• Stránka 1 z 1
[Vyřešno]CS 1.6 Nejde
Ahoj, mám Windows 8.1 Pro x64 a nejde mi CS 1.6. Když jsem ho nainstaloval a chtěl jsem ho spustit tak to nešlo. Nic to nepsalo ale prostě se to chvilku načítalo a pak nic. Nevíte kde může být problém? Když jsem měl Windows 7 tak mi to šlo. Mám takové obavy, že CS 1.6 nepodporuje Windows 8.1.
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
EX - PC Support
-
MajorGames4 - Mistr
[Vyřešno]CS 1.6 Nejde
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS 1.6 Nejde
Zdravím,
Kdyby cs 1.6 nepodporovalo windows 8.1, tak by si hodně hráčů nezahrálo. Tím to není, zkoušel si reinstal? Nepíše ti to žádnou chybovou hlášku, jen se to prostě chvíli načítá a pak nic?
+Pochopil jsem dobře, že sis stáhnul non steam verzi?
Příště zkus tvůj problém sepsat podle vzoru. Lépe se v tom vyznáme a dříve se ti dostane rady.
Každopádně zkus csko reinstalovat a pokud problém nastane znovu, ozvy se. Taky to může být způsobeno stáhnutím "blbé" verze cska. Stáhni ho z nějaké ověřené stránky (nejlépe zde z gamesites) a uvidíme.
Kdyby cs 1.6 nepodporovalo windows 8.1, tak by si hodně hráčů nezahrálo. Tím to není, zkoušel si reinstal? Nepíše ti to žádnou chybovou hlášku, jen se to prostě chvíli načítá a pak nic?
+Pochopil jsem dobře, že sis stáhnul non steam verzi?
Příště zkus tvůj problém sepsat podle vzoru. Lépe se v tom vyznáme a dříve se ti dostane rady.
Každopádně zkus csko reinstalovat a pokud problém nastane znovu, ozvy se. Taky to může být způsobeno stáhnutím "blbé" verze cska. Stáhni ho z nějaké ověřené stránky (nejlépe zde z gamesites) a uvidíme.

„V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.“
Marcel Pagnol
-
Nikie - Drbna
Ano, mam nonsteam. A mam dobrou verzi. Na win 7 mi to slo a na windows 8.1 pro mi to nejde.
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
EX - PC Support
-
MajorGames4 - Mistr
Kdysi jsem měl podobný problém, ale nejsem si vůbec jistý, jestli mi to dělalo přesně tohle. Máš csko povolené ve firewallu, popřípadě přidané jako výjimku v antivirovém programu?
Také bych ti doporučil aktualizovat ovladače grafické karty, vyčistit počítač/notebook - zde návod na kompletní čištění s doporučenými programy.
Ještě zkus kliknout pravým na zástupce "Counter strike 1.6" přes kterého hru spouštíš -> Vlastnosti -> Obecné a klikni na "Odblokovat". + Levým -> Odstranit problémy s kompatibilitou -> Fungovalo v dřívější verzi -> Windows 7 a používej "spustit jako správce".
Pokud nic z toho stále nepomohlo, ozvy se. Určitě se ti tu přihlásí někdo, kdo problém už zažil a umí ho vyřešit.
Také bych ti doporučil aktualizovat ovladače grafické karty, vyčistit počítač/notebook - zde návod na kompletní čištění s doporučenými programy.
Ještě zkus kliknout pravým na zástupce "Counter strike 1.6" přes kterého hru spouštíš -> Vlastnosti -> Obecné a klikni na "Odblokovat". + Levým -> Odstranit problémy s kompatibilitou -> Fungovalo v dřívější verzi -> Windows 7 a používej "spustit jako správce".
Pokud nic z toho stále nepomohlo, ozvy se. Určitě se ti tu přihlásí někdo, kdo problém už zažil a umí ho vyřešit.

„V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.“
Marcel Pagnol
-
Nikie - Drbna
naše verze CSka funguje bez problémů na win 8 i win 10. Pokud ti naše verze nejde, tak je chyba někde jinde než v csku.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
To jsme rádi, vyřešeno
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1