• Stránka 1 z 1
CS 1.6 Lagy
Zdravím. Mám teď strašný problém s cskem. Popíšu zde co se stalo.
Ve Středu tento týden jsem přišel domů ze školy a zapnul jsem notebook. Čekám na to, než se vše načte a spustí.
Vše je spuštěno a já vidím, že v dolní liště to chce po mě Aktualizace, tak v tom případě jsem je nainstaloval. Restartoval jsem NTB a znova spustil. Zapnul jsem si Steam a šel jsem hrát s kámošema csko a dívím se co se stalo. Před aktualizaci, mi jelo CSKO bez jediného lagu, ale poté co jsem nainstaloval aktualizace a restartoval PC se mi to začalo kousat, že to až není možne ! Strašně mě to sere ..!! Proto žádám vás o radu, co se mohlo s tím stát, jestli je to aktualizací nebo PC.. Opravdu nevím, dám na vaše rady
Děkuji za pochopení a připadnou radu 
Ve Středu tento týden jsem přišel domů ze školy a zapnul jsem notebook. Čekám na to, než se vše načte a spustí.
Vše je spuštěno a já vidím, že v dolní liště to chce po mě Aktualizace, tak v tom případě jsem je nainstaloval. Restartoval jsem NTB a znova spustil. Zapnul jsem si Steam a šel jsem hrát s kámošema csko a dívím se co se stalo. Před aktualizaci, mi jelo CSKO bez jediného lagu, ale poté co jsem nainstaloval aktualizace a restartoval PC se mi to začalo kousat, že to až není možne ! Strašně mě to sere ..!! Proto žádám vás o radu, co se mohlo s tím stát, jestli je to aktualizací nebo PC.. Opravdu nevím, dám na vaše rady

-
GawaN - Amatér
CS 1.6 Lagy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS 1.6 Lagy
Ale to není cskem.. To uz jsem delal tento postup, ale nepomáhá. Prostě jsem nainstaloval aktualizace a od té doby to zacalo lagovat jak k***t

-
GawaN - Amatér
GawaN píše:Ale to není cskem.. To uz jsem delal tento postup, ale nepomáhá. Prostě jsem nainstaloval aktualizace a od té doby to zacalo lagovat jak k***t
Myslím aktualizace WINDOWS 7.. Pardon

-
GawaN - Amatér
Inak to je podstatný rozdiel!!!
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1