedu na nějaké tlačítko v menu (Nová hra, Servery atp..)
2) Když se připojím do hry, tak to nehorázně seká. Nikdy mi tohle nedělalo a teď ano. Mám fps tak 1-3, víc snad ani ne.
3) Po krátké chvilce na serveru mě server odpojí s tím, že "fake client. connection was in idle state"
Děkuji za Vaší ochotu a odpovědi
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Před půl rokem jsem klasicky hrál, bez lagů, vše v pohodě. Poté jsem přešel na goučko, a teď jsem se rozhodl zkusit zase 1.6. Tak jsem si 1.6 stáhnul a v nastavení jsem si chtěl vše překopat, jelikož jsem měl nastavený "software" namísto Opengl, rozlišení "640xYYY" , window mod, vsync a tyhle kraviny. No po změně to stejně nepomohlo.
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: 1) Mám "zpomalené menu", čekám třeba 0,3s na odezvu, když najedu na nějaké tlačítko v menu (Nová hra, Servery atp..)
2) Když se připojím do hry, tak to nehorázně seká. Nikdy mi tohle nedělalo a teď ano. Mám fps tak 1-3, víc snad ani ne.
3) Po krátké chvilce na serveru mě server odpojí s tím, že "fake client. connection was in idle state"
Děkuji za Vaší ochotu a odpovědi

- Lachty
- CS 1.6 Admin

[vyřešeno] CS 1.6 / fps problém
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: CS 1.6 / fps problém
Ahoj! Skúšal si hru preinštalovať? Alebo skúšal si zadávať do konzole nejaké príkazy? 
Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
-

LuckONE - Mistr Yoda

LuckONE píše:Ahoj! Skúšal si hru preinštalovať? Alebo skúšal si zadávať do konzole nejaké príkazy?
Ahoj, hru jsem přeinstaloval 2x a zkoušel jsem různé tutoriály v sekci Rady a návody. + jsem mrknul někde po netu co a jak. Nedopídil jsem se k žádnému zlepšení.

- Lachty
- CS 1.6 Admin

useless píše:Jakou máš grafickou kartu? Pokud možno, dej mi sem celý její název
Napíšu sem i ostatní komponent, kdyby někdo potřeboval :
Grafika: ATI mobilikty radeon 4500 series
Procesor: Intel(R) core(TM) i5 M 430 2.27GHz
RAM: 4GB
Typ systému: WIN 7 64bit
- ale jak jsem psal, dříve jsem takovéhle lagy neměl.

- Lachty
- CS 1.6 Admin

Lachty píše:useless píše:Jakou máš grafickou kartu? Pokud možno, dej mi sem celý její název
Napíšu sem i ostatní komponent, kdyby někdo potřeboval :
Grafika: ATI mobilikty radeon 4500 series
Procesor: Intel(R) core(TM) i5 M 430 2.27GHz
RAM: 4GB
Typ systému: WIN 7 64bit
- ale jak jsem psal, dříve jsem takovéhle lagy neměl.
Lagy máš koli tým FPS...treba ich zvýšiť...ale nwm ako
-

LuckONE - Mistr Yoda

Pro zvýšení FPS je více možností..
1) Napiš toto do konzole: gl_vsync 0
fps_max 1000
fps_override 1
2) Klkni na: Počítač pravím - Vlastnosti - Upřesnit nastavení systému - nastavení - klikni na Optimalizovat pro výkon.
Chvilku počkej než se ti to načte a máš to..pak napiš do konzole tamty příkazy (Budeš mít texturu windowsu jak xp,ale pomuže ti to)
fps_max 1000
fps_override 1
2) Klkni na: Počítač pravím - Vlastnosti - Upřesnit nastavení systému - nastavení - klikni na Optimalizovat pro výkon.
Chvilku počkej než se ti to načte a máš to..pak napiš do konzole tamty příkazy (Budeš mít texturu windowsu jak xp,ale pomuže ti to)

-

SymoonTV - Drbna

SymoonTV píše:Pro zvýšení FPS je více možností..
fps_max 1000
fps_override 1
Tyhle příkazy jsem zkoušel hned jako první. Jinak může mi sem někdo napsat jak vyřešit ten Fake client?

- Lachty
- CS 1.6 Admin

Kluci jdete na to zle, když má 1-3 fps nějaké příkazy jsou k ničemu.
Zkus si stáhnout a nainstalovat tohle (aby jsi stáhnul to správné, klikni hned na to první tlačítko Download v té tabulce - je na řádku Catalyst Software Suite). Po dokončení instalace restartuj notebook a zkus zapnout cs
Zkus si stáhnout a nainstalovat tohle (aby jsi stáhnul to správné, klikni hned na to první tlačítko Download v té tabulce - je na řádku Catalyst Software Suite). Po dokončení instalace restartuj notebook a zkus zapnout cs

-

useless - CS 1.6 Support kapitán

Skús preinštalovať ovládače! (Na STEAME)
-

LuckONE - Mistr Yoda

Zdravím
Stačí stiahnuť a nainštalovať Display Driver ako napísal uselles a potom by to malo ísť. V tomto prípade žiadne konzolové príkazy nepomôžu. Podobný problém som riešil so Zayxom cez TW...
Stačí stiahnuť a nainštalovať Display Driver ako napísal uselles a potom by to malo ísť. V tomto prípade žiadne konzolové príkazy nepomôžu. Podobný problém som riešil so Zayxom cez TW...
10.1.2016
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]