• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] CS 1.6 non-steam...POMOOOC
Zdravim, nainstaloval jsem si odtud cs 1.6 non steam a kdyz to chci rozjet tak mi to misto hry vyhodí tuto tabulku s chybou.
Prosím o pomoc co s tím mam dělat, už jsem to zkoušel asi 3x přeistalovat a pořád to stejné.
Díky
Fatal eror
Could not load filesystem dll.
Filesystem crashed during construction.
Prosím o pomoc co s tím mam dělat, už jsem to zkoušel asi 3x přeistalovat a pořád to stejné.
Díky
Fatal eror
Could not load filesystem dll.
Filesystem crashed during construction.
- Thomson651643
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] CS 1.6 non-steam...POMOOOC
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS 1.6 non-steam...POMOOOC
Zdar, tady je tva spasa hochu - filesystem-crashed-during-contruction-t166850.html

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Super, díky moc...vyzkouším a dám vědět 
Každopádně nevadí to počítači když odinstaluji software od McAfee podle návodu, respektive nezmizí ochrana a bezpečnost pc?
Až tak moc se v tom nevyznám tak se raději ptám

Každopádně nevadí to počítači když odinstaluji software od McAfee podle návodu, respektive nezmizí ochrana a bezpečnost pc?
Až tak moc se v tom nevyznám tak se raději ptám

- Thomson651643
- Kolemjdoucí
McAfee ma s ochranou pc spolecneho asi tolik jako spekacky s masem. Zdarma na kazdem druhem pc je z nejakeho duvodu, a jeho kvality tim duvodem rozhodne nejsou.
Pokud trvas na samostatnem antiviru, stahni si po odinstalaci misto nej treba Eset NOD32 nebo napriklad Avast Free Antivirus, ve windows 10 ale lze vystacit se zabudovanym AV a troskou rozumu.
Pokud trvas na samostatnem antiviru, stahni si po odinstalaci misto nej treba Eset NOD32 nebo napriklad Avast Free Antivirus, ve windows 10 ale lze vystacit se zabudovanym AV a troskou rozumu.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Výborný, problém vyřešen...
Díky
e. Zsi: super
Díky

e. Zsi: super

- Thomson651643
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1