• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Cs.1.6 jb 8mini
Ahoj sem Karel a zrovna včera sem si koupil vip a dneska extravip musim to pochválit je stim zábava poprosil by sem na server jb 8mini admina je mi 15 let a chodim na elektronickou školu mám každý den čas kdyžtak by sme mohli pokecat co a jak jestli mi vůbec toho admina dáte.
Jméno ve hře: Johny
Jméno na steamu:Perzzzimin
Strašne rád chodim na tento server sou tam v pohodě lidi někdy tam přijde sem tam nějakej kluk kterej je u CT a nemá mik tak mu vždycky dáváme vote doufám že si to přečtěte brzy a taky odpovíte
Strašne rád chodim na tento server sou tam v pohodě lidi někdy tam přijde sem tam nějakej kluk kterej je u CT a nemá mik tak mu vždycky dáváme vote doufám že si to přečtěte brzy a taky odpovíte
- syrovapica
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Cs.1.6 jb 8mini
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Cs.1.6 jb 8mini
syrovapica píše:Ahoj sem Karel a zrovna včera sem si koupil vip a dneska extravip musim to pochválit je stim zábava poprosil by sem na server jb 8mini admina je mi 15 let a chodim na elektronickou školu mám každý den čas kdyžtak by sme mohli pokecat co a jak jestli mi vůbec toho admina dáte.
Strašne rád chodim na tento server sou tam v pohodě lidi někdy tam přijde sem tam nějakej kluk kterej je u CT a nemá mik tak mu vždycky dáváme vote ještě sem nedostal žádnej ban tak za to sem rád nepoužívám žádný cheaty doufám že si to přečtěte brzy a taky odpovíte
- syrovapica
- Kolemjdoucí
Re: Cs.1.6 jb 8mini
Zamietnuté.
Nabudúce to skús podľa vzoru. A hlavne si prečítaj podmienky pre prijatie!
Nabudúce to skús podľa vzoru. A hlavne si prečítaj podmienky pre prijatie!
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1