• Stránka 1 z 1
Cs 1.6 nastavení
Čau, mám takovej problém a nevím proč se to vůbec děje
Z ničeho nic když zapnu steam verzi 1.6 a jdu klasicky na Dust 2 only 1, tak se mi prostě resetuje komplet celé nastavené, ať už commandy v konzoli, nebo základní nastavení jako je střelba, pohyb dopředu, begrip atd chápeme se.
Neví někdo jak tomu zamezit ? Abych prostě nemusel celé nastavení znovu a znovu předělávat a zádavat do konzole příkazy znovu ?
Nebo nejde nějak si uložit někam celé to nastavení a konzoli, aby v případě kdyby se to stalo znovu, abych to jen zkopíroval a nemusel se s tím srát hodinu ?
Díky za rady

Z ničeho nic když zapnu steam verzi 1.6 a jdu klasicky na Dust 2 only 1, tak se mi prostě resetuje komplet celé nastavené, ať už commandy v konzoli, nebo základní nastavení jako je střelba, pohyb dopředu, begrip atd chápeme se.
Neví někdo jak tomu zamezit ? Abych prostě nemusel celé nastavení znovu a znovu předělávat a zádavat do konzole příkazy znovu ?
Nebo nejde nějak si uložit někam celé to nastavení a konzoli, aby v případě kdyby se to stalo znovu, abych to jen zkopíroval a nemusel se s tím srát hodinu ?

Díky za rady
- Bobulka
- Kolemjdoucí
Cs 1.6 nastavení
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Cs 1.6 nastavení
Nedávaj tie príkazy do konzole ale choď do zložky CSka kde otvor config.cfg ako textový súbor. Sem môžeš písať jednotlivé príkazy / bindy / a podobne pri čom ich od seba oddeľuj novým riadkom, ulož a hra si nastavenia pamätať bude.
-
strafemachine - Zkušený
Re: Cs 1.6 nastavení
Klikni pravým na config, dej vlastnosti a zaškrtni nebo odškrtni Jen pro čtení, zalezi co tam ted mas.. 

27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1